Bu durumdan bir türlü kurtulamıyorum :/

zamanla herşey geçiyo canım yaşadığım için bilirim . Kimler unutuluyo . 17 yaşında mi bildign çocuk yani

Evet canım ama benden büyük duruyor zaten kız 17 gibi durmuyor hiç.Ahh tamamen geçse nasıl rahatlayacağım.İlk defa bu kadar zorlanıyorum.Önceden de birine deli gibi aşıktım üzülüyordum ama hayatıma devam ediyordum.Şimdi derslerimden tut sağlığıma kadar her şeyi etkiledi.Artık daha kırılganım.

Seni çok Iyi anlıyorum canım başka şeylere yönel lütfen ona Kendini ezdirme . Olmuyosa olmuyo . Böyle erkeklere değmez .kendini toparla lütfen

çokkkk zor. kardeşşşşş....kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi:))))

7 ay henüz çok yeni....umarım acın kısa sürer ve çok güzel bir insanla mutlu olursun....Allah bildiği gibi yapsın...sana tavsiye sakın o adamı arayıp sorma msaj atma....alkol kullanacagın zamanlarda ver telefonunu birine :))) ben öyle yapıyordum zaten aklım başımdayken asla aramam ama alkol karısırsa işe cesaret gelir...telefonumu yanımdakine verirdim aramak istersem tut beni derdim:)))) adam defolup gitmiş zaten gururum yerinde kalsın...

Seni çok Iyi anlıyorum canım başka şeylere yönel lütfen ona Kendini ezdirme . Olmuyosa olmuyo . Böyle erkeklere değmez .kendini toparla lütfen

Eskisine göre çok şükür iyiyim ama bazen yine delirecek gibi oluyorum.Yönelsem bile yine aynı canım.Tatil yaptım 1 ay ilk hafta mesaj olayı oldu ondan sonra arkadaş ortamımla iyiydim aklıma çok az geliyordu.Hatta birinden hoşlanmaya başlamıştım ama olmadı onunla da .

hemen başkasını bulmak En Büyük hatadır .

Hemen başkasını bulmadım.Kendi benimle bir dönem ayrı kalınca bu kızla konuşmaya başlamış ama o dönem biz yine konuşuyorduk.Zaten 3 yıl önceki platonik aşkıymış kız.Barışmak istedi benimle 2 gün sonra da başkasına aşığım sana karşı hislerim de var ama dedi.O hemen başkasını buldu ben değil.

Aslında ben 1,5 yıldır acı çekiyorum sürekli ayrıl barış ilerlemeyen bir ilişkimiz vardı ama çok aşıktım ona.Yok canım zaten uzun zamandır almıyordum alınca bi cesaretle attım mesajı.Belki kendimi küçük düşürdüm ama içimde kalmadı.Engellemesini istediğimden bahane de oldu.Aslında engelledikten 2 hafta sonra engelimi kaldırmış ve ertesi gün fake olduğu çok belli bir hesap beni ekledi.Ben de tanıyamadım diye mesaj attım yanlışlıkla oldu kusura bakmayınız diye geri döndü.O olduğunu tahmin ediyorum.Yazım şekli çok benziyordu.Beni sonradan engelledi yine.

Ya birsey soracağım musadenizle; siz gerçekten bu adama asikmisiniz? Eger ki öyle ise düşün bakalım bu ki sizi hak ediyor mu? Sizi gerçekten mutlu edebilecegine inanıyormu sunuz? aşk ömür boyu surmuyor maalesef sevgi saygı anlayış sadakat yoksa eninde sonunda ayrılmaya mahkumdur bir yerde?

eline bir kağıt bir kalem al olumlu olumsuz yanlarını yaz sonra da onunlayken mutlu ve mutsuzluklarini...bak bakalim hangisi daha ağır basıyor? sen daha güzel bir hayatı hak etmiyor musun? Zor ama imkansız değil. ..ne zaman ki aklın ve kalbin biri için örtüşüyor sa işte o zaman ömrünü biri için heba etmeyi bilegöze alabilirsin?

