Bu durumda ne yapılır........

e yani esin hakli camur cerez bende istemem arabamda, zaten o arabayi süpürüp silmek cok zor insanin beli kopuyor
cekirdekmi citliyorlar arabada fazlaca rahatlar baksana ama o rahatligi onlara siz vermissiniz

e yani esin hakli camur cerez bende istemem arabamda, zaten o arabayi süpürüp silmek cok zor insanin beli kopuyor
cekirdekmi citliyorlar arabada fazlaca rahatlar baksana ama o rahatligi onlara siz vermissiniz
:) eminim zordur

benim en kötü huyum yüze gelemem asla

hayır demeyi becereme çoğu kez
tanımıyoruz evet canım ama ben istenmedikleri yerde bulunmalarına yüzsüz yüzsüz dedim, onlara değil yani. belirteyim.

tamamdır canım

:) eminim zordur

benim en kötü huyum yüze gelemem asla

hayır demeyi becereme çoğu kez

tamamdır canım

zorrdur tabi ama ögrenilebilir bisey, bikere hayir de bak noluyo, önce kendini kötü his ediceksin ardindan bi rahatlama ve özgüven
yalniz siz bu ark. konusunda gec kaldiniz bu saatden sonra hayir demeniz dostlugunuzun bitmesine sebeb olur kesin

eşin onları götürmek istemiyorsa açık açık söylesin sen niye canını sıkıyorsun ki.bizde durum tam tersi ben böyle şeyleri pek sevmem ama eşim kimseye hayır diyemez
bu arada bizim buralarda da arabada erkek varsa ön koltuğa oturur eşimin arkadaşı bile olsa öne oturur buna bende sinir oluyorum ama diğer türlüsü hoş karşılanmıyor

evet canım öyle oldu ama
dediğim gibi bu sadece eşime göre sorun
haklı bile olsa
kendisi söyleyebilmeli

neyse ALLAH cc rızası için

hem zaten 1-2 aya taşınıcaz galiba:44:

:) hayır diyebilmeyi çok istiyorum bazen çook
insanları kırmaya o kadar korkuyorumki
gerçi bu yıl biraz değiştim sanırım
herkes sinirli olduğumu önceden böyle olmadığımı söyleyip duruyolar
alıştılar tabi
sürekli gülen ,hiç bi sorunu büyütmeyen eda'ya
ki hem ortalığı yatıştıran hemde taviz vermeyen biri olabilirsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…