Bu durumu yorumlar misiniz?

Adamın adına konuşmuş diye algılar art niyet aramazdım sanırım. 10 senelik arkadaş, tanıyorlardır nihayetinde. Art niyet varsa da kadın hisseder mutlaka diye düşünüyorum. Kadın ne tepki verdi? Güvenleri zedelendiyse mesafe koymaları en iyisi. Ama ben olsam niyet okumak yerine açık açık konuşurdum.

Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Eğer o x kişi ben değilsem bana ne derim. X olan kişi ve onun eşi düşünsün 😂

Bende mi sorun var,yanlış mı anlıyorum. Arkadaşı adamın yerine adamın dileği olacak şeyi söylemiş ki o da karısını arzulaması. Boş bir muhabbet ama kendince espri yapmış işte. Tipik erkek muhabbeti biraz alkolde olunca bayanlı ortama düşmüş. Sorun yok bence.

Kendi kendinize huylanacak konu aramışsınız.

Eşime yaşını sorduklarında o an kaç yıllık evliysek onu söyler. Bunu da yakın arkadaşı bilir. Eşime kaç yaşındasın diye sorduklarında eşim ağzını açamadan daha arkadaşı cevap verir 10-11 vs der. Bunun benzeri bir durum.

Siz farklı cevap istiyorsunuz ama, alkol de var diye belirtmeniz bu yüzden.

Kan çıkacak ne var hiç anlamadim...evli adam dilek tutarken, bekar arkadaşı adamın karısını kastederek x'i istiyorum...diyor yani dileği tahmin ediyor.
Densiz boş bir lakırtı en fazla.
Yani entrikalı bi hikaye çıkarmak için çok zorlamak lazım.

Iyi de ortaya atlamış arkadaşının adına konuşmuş...
Kova adamın adına konusmus konusmasına da isin icine gizem karısıyo bu durumda. Mesela evlilermis onlar. “Neden isteyim” diye bi dilekte bulunsun ki adam? İstese zaten elinin altında.

Adam ortaya atlayarak güya arkadasının adına konusarak “ x istiyorum” demis. Yani bu durumda alkollü bi adamın bilinçaltı devreye giriyor zamanında beğenmis hoslanmıs arzulamıs bile olabilir bunuda böyle bi ortamda söyleme gereği duymus olabilir

Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
X ile o bekar arkadaşın durumu konumu ne ?

Kova adamın adına konusmus konusmasına da isin icine gizem karısıyo bu durumda. Mesela evlilermis onlar. “Neden isteyim” diye bi dilekte bulunsun ki adam? İstese zaten elinin altında.

Adam ortaya atlayarak güya arkadasının adına konusarak “ x istiyorum” demis. Yani bu durumda alkollü bi adamın bilinçaltı devreye giriyor zamanında beğenmis hoslanmıs arzulamıs bile olabilir bunuda böyle bi ortamda söyleme gereği duymus olabilir
Lütfen kızmayın da bu nedir ayol csi bağcılar gibi.

Boş yapmış.. konuyu doğru anladıysam yani..

Yok ya o kadar kötü bakamiycam bu duruma muhtemelen espri niyetine belli ki arkadaş karısını cok seviyodur diye tiye almaya çalışmıştır...boş ortam boş muhabbet en unutulmaz ve tatli ortam olarak hatırada kalır 😊

Yok ya o kadar kötü bakamiycam bu duruma muhtemelen espri niyetine belli ki arkadaş karısını cok seviyodur diye tiye almaya çalışmıştır...boş ortam boş muhabbet en unutulmaz ve tatli ortam olarak hatırada kalır 😊
Hani tahmin ederken “ x’i istiyor” falan diyebilir ama x i istiyorum biraz abes olmamıs mı?

Back
X