Bu Durumu Yaşayan Oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Merhaba ben yeni uye oldum işimle ilgili onemli bi sureci atlattiktan sonra martta ayrildigim sevgilimle ilgili aşmam gereken sorunlara yeni odaklandim. Suan 1 yillik askere gitmis 1 ay once. Biz farkli sehirlerdeydik cok tuhaf havada kalan bir ayrilik oldu sanki hersey buhar olup uctu ve yaklasik 2 yillik bir iliskiydi martta ayrilik konusmasi oldu ama en son mayista iletisimimiz olmustu sonra bende akisina birakmistim. Temmuzda beni sosyal medyadan cikartmisti whatsapta duruyodu hala. Her neyse gecen ay askere gitmis 1 yıllığına. Su an acemide oldugundan akilli telefon kullanmiyor ve disari cikmiyor sanirim. Ayrilipta askerde donen veya en azindan hatasini anlayip iletisime gecen oldu mu hayatinizda? Cunku artik gururum elvermez ama pisman olmasinida isterim ictrn ice ozur bekliyorum tum masum duygularım hayallerim onunlaydi uzaklik buyuk bi sorun evet ama biz basindan beri boyleydik bi sekilde astik yinede yapamiyosada ben bana acikca arayip konusmasini isterdim hep ben aradim icimi döktüm ama ondan yana bi ozur bekliyor icim veya kiymetimi anlamasini... bunu yasayan varmi ayrilipta bikac sonra veya belli zaman sonra askere gidip ulasmaya calisan erkek.

Merhaba, benim ilk ilişkim benziyordu buna. Yaşım küçüktü, sizin yaşınızı bilmiyorum. Eğer ikiniz de daha çok gençseniz zamanla anlayabilir. Ben 10 ay beklemiştim hem de tanıştıktan 2 hafta sonra gitmişti. Gençlik işte, beklemesem ne yapacaktım :KK53: Biliyor musun şu anda dönünce mi ayrıldık, oradayken mi onu bile hatırlamıyorum.. Ki sorsan ölüyordum o zaman :) Karşına yeni biri çıkana kadar her şey emin ol :KK200: Sonradan bana sen beni bekledin, sen beni çok sevmiştin, çok değer vermiştin falan demişti de eheeeyyy... Nasıl bir yakınlık dereceniz vardı bilmiyorum ama sen sadece olduğun gibi kal, seviyorsan da söyle. En azından elimden geleni yaptım dersin, gururun azı karar çoğu zarar bence. O da anlayacaktır..

Merhaba, benim ilk ilişkim benziyordu buna. Yaşım küçüktü, sizin yaşınızı bilmiyorum. Eğer ikiniz de daha çok gençseniz zamanla anlayabilir. Ben 10 ay beklemiştim hem de tanıştıktan 2 hafta sonra gitmişti. Gençlik işte, beklemesem ne yapacaktım :KK53: Biliyor musun şu anda dönünce mi ayrıldık, oradayken mi onu bile hatırlamıyorum.. Ki sorsan ölüyordum o zaman :) Karşına yeni biri çıkana kadar her şey emin ol :KK200: Sonradan bana sen beni bekledin, sen beni çok sevmiştin, çok değer vermiştin falan demişti de eheeeyyy... Nasıl bir yakınlık dereceniz vardı bilmiyorum ama sen sadece olduğun gibi kal, seviyorsan da söyle. En azından elimden geleni yaptım dersin, gururun azı karar çoğu zarar bence. O da anlayacaktır..
Ben ayrilma konusmasindan sonra ki net bile konusma bile denemez iletisimi surdurdum ona bazi seyleri anlatmaya farkina vardirmaya çalıştım o zamanlar uzgunde olsa boyle olmasi gerekiyor kafasina girmisti ama uzerinde bikac ay gecti artik ayirt edemiyorum karmasik bi durum. Yani gurur yapmadim icimde duygular kalmasin diye ama bi yerden sonra yuzsuzluge variyor. Mesafe oluncada telefondan duygular iletilmiyor bi sure sonra niye ben bu kadar cabaliyorum moduna gectim. Kendim icin en dogrusuda buydu sanirim

Sizi istese irtibata geçerdi ama sevmiyor sizi
Boşverin gitsin
Merhaba sizin bende olsun bircok yerde bu sekilde net yorumlarinizi okudum ben zaten onunla tekrar biraya gelmek icin degil kederle kotu hatirlamamak icin arkama bakmamak adam gibi helallesmek istedigimi belirttim aslinda ve bunu yasayan oldumu diye tecrubeleri ogrenmek istedim bana donsun diye dememistim,cok ozel seyler yasadik guzeldi cogunlugu ama sartlar degisti zorlandik ikimizde sonucta tum ayrintilari burda anlatamıyorum bircok etken olmustu falan sonrasindada biseyler olmustu falan ben gecen sizin konunuzada yazdim herkese boyle net konusuyosunuz ama kendi nisanliniz atandiginiz yere gitmenizi istememis bencillik etmis sizin kafanizda buda yeterince sevilmemek olmuyomu? Ogretmenlikte atanmak kolay mi durumunuzu aslayargilamiyorum fakat o kadarda kolay olmuyor kestirip atmak olsaydi sizde atardiniz. Bence bu sekilde bakis acinizi genişletin bazi insanlar daha duygusaldir zamanla asar hepimiz bir olsaydik butun bunlar yasanmazdi degilmi? Ben acimi tam yasayamadim isimden dolayi sinav bitince bu konuyu dusunmeye basladim tam olarak asrim diyemem ama cok sukur yol ettim bayaa bi

Son düzenleme:
Merhaba sizin bende olsun bircok yerde bu sekilde net yorumlarinizi okudum ben zaten onunla tekrar biraya gelmek icin degil kederle kotu hatirlamamak icin arkama bakmamak adam gibi helallesmek istedigimi belirttim aslinda ve bunu yasayan oldumu diye tecrubeleri ogrenmek istedim bana donsun diye dememistim,cok ozel seyler yasadik guzeldi cogunlugu ama sartlar degisti zorlandik ikimizde sonucta tum ayrintilari burda anlatamıyorum bircok etken olmustu falan sonrasindada biseyler olmustu falan ben gecen sizin konunuzada yazdim herkese boyle net konusuyosunuz ama kendi nisanliniz atandiginiz yere gitmenizi istememis bencillik etmis sizin kafanizda buda yeterince sevilmemek olmuyomu? Ogretmenlikte atanmak kolay mi durumunuzu aslayargilamiyorum fakat o kadarda kolay olmuyor kestirip atmak olsaydi sizde atardiniz. Bence bu sekilde bakis acinizi genişletin bazi insanlar daha duygusaldir zamanla asar hepimiz bir olsaydik butun bunlar yasanmazdi degilmi? Ben acimi tam yasayamadim isimden dolayi sinav bitince bu konuyu dusunmeye basladim tam olarak asrim diyemem ama cok sukur yol ettim bayaa bi

ben insanların düşüncesini merak ettiğim için anket yaptım☺️ Yoksa erkek bulunur ama meslek bulunmaz
Eşimi bırakıp gideceğim biletimi aldım 😊 sadece eşimin baskısına dayanamadım
Kayınvalidemin baskısına dayanamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X