Bu durumu yaşayan varmı?

isimsiz53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
123
28
28
25
Kızlar merhaba hepinize
Benim nisan 21 de adetim başladı 25 de bitti. Temizlendim. Sonradan nisanın 30 da yani 5 gün sonra fena şekilde bir kasık agrım başladı adet olucakmışım gibi hissettim tekrar. Sıcak su torbası falan koydum ayaklarıma bi yarım saat sonra ağrım hafifledi. Sonra bi baktım kahverengi lekelenmem olmuş bi miktar. Umursamadım ama aklıma takıldı tabi. Aradan saatker geçti akşam da lavobaya gittiğimde tekrar gördümki busefer bi kaç damla kan gelmiş ama lekelenme şekilde bi kaç damla. Ertesi günlerde hep sağ tarafımda ağrı olmaya başladı ve lekelenmem devam etti bi kaç gün şuandada durdu. Bu durum sizce neden oluyor yaşayan varmı aranızda. Bu arada bebek istiyoruz allah nasip ederse.

Yani adet bitmiş 5 gün sonra leke gelmiş ilişkiye girer girmez leke gelmez ki öyle. Bence usutmus olabilirsiniz o kahverengi leke de adetinizden kalan son kirli kan falandır, bı idrar yolu enfeksiyonu için test verin bence. Hamilelik şüpheniz için de adetiniz gecikince kan testi ile öğrenirsiniz en erken

Yok o 5 gün içinde ilişkiye girmemiştim adet olmadan önce ilişki durumum olmuştu

Belkide dediğiniz gibi üşütmüş olabilirim ben adet gecikmemi beklemeden randevu alayım en iyisi bi tahlil vereyim iltihap da olabilir mi acaba ?

Kist oluşmuş olabilir canım genellikle kistler ara kanama yapar yada adeti engeller herkesde farklı baktirmakta fayda var belkide bambaşka bişeydir hatta adette tam sökülmeyen kan da olabilir

Ben de ağustos ayında bu şekilde âdet olmuştum bitti 5-6 gün sonra tekrar kanamam başladı daha önce de dış gebelik geçirdiğim için korkup doktora gittim o da anlam veremedi bi kan testi yapalım dedi beta hcg sonucum 13 cıktı ama kanamam devam ediyo bu arada 2 gün sonra tekrar kan verdim 26 olmuş 2 gün sonra tekrar kan verdim değer düşmüştü kimyasal gebelik dedi doktor bence bi kan vermenizde fayda var ama lekelenme durduysa sorun yoktur

Yumurtlama kanamasi olabilir.

canım selam ne yaptın bende aynı sorunu yasıyorum
ve korkuyorum endıselıyım
adetten 15 gun sonra lekelenmem oldu ama yumurtlama donemınden once bıraz da kan var gıbı hıssedyorum 3 ay once kurtaj olmustum bılenler fıkrı olanlar yazar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…