Bu durumu yasayan var mi ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
dun gece bir ruya gordum dolunay gokyuzunde ve beyaz isikla gokyuzunde bir seyler yazildi.uyandim..ruyadan cok etkilendim.evlenmeden once boyle korkular yasadiniz mi ? Nasil emin oldunuz ? Bu evlilik korkusu niye yasaniyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi bu senin evlilikten beklentine bagli. Burda herkes kendi hayat ve yasayis tarzina göre yorum yapacak. Iç sesine bak.evlilikte paylasimlarin ayni olmasi da onemli hemde cok onemli. Eger bu adami bole kabul ettim dersen evlendkten sora ondan manevi olarak fazla beklentiye gireceksen otur düşün. Kimse kimseyi degistiremez ancak dua eder. Bizim elimIzden bisey gelmez. Ne istedigin ne bekledigin onemli. Ne istedigini biliyosan kararli ol. Kararsizliga da dustuysen neyi istiyosun iyi düşün. Bunu burda degilde bi buyugunle danissan daha iyi olmazmiydi sonucta hayat tarzini seni iyi bilen biri daha iyi yardim eder. Buradan pek net karara varamazsinki. O yuzden seni bilen biriyle istisare etmelisin nacizane tavsiyem. Hayirlisi olsun.istisare tamsa evlencegin kisiyle istiareye gerek yoktur diye dusunuyorum ama sen tam degilsin.

Anlatacak bir buyugum yoksa cevremde ? Ben ondan beklentiye girmeyecegime eminim kendimde her seyi tam anlamiyla yasayamiyorum zaten dedigim gibi diger her huyundan da eminim bu konularin disinda.ruyam cok etkiledi ayni durumda olup tecrube yasayan varsa bilmek istedim.tam degilim hicbirimiz hayatin neler getirecegini bilmesekte sonunda uzulmek istemiyoruz.

Haberci ruyalara inaniyorum, ilk yorumu siz yapmissiniz ve bence icinize ne dogduysa dogru.

Kafaniza takmks gozukuyorsunuz, herkes dengiyle evlenmeli her konuda bu benim gorusum

Himm bu evlilik isleri zor karar :) akli basinds birileriyle aileyle istisare edince isin icinden cikiliyor o yuzden oyle soledim sanada. Ruyayla amel edilmiyor ama bazen ruyalarda sebeb olabiliyor ayni sey bende de olmustu. Annem gormustu ruyayi ve ben kararimi ole netlestirmstm.tabi kafamda oturan biseyler de vardi. Sadece korku oluyor insanda iste.herkes gozu kapali evlenemiyor. Biraz tani degerlendir bkalim eger sartlar esitse birlikte yol alabilirsnz. Sen tanimali gormelisin

Daha once bende baskasinda gordum o tarz ruyalar elinden acinsu icmistim mesela olmaz diye kiyameti kopardm :) ama diger her konuda tastamamiz 2 yil oldu ustune birde isleriniz rast gitmez muhabbeti ki cevremde gordgum bazi insanlar var ornek ne bilyim canim hayirlisi artik :)

Yasayacagmz seylerin onune gecemioruz ki dua etmekten ve dogru karar vermrye calismaktan baska care yok. Ama herkrs bi yerden imtihan oluyor 4 4luk yok kimsede mutlaka skntilar var. Bunu kabul edip evlenmek gerek zaten.ama yeterki sorunlar en aza indirgenerek olsun. Sorun hep var zaten kolay bisey degil 2 kisi icin. Ayni eve girmedigim surece evlenmedigim surece yani nisanlimi tanidim demedim kimseye ... evliyim hala taniyorum demiorum cnku kendini bile taniyamiosun degisiyosun hayatta surekli.nelerle karsilascagni da blmiosun. Hayirli imtihanlar herkese.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…