- 26 Şubat 2015
- 3.548
- 2.977
- 333
Liseden kalma dört beş kişilik arkadaş grubum var. Ben yıllar sonra sık görüşmeye başladım onlarla . Yalnızca biriyle çok samimiydik tatillere bile giderdik sonra aramızda bir tartışma oldu mesafe girdi. Digerleriyle de samimiyetimiz önceden vardı ama 4 sene önce sık görüşmeye başladık. Neyse bunların hepsi evli , çocuklu benim çocuğum yok boşandım . Ben sık görüşmeden evvel bunlar zaten çok samimiydi ben sonradan dahil oldum aralarına. Velhasıl birkaç yıldır düzenli olarak görüşüyoruz . Dostluk mu arkadaşlık mi bilmiyorum ama çok yakınız her şeyimizi biliriz. Biz sırayla birbirimize oturmaya gidiyoruz genelde . Bazen bunun dışında da çağırırız arada birbirimizi. Bunlar geçen sene de beni çağırmadan birbirleriyle toplanıp yemek yemiş Instagrama koymuşlardı çok bozulmuştum ama renk vermedim . Sonra geçen gün de aynısı oldu çok bozuldum . Madem toplaniyorsunuz neden Instagrama koyuyorsunuz hava atar gibi . Bozulduğumu dile getirmeden biraz mesafe koyarak , bir süre onlardan uzak durarak belli edeyim diyorum . Ama bir tarafım da boşver onlar seni umursamadiysa sen de eskisi gibi görüşmeye devam ederek umursama diyor . Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım