Bu durumu yaşayan var mı?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba herkese,

Bir aydır konuştuğum biri var. Herşeyiyle çok düzgün bir insan. Saygılı,efendi,düşünceli vs. Ama benim için mantık birlikteliğinden öteye gitmedi şimdiye kadar. Kendisine de başta söyledim çok umut etmeden deneyelim bir süre diye. Şimdi olsun diye herşeyi yapıyor, insan olarak seviyorum ama heyecan duymuyorum ona karşı.

İşi gücü var ama meslek olarak ben ondan daha üst durumdayım. Bu bir kibir ifadesi olarak algılanmasın lütfen. Hayata bakışı etkiliyor zira bu tarz şeyler. Mesela önceki erkek arkadaşımla çok derin sohbetlerimiz olurdu, çok heyecan duyardım ona karşı ama mutlu olmaya yetmiyor ki bunlar.

Şimdi sorum şu, zamanla değişir mi duygular? Yoksa daha fazla bağlanmadan bitirmek mi doğrusu? Aklıma hep selvi boylu al yazmalım filmindeki replik geliyor, sevgi emekti. Ama bir filmin içinde değiliz ki?

Yaşayan bilen duyan fikri olan varsa yorum alabilir miyim?

Bu göreceli bir durum kendini en iyi taniyan sensin şahsen birine karşi isinamadiysam sonradan kesinlikle olmuyor ikinci defa denemiyorum
Geçmiş ilişkinle yaşadiklarini yaşamaman normal değil.mi çünkü karşindaki farkli birisi ayni kişi değil.

Merhaba herkese,

Bir aydır konuştuğum biri var. Herşeyiyle çok düzgün bir insan. Saygılı,efendi,düşünceli vs. Ama benim için mantık birlikteliğinden öteye gitmedi şimdiye kadar. Kendisine de başta söyledim çok umut etmeden deneyelim bir süre diye. Şimdi olsun diye herşeyi yapıyor, insan olarak seviyorum ama heyecan duymuyorum ona karşı.

İşi gücü var ama meslek olarak ben ondan daha üst durumdayım. Bu bir kibir ifadesi olarak algılanmasın lütfen. Hayata bakışı etkiliyor zira bu tarz şeyler. Mesela önceki erkek arkadaşımla çok derin sohbetlerimiz olurdu, çok heyecan duyardım ona karşı ama mutlu olmaya yetmiyor ki bunlar.

Şimdi sorum şu, zamanla değişir mi duygular? Yoksa daha fazla bağlanmadan bitirmek mi doğrusu? Aklıma hep selvi boylu al yazmalım filmindeki replik geliyor, sevgi emekti. Ama bir filmin içinde değiliz ki?

Yaşayan bilen duyan fikri olan varsa yorum alabilir miyim?

Kibir olarak algılamayın diyorsunuz ama ister istemez kendinizi ondan üstte görüyorsunuz. Sevmediğiniz birinin duygularıyla neden oynuyorsunuz ki. Hala eski sevgilinizle kıyaslamanız da cabası. Evet sevgi emektir. Tabi varsa.

konuyu takipteyim, benm de yanındayken huzurlu hissettiğim biri var. ama gel gelelim ki bazen hiç mi hiç bir şey gelmiyor içimden. körkütük aşık, heyecan dolu olmakta bi yere kadar tabiki ama.. bilemedim

Duygular zamanla degisir evet.Ben 3 yil boyunca en iyi arkadaslarimdan biri olan ama ne zamanki asktan sevgiden bahsetse nefret ettigim kisiyle evliyim kor kutuk asigim ki nefret ve ask cok keskin ve uc noktalar.Yalniz 1 aydir sevgilisiniz,kipirti olsaydi olurdu.Ek olark kim ne derse desin ben de meslek olarak kultur olarak vs.benden daha ustun olmasini isterim,surekli ondan biseyler ogrenmek fikrine onem vermek bazen yonlendirilmek isterim

konuyu takipteyim, benm de yanındayken huzurlu hissettiğim biri var. ama gel gelelim ki bazen hiç mi hiç bir şey gelmiyor içimden. körkütük aşık, heyecan dolu olmakta bi yere kadar tabiki ama.. bilemedim
Evet bundan bahsediyorum yanında huzurluyum ama heyecan yok herhangi bir arkadasim gibi