Kusura bakma ama anladigim kadari ile ağzı iyi laf yapan sahtekarin teki..iyi duygu sömürüsü yapiyor belli. ..

YYazdıklarımın geri iadesini istiyorumbirak belasini kendi bulsun..soylediklerimle hic ugrasma hakikaten degmez..sen olanlari hazmedemiyorsun boyle bir kisilige yoksa nasil asik olunabilir ki?er ya da gec ettigi yanina kalmaz..ama sen bir omur onun cezasini cekmesini mi bekleyeceksin...kiymetli gunlerini onun cezasini beklerken vakti gelene kadar ki sefasini surerken aci cekip bosuna heba mi edeceksin...

Bilmiyorum belki de önceden benim için ölüp biten bir adamın bir anda canavara dönüşüp tüketmesiyle,şimdi yeniden aşık olunca eski melek haline dönüşmesi sanırım beni üzüyor.Yani anlatmak istediğim iyiyken çok iyidir ama kötülük gördüğü an şeytana döner ve kinci biridir.Ben onun hatasıyla ayrılınca çok üzüldü buna eminim.O ayrılığın kinini tuttu hep bana terk etmeni unutamıyorum diyordu.Ben hiç kin tutamam çabucak unuturum ama o unutmaz.Belki sevgisi bitti o yüzden beni bu kadar mutsuz etti ama bana 1 yıl boyunca ne sevgim bitti dedi ne de seni seviyorum dedi.
Aslında bana ben düzelmem eski beni unut diyordu ama şimdi bakıyorum ki eskisi yerine gelmiş hatta daha romantik bir şekilde.Şimdi o kıza dünyalar kadar değer veriyor.Bana da bu dokunuyor.Ben hiç değer hak etmeyen biri miyim de böyle kötü davrandı.Hani seni mutsuz eder ama başkasını göklere çıkarınca bana niye böyle değer vermedi diye imrenirsin ya öyle bir şey galiba bendeki de.Ben onca emeğime,onun yaşattıklarına katlandığıma üzülüyorum.Aslında çok şey var ama anlatılmıyor işte.

Aynen olanları hazmedemiyorum.Bana kötü davranan kişinin şimdi bir başkasına böylesine değer vermesini,bana yapmadıklarını ona yapmasını kıskanıyorum belki de.Ben karşımdaki kişiyi seviyorsam hatalarıyla kabullenmeye çalışan biriyim.O yüzden mücadele ettim ama bu savaşı kaybettim.Belki ben onu unutunca ettiğini bulur ama insanoğlu sabırsız hemen olsun istiyor.Zaten artık acı çekmek istemiyorum ve inan ki ben önceden böyle kırılgan ve hassas değildim.Kendi hayatıma bakmayı bilirdim ama sanki çok az yol kat etmişim gibi geliyor.

Zor biliyorum hiç kolay değil sizi anlayabiliyorum. Dünyaya geliyor ve hep doğruları bulmaya çalışıyoruz.Acılar çekiyoruz ama bir şekilde yaşıyoruz yaşamak zorundayız. Aşk yok sadece dünyada gurur yok kadın erkek ilişkisi yok. o bunu yaptı bu bunu söyledi yok sadece. Bu dünyada sadece bunalım yok. Mutluluk da var başka şeylerin içinde. Tüm bu durumlardan kurtulduğunuz zaman, başka şeylerde de mutluluk olduğunu göreceksiniz.Ve tüm tecrübeleriniz size harika bir yaşam sunacak. GÜÇLENİYORSUNUZ EMİN OLUN. BELKİ ÇOK UZUN BİR SÜREÇTEOLACAK AMA HERŞEY YOLUNA GİRDİĞİNDE SİZ YENİLENMİŞ VE BAMBAŞKA OLACAKSINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…