Ama onlar benden önce de sık sık görüşüyorlardi. Belki de haklısınızSanki hep "aman tadimiz kacmasin" modundasiniz..Ben olsam cat cat sorardim..Sanirim sizi tam benimsememisler
Sizinde belirttiğiniz gibi zaten siz aralarına girmedende onlar sıkı fıkıymış .Size nasılsalar sizde öyle olun onlara karşı .Hiç dillendiripte bozulduğunuzu belli etmeyin .Belliki sizi aralarına her daim sokmak istemiyorlar .Evli oluşları çocuklarının oluşu aralarında zaten koca çocuk muhabbeti geçiyordur .Konuşacak ortak noktanız az ,bilmiyorum da ben olsam sıkılırım .Her ortamlarına girmek istemem .Liseden kalma dört beş kişilik arkadaş grubum var. Ben yıllar sonra sık görüşmeye başladım onlarla . Yalnızca biriyle çok samimiydik tatillere bile giderdik sonra aramızda bir tartışma oldu mesafe girdi. Digerleriyle de samimiyetimiz önceden vardı ama 4 sene önce sık görüşmeye başladık. Neyse bunların hepsi evli , çocuklu benim çocuğum yok boşandım . Ben sık görüşmeden evvel bunlar zaten çok samimiydi ben sonradan dahil oldum aralarına. Velhasıl birkaç yıldır düzenli olarak görüşüyoruz . Dostluk mu arkadaşlık mi bilmiyorum ama çok yakınız her şeyimizi biliriz. Biz sırayla birbirimize oturmaya gidiyoruz genelde . Bazen bunun dışında da çağırırız arada birbirimizi. Bunlar geçen sene de beni çağırmadan birbirleriyle toplanıp yemek yemiş Instagrama koymuşlardı çok bozulmuştum ama renk vermedim . Sonra geçen gün de aynısı oldu çok bozuldum . Madem toplaniyorsunuz neden Instagrama koyuyorsunuz hava atar gibi . Bozulduğumu dile getirmeden biraz mesafe koyarak , bir süre onlardan uzak durarak belli edeyim diyorum . Ama bir tarafım da boşver onlar seni umursamadiysa sen de eskisi gibi görüşmeye devam ederek umursama diyor . Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım
Sor kuzum.niye beni cagirmadiniz diye birseyleri icine atmak cozum degil tavir almak vs en hizli cozum icin iletisime gecLiseden kalma dört beş kişilik arkadaş grubum var. Ben yıllar sonra sık görüşmeye başladım onlarla . Yalnızca biriyle çok samimiydik tatillere bile giderdik sonra aramızda bir tartışma oldu mesafe girdi. Digerleriyle de samimiyetimiz önceden vardı ama 4 sene önce sık görüşmeye başladık. Neyse bunların hepsi evli , çocuklu benim çocuğum yok boşandım . Ben sık görüşmeden evvel bunlar zaten çok samimiydi ben sonradan dahil oldum aralarına. Velhasıl birkaç yıldır düzenli olarak görüşüyoruz . Dostluk mu arkadaşlık mi bilmiyorum ama çok yakınız her şeyimizi biliriz. Biz sırayla birbirimize oturmaya gidiyoruz genelde . Bazen bunun dışında da çağırırız arada birbirimizi. Bunlar geçen sene de beni çağırmadan birbirleriyle toplanıp yemek yemiş Instagrama koymuşlardı çok bozulmuştum ama renk vermedim . Sonra geçen gün de aynısı oldu çok bozuldum . Madem toplaniyorsunuz neden Instagrama koyuyorsunuz hava atar gibi . Bozulduğumu dile getirmeden biraz mesafe koyarak , bir süre onlardan uzak durarak belli edeyim diyorum . Ama bir tarafım da boşver onlar seni umursamadiysa sen de eskisi gibi görüşmeye devam ederek umursama diyor . Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım
Bunlar geçen sene de beni çağırmadan birbirleriyle toplanıp yemek yemiş Instagrama koymuşlardı çok bozulmuştum ama renk vermedim . Sonra geçen gün de aynısı oldu çok bozuldum . Madem toplaniyorsunuz neden Instagrama koyuyorsunuz hava atar gibi . Bozulduğumu dile getirmeden biraz mesafe koyarak , bir süre onlardan uzak durarak belli edeyim diyorum
Sunilik değil bence bu . Onların beni takmayislarindan mütevellit böyle bir tepki veriyorumNeden?
Bu kadar dolaylı tepki vermek mi genel tarzınız?
Bunu direk soramayacağınız suni bi ilişkiyi sürdürme merakınız niye?
Sunilik değil bence bu . Onların beni takmayislarindan mütevellit böyle bir tepki veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?