Duygular zamanla degisir evet.Ben 3 yil boyunca en iyi arkadaslarimdan biri olan ama ne zamanki asktan sevgiden bahsetse nefret ettigim kisiyle evliyim kor kutuk asigim ki nefret ve ask cok keskin ve uc noktalar.Yalniz 1 aydir sevgilisiniz,kipirti olsaydi olurdu.Ek olark kim ne derse desin ben de meslek olarak kultur olarak vs.benden daha ustun olmasini isterim,surekli ondan biseyler ogrenmek fikrine onem vermek bazen yonlendirilmek isterim
Yani kıpırtı oluyor bazen ama yoğun değil

Kendimi ondan üstte görmüyorum

eğer gerçekten bir şeyler hissetseydiniz kendinizin ondan daha üst pozisyondan çalıştğınızı buraya yazmazdınız bile ? Demek ki mantığınızın bile almadığı almak istemdiği şeyler var. Onun duygularıyla oynuyorsunuz şu an iyice heveslendirip yarı yolda bırakmayın. Yazık edersiniz.

eğer gerçekten bir şeyler hissetseydiniz kendinizin ondan daha üst pozisyondan çalıştğınızı buraya yazmazdınız bile ? Demek ki mantığınızın bile almadığı almak istemdiği şeyler var. Onun duygularıyla oynuyorsunuz şu an iyice heveslendirip yarı yolda bırakmayın. Yazık edersiniz.
Yapmayın tanımıyorsunuz bu kadar emin konuşmayın

Ona başta açık açık konuştum. Bişey hissetmiyorum çok umutlanmadan deneyelim o da istedi. Yani duygularıyla oynama yarı yolda bırakma gibi bir durum yok.

Ha daha fazla heveslendirip kırmayı İnan’ın bende istemem,ama oluru var mı diye sorguluyorum

Eski erkek arkadaşınızla derin konular mı konuşurdunuz? Ne gibi?
Okyanustaki hayvan türlerini ve hangi türün azalmakta olduğunu falan mı?
Her insanın özellikleri farklıdır.
Madem heyecan duymuyosunuz ayrılın söyleyin olmuyor deyin ne diye zorluyorsunuz? Adam da yoluna baksın.

Eski erkek arkadaşınızla derin konular mı konuşurdunuz? Ne gibi?
Okyanustaki hayvan türlerini ve hangi türün azalmakta olduğunu falan mı?
Her insanın özellikleri farklıdır.
Madem heyecan duymuyosunuz ayrılın söyleyin olmuyor deyin ne diye zorluyorsunuz? Adam da yoluna baksın.
Yani sizin gibileri anlamıyorum hanımefendi

Size yanlış gelebilir ama bu durumu yaşayan birçok insan olduğunu tahmin ediyorum. Ki mümkün. Duygularıyla oynamıyorum.

Oturup çatacak kişi/konu mu arıyorsunuz anlamıyorum ki

Yani sizin gibileri anlamıyorum hanımefendi

Size yanlış gelebilir ama bu durumu yaşayan birçok insan olduğunu tahmin ediyorum. Ki mümkün. Duygularıyla oynamıyorum.

Oturup çatacak kişi/konu mu arıyorsunuz anlamıyorum ki
Tabi mesaim bitince eve gidiyorum işim bu benim:işsiz:
Anlayamazsınız çünkü kafa yapınız değişik.
Adamı eski sevgilinizle kıyaslayıp üstüne heyecan duymuyorum dediğiniz halde hala ayrılmayacak kadar da bencilsiniz.

Bu durumu yaşayanlara tavsiyem kendinizi zorlamayın, olmuyorsa bir şey hissetmiyorsanız bırakın gitsin. zaten zamanında bir takım sıkıntılar yaşamışsınız niye kendinizi yorasınızki.

Kafanıza her şekilde yatan aynı zamanda ufak da olsa bi heyecan duyduğunuz biri olsa bence daha iyi olur

Sen onun ilgisine alışmışsın. Kıpırtı olup olmayacağını veya duygularını konuşmaya ara vererek anlayabilirsin. Ama bunu öyle bir izah etmen lazım ki kırılmasın. Baktın ki onu özlemiyorsun ya da varlığıyla yokluğu bir o zaman bitir derim o insana da daha fazla umut vermeden

o duygu, o iç kıpırtısı yoksa, dünyanın en iyi en harika adamı da olsa olmaz o iş. ha şöyle olur, evlenirsiniz, ama o duygu eksikliği bir gün başka birine karşı kalbinizi attırabilir. tehlikeli yani. o yüzden bence karşı tarafın da vaktini almayın.

Back
X