Bu aralar çok yalnız kaldım namazımı kılan biriyim ama aklıma çok saçma sapan vesveseler geliyor nasıl kurtulucam aklıma söylemeye bile korktuğum şeyler geliyo ya diyorum ki normal bi insan değilsem ya Allah beni yanına almazsa başka bişeysem ben beni cezalandırma için bu dünyada bırakırsa sonra acaba çok yalnız kaldıgım ve çok düşündüğüm için mi böyle şeyler düşünmeye başladım yoksa seytan benle oyun mu oynuyor ya dünyadaki tek kişi bensem herkes yalansa haşa Allahım sen affet tövbe ama birden ya Allah bensem of çok kötü çok saçma ama neden böyle şeyler aklıma geldi intihar etmekten başka çözüm yolu görmüyorum napmalıyım birilerine anlatmaya korkuyorum bende Okb de vardı her zaman bıseyitakıntı yapıyorum varolusu takıntı yapmışım şimdi ya delircegime ölürüm daha iyi diyorum
Birde bi kaç keredir uyku felci gibi bısey sol kulağımdan çok yuksek sesde şeyler duyuyorum ama ne olduğu belli değil sanki kulağım patlıcakmıs gibi Buda beni korkutuyor
Birde bi kaç keredir uyku felci gibi bısey sol kulağımdan çok yuksek sesde şeyler duyuyorum ama ne olduğu belli değil sanki kulağım patlıcakmıs gibi Buda beni korkutuyor