• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumu yaşayan varmı gebelikte

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
139
59
18
24
Kızlar 20. Haftalık hamileyim çok şükür bugüne kadar bulantım dısında hiçbir sorunum olmadı gayet rahat geçirdim. 4 5 gün önce başlayan ağzımda inanılmaz kuruluk tuhaf bir tar ve sanki içim yanıyor bir kaç gece sadece ağzım kuruydu mecburen sürekli su içiyorum su içtiğim için gece 10 15 kere tuvalete kalkıyorum tutamayacak gibi oluyorum çünkü. Dün ağzımın yanık lıgk geçsin diye 2 tane buz emdim o derece rahatsız etti beni bu ne olabilir normalmi yaşayan varmı

Kızlar 20. Haftalık hamileyim çok şükür bugüne kadar bulantım dısında hiçbir sorunum olmadı gayet rahat geçirdim. 4 5 gün önce başlayan ağzımda inanılmaz kuruluk tuhaf bir tar ve sanki içim yanıyor bir kaç gece sadece ağzım kuruydu mecburen sürekli su içiyorum su içtiğim için gece 10 15 kere tuvalete kalkıyorum tutamayacak gibi oluyorum çünkü. Dün ağzımın yanık lıgk geçsin diye 2 tane buz emdim o derece rahatsız etti beni bu ne olabilir normalmi yaşayan varmı
Normal canım bebek içte büyüdükçe mesaneyi zorluyor aynını yaşadım kuruluk hala devam edecek bol su iç

Gayet normal canım ağız kuruluğu olur bol su iç ama yatmadan önce sıvı bir şey tüketmemeye çalış. Bebekte daha da büyüdükçe mesaneye baskı yapıcak ben geç saatlerde çok bir şey içmemeye çalışıyorum ama en az 4 5 kez kalkıyorum yine tuvalete

Back
X