zamanla herşey geçiyo canım yaşadığım için bilirim . Kimler unutuluyo . 17 yaşında mi bildign çocuk yani
Seni çok Iyi anlıyorum canım başka şeylere yönel lütfen ona Kendini ezdirme . Olmuyosa olmuyo . Böyle erkeklere değmez .kendini toparla lütfenEvet canım ama benden büyük duruyor zaten kız 17 gibi durmuyor hiç.Ahh tamamen geçse nasıl rahatlayacağım.İlk defa bu kadar zorlanıyorum.Önceden de birine deli gibi aşıktım üzülüyordum ama hayatıma devam ediyordum.Şimdi derslerimden tut sağlığıma kadar her şeyi etkiledi.Artık daha kırılganım.
hemen başkasını bulmak En Büyük hatadır .Yok ki adam gibi karşıma çıkan.Geçen biriyle konuştum abazanın teki çıktı.Zaten çok zor sevgili olurum biriyle 19 yaşında ilk defa bu kişiye şans verdim.
Seni çok Iyi anlıyorum canım başka şeylere yönel lütfen ona Kendini ezdirme . Olmuyosa olmuyo . Böyle erkeklere değmez .kendini toparla lütfen
hemen başkasını bulmak En Büyük hatadır .
çokkkk zor. kardeşşşşş....kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi:))))
7 ay henüz çok yeni....umarım acın kısa sürer ve çok güzel bir insanla mutlu olursun....Allah bildiği gibi yapsın...sana tavsiye sakın o adamı arayıp sorma msaj atma....alkol kullanacagın zamanlarda ver telefonunu birine :))) ben öyle yapıyordum zaten aklım başımdayken asla aramam ama alkol karısırsa işe cesaret gelir...telefonumu yanımdakine verirdim aramak istersem tut beni derdim:)))) adam defolup gitmiş zaten gururum yerinde kalsın...
Ettiğini bulmasını beklemiyor değilim.O da zaten bu süreci uzatıyor farkındayım ama burada okuduğum eden bulur hikayeleri umutlandırıyor ister istemez.Evli gibiydik ama her şeyi yaşamıştık ve ilişkiye girdikten sonra söyledi bunu bana haliyle kendimi kullanılmış hissettim
Ya birsey soracağım musadenizle; siz gerçekten bu adama asikmisiniz? Eger ki öyle ise düşün bakalım bu ki sizi hak ediyor mu? Sizi gerçekten mutlu edebilecegine inanıyormu sunuz? aşk ömür boyu surmuyor maalesef sevgi saygı anlayış sadakat yoksa eninde sonunda ayrılmaya mahkumdur bir yerde?
eline bir kağıt bir kalem al olumlu olumsuz yanlarını yaz sonra da onunlayken mutlu ve mutsuzluklarini...bak bakalim hangisi daha ağır basıyor? sen daha güzel bir hayatı hak etmiyor musun? Zor ama imkansız değil. ..ne zaman ki aklın ve kalbin biri için örtüşüyor sa işte o zaman ömrünü biri için heba etmeyi bilegöze alabilirsin?
Kusura bakma ama anladigim kadari ile ağzı iyi laf yapan sahtekarin teki..iyi duygu sömürüsü yapiyor belli. ..
YYazdıklarımın geri iadesini istiyorumbirak belasini kendi bulsun..soylediklerimle hic ugrasma hakikaten degmez..sen olanlari hazmedemiyorsun boyle bir kisilige yoksa nasil asik olunabilir ki?er ya da gec ettigi yanina kalmaz..ama sen bir omur onun cezasini cekmesini mi bekleyeceksin...kiymetli gunlerini onun cezasini beklerken vakti gelene kadar ki sefasini surerken aci cekip bosuna heba mi edeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?