Zor...
Durumu dogru anlayarak ise baslayabilirsiniz.
Ona asik degilsiniz kimse kollarindayken baskasina asik oldugunu soyleyen bir adami seviyor olamaz.
Siz ona hala asik oldugunuz icin degil terk edilisini hazmedemediginiz icin berbat hissediyorsunuz.
Ustune dayanamayip mesaj atmissiniz o da ben kimseye bir sey yapmadim yazmis.
Bu da gosteriyor ki o da hirs yaptiginizin farkinda.
Yani onu saplanti haline getirdiginizi dusunuyor ki oyle olmus zaten.
Spor yap, gez, toz demek bos, morali bozuk insan onlari da yapamaz, acinizi gecirecek tek sey zaman.
Bu surede size onerebilecegim tek sey ona eski sevgilim hala pesimde, kizlar beni asla unutmaz seklinde hissettirip daha fazla havalara sokmayin adami.
Kac yasindasin
zamanla geçer daha çok yeniymiş
Oooo daha cok asik olacaksin acele etmeBen 21 yaşındayım o 23 ve şuanki sevgilisi 17 yaşında.
bazen 1 senede sürer 2 senede ama geçer7 ay bu durumdan kurtulmak için az mı ki ?
Bu arada onu takip ederek ettigini bulacak mi diye bekleyip hayatinizi ertelemeyin.
Size yanina kalmaz vs tesellilerinde bulunanlar da beklentiye sokmasin sizi.
Her insan cezasini ceker ama kesilen hesap her zaman disari yansimaz.
Ustelik bunlari kollarindayken degil evliyken duymadiginiza gore zaten goreceginizi gormussunuz.
Oooo daha cok asik olacaksin acele etme
Benim bir ablam vardi derdi ki gozyaslarini bitirme baska acilara da kalsin daha nelerrrr goreceksin ask acisida neymis Ailen hayatta sagliklilar sen hayattasin daha ne
Civi civiyi soker o zaman toparlan sevgini hak edecek birine verBelki de ama ben bu kişiden önce 6 yıl birine platonik olarak kaldım ve tekrar öyle olmak istemiyorum.O başkasıylayken başka birini sevememekten korkuyorum.
Ben 21 yaşındayım o 23 ve şuanki sevgilisi 17 yaşında.
Unutursunuz..
Sadece hazmetmeniz lazım..
Zor ama mecburen unutucaksınız..
Bende 9 ay acı çektim hemde ne acı..
Ama sonra unuttum bi şekilde..
Bida aklıma bile gelmedi..
Siz bakmayın onlara..
Siz kendinizden emin olun sonunda mutluda olursunuz
Uzun uzun analize gerek yokmus meger.
Cocuk tecrubesiz genc kizlari kendine asik edip daldan dala atliyor.
Biri kollarindayken digerine asik oldugunu soyluyor, helallik istiyor vs.
Abilerinden ne ogrendiyse yapiyor kisacasi.
O yasta ergenligi devam ediyor, ileride uzun uzun anlatacak bunlari, karar da vermissiniz zaten, bir daha ses vermeyin sakin.
Yok ki adam gibi karşıma çıkan.Geçen biriyle konuştum abazanın teki çıktı.Zaten çok zor sevgili olurum biriyle 19 yaşında ilk defa bu kişiye şans verdim.Civi civiyi soker o zaman toparlan sevgini hak edecek birine ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?