bu durumda olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var!!!

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
mrb arkadaşlar dert degil bu ama bi öneri tavsiyelerinizi bekliyorum...
biri var herşeyi tamm kafamada yatıyor ama benden 6 ay küçük hep şöle derdim benden 1 gün bile küçük olmasın işte başıma geldi biliyodum böyle olacagını.
bu sorun oluyomu bana akıl verin nolur 84 dogumluyuz ben şubat o eylül....

canım 1 yaş bile değil..kafana takıp sorun bile yapma bence eğer anlaştıysan kafana da uyduysa neden olmasın kiii kaydirigubbakcemile5

anlaştıktan sonra hiç önemi yok.
öenmli olan belirli bir olgunluğa ulaşmış olması.

Bence de hiç önemli değil bırak tek sorununuz bu olsun yaa. İnsan büyük konuşunca başına geliyo hep kaydirigubbakcemile3
Sen kendinden ve ondan eminsen yaşı hiç sorun etme 6 ay nedir ki?
Bende sevgilimden 4 ay büyüğüm hiç bi sorunda olmadı bugüne kadar.
Bukadar büyütme ne olucak ki yerimseniben

Boncukcum yorum yapmadan önce şunu bilmek isterim, acaba görünüş olarak sen 25 mi gösteriyorsun?
Ve o nasıl? Yaşından büyük mü duruyor?

ne olumuş aranızda 6 ay varsa? önemli olan anlaşmak

aranızda ki fark 6 ay güzelim 6 yaş değil fazla kasma böyle

niye kasiyorsun ki 6 ay sonucta ayni yil dogumlusunuz sonuctaa :hulya: hem en onemlisi anlasmak.

benim kafama başka birşey takıldı 84 doğumlusun ve emeklisin bu nasıl oluyor?CADIARZU
derdin sadece 6 aysa hiç bişey değil....takılma o kısmaa...

Boncukcum yorum yapmadan önce şunu bilmek isterim, acaba görünüş olarak sen 25 mi gösteriyorsun?
Ve o nasıl? Yaşından büyük mü duruyor?

ben 25 göstermiyorum hatta hep 22-23 gösterdiğimi sölüyolar oda büyük göstermiyor 24 25 görünüş olarak problem yok..

ılla erkek mi büyük olmak zorunda? Bence gayet normal kafaya takacak bir durum yok. 6 ay olsun isterse 6 yıl olsun. Siz sevdikten sonra..

BENCE ÖNEMLİ OLAN ANLAŞMAK. BENİMDE ERKEK RKADAŞIM BENDEN 6 AY KÜÇÜK AMA NE BENDEN KÜÇÜK GÖRNÜYOR NE DE BENDEN DAHA AZ OLGUN AKSİNE BENDEN DAHA OLGUNDUR..HATTA ARADA DERİM ONA KÜÇÜKSEN KÜÇÜKLÜĞÜNÜ BİL YDA BAYRAMLARDAKİ KONUMUZ ELİMİ ÖP DERİM DER HARÇLIK VERİCENMİ aklinialirimsmileFELAN YANİ KOMPLEKSE GEREK YOK AKŞINE EĞLENCE KONUSU :lepi::lepi:

ne farkeder ikiniz de çalışıyorsunuzdur sonuçta.
hani lisede olsanız biriniz üst sınıfta olurdu millet ne der diye takardınız anlarım da
bu yaşta mı takıyorsunuz hala kafanıza

kafalar arasında bi yaş farkı var mıı?? önemli olan budur..takvimlerdeki yaş farkı çok afaki boyutta ve yaşam biçimlerine yansımadığı sürece bir sorun arzetmez diye düşünüyorum...mutluluklar sizeeeeopuyorumnanaktan

yaşın onemi olmaz kafa tutusunnnn
kadın nasıl 15 yaş büyük bi insanla yaşıyorsa
sizde kendinizde küçük biriyle yaşarsınızzzzyerimseniben

akıl yaşta değil baştadır demişler..
önemli olan fikirleriniz kalbiniz uysun
hem benim anneannem dedemden 3 yaş büyük
hep erkek küçük kadın büyük olursa zengin olunur diyor :)

Ya bu neki benim kardeşim 83 lü sevgilisi 78.Ablamdan birkaç ay küçük sadece.Görsen kardeşimin ablası gibi duruyor o kız bile sorun etmiyor bunu mu taktın kafana.Hiç birşey olmaz kafalar,fikirler uyuyorsa Allah tamamına erdirsin o zaman

Benim bir arkaşım var kız arkadaşı ondan 4 yaş büyük. 6 ay nedir canım sende. Keşke dememek için 6ay kadar ufak bir şeyi sorun yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…