• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumdaki bayanlar evlenebilir mi

36 yaş nedir ki canım.. Gayet tabii evlenebilir cocuk sahibi olabilirsin. Bu isler niyet ve kısmet işi. Allah gonlune göre versin.

Neden olmasın ki? Pekçok insan var daha ileriki yaşlarda evlenen.
Kafandaki profili, hayalindeki aşkı yüzde yüz hiçbir zaman bulamazsın. 25 yaşında da olsan, hiç de evlenmesen bu böyle.
Hayati konularda uyum yakalarsan, için de ısınırsa evlenirsin. Pek ala mutlu da olursun. Benim 2 kuzenim senden 2 yaş büyükken ilk evliliklerini yaptılar. :)

Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Bir yuvam olsun cocuklarik olsun istiyorum.
Niye evlenemesın yahu insan karsısındakının dogru ınsan oldugunu sevdıgını sevıldıgını anladıgı her yaş evlenebılır ,36-46-50 farketmez bana göre sız sevıyorsanız ıstıyorsanız tabııkıde evlenebılırsınız mıllete ne ?

Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
25 yaşında boşandım 35 yaşında aşık oldum tekrar evlendim eşimin ilk evliliği şu anda yaşım 40 ve 20 gün önce aşkımızın meyvesi oğlumuzu kucağıma aldım.

İnsanın ruhu genç olsun canım, ki sen zaten gençsin evlilik için en doğru yaşlar 30 lu yaşlar BENCE!!!!
Ayrıca kimse için değil kendin için yaşa! kimin ne söylediğini kafaya takarsan hayat geçmez hep keşkelerle yaşarsın!!
Canın ne zaman isterse gönlün kimi seçerse onunla evlenmen ve çok mutlu olman dileğiyle...

Nasip kısmet işi bunlar.nasibinde varsa olur ¿

36 yaşında, evlenip ayrılmış bir kadın ilk olarak kendi hayatını yaşamaya başlasın, evliliğinde yaşadığı sorunları aşsın, travmalarını temizlesin hayattan keyif almaya başlasın. Enerjisini yükseltirse zaten hayatına yarenlik edecek biri karşısına muhakkak çıkar.

Evlilik programında ki 60-70 yaşında ki amcaları teyzeleri izlemiyorsun heralde :) kaldı ki 36 yas

en güzel yaşlar.

"yaşlanıp öyle kol kola yürüyelim mi? ne güzel yaşlanırsın sen."
cemal süreya

aklıma geldi.

Valla yaşamadan bilemiyor insan ben de bunları yaşamamış olsam ne var evlenir derdim ama aynı kaygıyı taşıyorum şimdi 28 yaşındayım 1 evladım var mesele evlenmek değil de mutluluğun tek kaynağı elbette evlenmek değil ama bir yuvam tekrar çocuklarım mutluluğum huzurum yanımda bana destek, değer verip göreceğim biri olur mu diye düşünmeden edemiyorum. İnsan şevkat merhamet omzuna dayanıp güçsüz de olabileceği tüm zorhını indirdiği birini istiyor işte hele de boşanınca illaki sürekli güçlü gmrünmek zorunda olmak, o maske çok ağır birine içini dökmek birinin seni çıkarsız sen olduğun için sevmesi isteniyor. İşte insanlar zaman zaman bu boşluğu kullanmaya kalkıyor zor hayat malesef gönlüne göre versin Allah

Öylede bir evlenir ki bekarlardan şanşlı olur.Bir tanıdıgım boyunca çocugu olan kadın, bekar adamla evlendi, eskiden okadar yoksulduki adamla varlıgı gördü, çocugunada baktırıyor adama, adamın ailesi okadar iyiki onlara kötülük yapmakla meşgul kadın, rahat hayat şaşırttı.

Ben de 36 yaşındayım. Bence eş seçmek için ideal bir yaş. Evlendigimde bu kadar akıllı değildim, bir de akıllı sanıyordum kendimi:deli: Kadın doğumcum 55 yaşında evlendi 2 kez ve baba oldu.

Düzgün birini bulmak şartıyla neden olmasın aksine çok daha iyi olur. Sadece kıt beyinli dullara başka gözle bakan erkekleri ayırt etmesini bil. Bir önerim de ilk evliliği olacak biriyle çok sıcak bakma aileler sorun çıkartıyor üzülürsün. Onun dışında aşkın yaşı yok yalnız yaşlanmak kötü olsa gerek. 36 yaş bayanın güzel ve olgun olduğu bir yaş geç değil tam zamanı.

Okumanın ve evlenmenin yaşı yok diye düşünüyorum.
Nasip kısmet tabi bu isler önce.
Ama dedigin gibi evlenmek için evlenme derim.
Ayrıca zaten yaşın vermiş oldugu olgunlukla sacma sapan geri kafalı erkeklerden uzak durursan daha cok mutlu olabilirsin.
Hem 30 yasindan sonra kadinlar daha guzel daha olgun nasil desem daha cok verimli oluyor.
En önemlisi ilk önce kendi degerini bil.

Back
X