Lütfen yardimci olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onunmu başkasını sevme ihtimali var mayista konustuk en son, temmuzda cikartmis hemen sonrada askere gitti, ben hic sanmiyorum baskasini sevecegini bu kisa aralikta cunku yapilarimiz ayniydi onunda hemen ciddi biseyler 1 haftadami hissetcek. Ama dediğinize katiliyorum insan 1 yilligina askere gidiyorken hellallik beklerdim ama onu tanidigim kadariyla sasiriyordur benim yazmamama cunku benim bu konularda hassas oldugumu biliyor hatta hikayeden bi arkadasim engelliydi onda, onu kaldirmis askerlik belgesini atmis ben goreyim diye dusunmustum...
Belkide ben kuruyorum herseyi oyle bi akil tutulmasina dustum ki bitisini hic dusunmemisim onun uzaklikta zorlandigini kabul etmemisim gelecegimi baskasiyla hic dusunemiyorum ve onun duygularini o kadar merak ediyorum ki..

Adam olmuyor dedikten sonra oldurmaya çalışma. Seni seven isteyen biriyle mutlu olabilirsin.
Haklisiniz 2 seneyi eglence olsun diyemi gecirdik diye dusunuyorum baskalarina karsi toz kondurmuyorum ama cook kiziyorum ben cok baska.dusunmustum hani aramiza yeni giren bi mesafe degil basindan beri farkli farkli yerlerde bulunduk. 2 sene olmusken farkli seylee icin cabalayacagina bitti bu durumda benim ahimi almis olmuyormu yasanmislikta cok..

Uzakliktan dolayi oldu aramizda bazi iletisim kopukluklari oldu o ara ama benim acimdan gecici bi ruh haliydi sonra 1 hafta konusmadik ben aradim sonunda ve cok usteledim noluyo gibisine olmuyor falan dedi sevmiyormusun dedim hersey sevgiyle olmuyor dedi ondan sonra konustuk falan ama mayistan beri iletisimimiz yok.. temmuzda instagramdan cikartti gecen ayda askere gitmis beni kiran nokta ayrilmak istedigini bana kendisi soylemedi benim durumum geçiciydi o ara cunku 3 ay olacakti gorusmeyeli dusunceliydim is konulari vs vardi falan
Söylemiş işte canım olmuyor diye.Yeni bir sayfa açın.

Söylemiş işte canım olmuyor diye.Yeni bir sayfa açın.
Sanirim gururuma yediremiyorum ve pisman olsun istiyorum o arayip soylemedi veya benden vazgecti diye hep ben arayip ettim diye ve tabi hala seviyorum ve özlüyorum.. ben sadece askerlik gibi uzun bi surecte donus alanlar var mi diye merak ettim

Haklisiniz 2 seneyi eglence olsun diyemi gecirdik diye dusunuyorum baskalarina karsi toz kondurmuyorum ama cook kiziyorum ben cok baska.dusunmustum hani aramiza yeni giren bi mesafe degil basindan beri farkli farkli yerlerde bulunduk. 2 sene olmusken farkli seylee icin cabalayacagina bitti bu durumda benim ahimi almis olmuyormu yasanmislikta cok..
Üzülmekte haklısın tabi. Ama hayat böyle. İnsanlar Çok kolay vefasız bencil ve sahtekar olabiliyor. Kimseye herşeyinle güvenme. Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin. Pişman olsun istiyorsun da olsa nolur yeniden devam edecek misin. Sakın aklından bile geçirme.

Sanirim gururuma yediremiyorum ve pisman olsun istiyorum o arayip soylemedi veya benden vazgecti diye hep ben arayip ettim diye ve tabi hala seviyorum ve özlüyorum.. ben sadece askerlik gibi uzun bi surecte donus alanlar var mi diye merak ettim
Daha aramayın bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X