kızlar benim konularımı biliyosunuz zaten.isterseniz okuyun tekrar.benim 6 yııllık sevgilimin küs olduğumuz bir dönemde başkasıyla msjlaştığını yakaladım.aldattığını öğrendim.inkar etti bahaneler uydurdu ama boşa tabi.neyse gördüğünüz gibi 10 ay oluyor ama ben mahfolmuş durumdayım.zaman iyileştirir derler ya bu bende işlemiyor.haziranda nekadar yogun acı hissettiysem şuan mart ayındada aynısını hatta daha fazlasını hissediyorum.hani acım azıcık azalsa daha az düşünür olsam tamam biraz daha zamana ihtiyacım var diyip kendimi teseli ederim ama aksine bir annn kızlar abartmıyorum bir ann bir saniye bile aklımdan çıkmıyor.gez dolaş falandediler arkadaşlarınla buluş dediler yokk dışarı çıkınca daha da beter oluyorum.bi sevgiliyi karşımda görecek olsam boğuluyorum sanki.dolmuşta ağladıığımı bilirim ben.hazmedemiyorum.onun o kadar yerlere göklere sığmaz aşkı vardıki güyaa dillere destan ederdi herkese anlatırdı aşkımızı ilişkimizi ciddiyetimizi bizden küçüklere ders verirdi nerdeyse doğru insanı bulmak konusunda..yakıştıramıyorum bu olanları onada aşkımızada..kızla şuan alakası yok o kızla kız öğrenci ama o.... şuan bunun üstüne nerdeyse 5.sevgilisiyle beraber..tabi bukadar sürede ara ara görüşmelerimiz oldu.bi inkar ediyo yok o asıldı sadece bana diye.bi yüzüm yok sana karşı diyo.okadar o... bir kızla bırak msjlaşmayı daha da ciddi şeyler yapmıştır diye düşünüyorum.düşündüğüm ann içimden bişe kopuyo
aralıkta aradı ölüyorum bitiyorum sensiz işte başkasıyla olmayı düşününce bile gözlerim doluyo dedi.tel.i kapattı kapatış o kapatış aramadı daha bir msjında aşkını itiraf ediyosa diğerindede beni kıryor.senin yüzünden oldu falan diyor.ne olduruyor ne öldürüyor derler ya öle işte..ne sevdiği belli ne sevmediği..en son msjlaşmamızda beni okadar kırdıkii ocaktan beri hiç görüşmüyoruz.geçende arkadaşımı aramış bestenin hayatında biri varmı falan diye.benimle tanışmak isteyenler var birara tamam tanışıcam ve onu unutucam diyorum ama sonra istemiyorum kızlar kpss ye gircem inanın tek sayfa çeviremiyorum.halim hal değil.lütfen bana akıl verin çok kötüyümmmmmm