bu durumu yasayan varmı?

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
arkadaslar slm herkese kac gün konu actım okudum gerekirse yorum yaptım bnm şimdiki durumum şudur bat ayın 15 di yaklasık 5/6gündür aynı regl olucak gibi oldum olmadı sat 19 kasım dedim ayın 15 bi test alim çıkmadı bat 5gün önce yaptım yine olumsuzdu akşam 19;00civarında çok az pembe bi akıntım oldu açıkçası çok kötü oldum ara ara baktım ama o pembeliği gecmedi akıntım ama ilk kez böyle bşrsey oldu adetim basladımı 15/20dk ya kırmızılaşırdı akıntı ee sizce n oldu ????

Bi kere böyle bişey yaşadım hamile kalmadan bir ay önce normalde üç dört saate kırmızılaşan akıntı tam iki güne yakın öyle pembe kahverengi arası devam etti sonra regle çevirdi. Bence sen yarın bi test yap

Bi kere böyle bişey yaşadım hamile kalmadan bir ay önce normalde üç dört saate kırmızılaşan akıntı tam iki güne yakın öyle pembe kahverengi arası devam etti sonra regle çevirdi. Bence sen yarın bi test yap
sat 19 diye bekliyordum bakalım kırmızıyı görmezsem ki görmem inşlhh cnm yaa

sat 19 diye bekliyordum bakalım kırmızıyı görmezsem ki görmem inşlhh cnm yaa
İnşallah canım benim o kanamam çok farklıydı çok ağrılı ve acılıydı doktoro girtiğimde adete çevirmiş demişti. Başka bi doktora da durumu anlattığımda kimyasal gebelik olabilir demişti. Ağrın yoksa stres yapma inşallah gönlüne göre olacaktır yerleşme kanaması da çok yaygın bi durum belki öyledir. Her ihtimale karşı bol bol dinlen yorucu işlere girme

İnşallah canım benim o kanamam çok farklıydı çok ağrılı ve acılıydı doktoro girtiğimde adete çevirmiş demişti. Başka bi doktora da durumu anlattığımda kimyasal gebelik olabilir demişti. Ağrın yoksa stres yapma inşallah gönlüne göre olacaktır yerleşme kanaması da çok yaygın bi durum belki öyledir. Her ihtimale karşı bol bol dinlen yorucu işlere girme
doğrudurr cnm bnmmm çok sağol ewe büyükler öyle derler yerini temizliyor olabilir mi? çünkü ilk kez basıma geldiii

çok agrım yok pembe sıvıyı gördüğümde aynı regl dmnemimdeki gibi ufak bi sancı yasadım sonra gectii

inşlhhh cnm yaaaa veririmm tabikideee

cnm sabah agrılı bi regl oldum üzüldüm ama tabikide hayırlısı uzun zamandr bu kadar agrılı geçmemişti

Back
X