Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bol bol dua tevekkül Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.neden olmasın bizim burda 50 yaşında bir bayan evlendi üstelik aşkı yeni öğrendim diyor.kalp çarpıntısı neymiş şimdiki eşimde tatdım dediğine şahit oldum.
Zaten şimdi ünv okuyayım biraz da kariyer yapayım derseniz,
o yaşlarda evlenirsiniz,
ki tanıdığım çok arkadaşım var
35'ten sonra evlenip hemen çocuk yapan..
Umutsuz olmayın, inşallah karşınıza
sizi anlayacak biri çıkar..
Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Bir yuvam olsun cocuklarik olsun istiyorum.
35 bi kadinin tam kadin oldugu yastir herseyi herkesi cözen iyiyi kötüyü anlayabilen tecrübeli olmustur ayrica en güzel yasidir ben en sevdigim yasim18 di birde 30 olacak kismetse daha 24 yasindayim
Artik orta yas 50 oldu 30 gencligin en tecrübeli yasidir bence