- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Bana lütfen bir şeyler önerin. Çalıştığım yerde biri var. Efendi görünümlü, saygılı ve saygın bir mesleğe sahip biri. Yaşı benden neredeyse 2 yaş küçük. Ara ara görürdüm yemek aralarında veya işe giriş çıkışta ama herhangi bir sohbetimiz vs. olmadı şimdiye kadar. Geçenlerde iş çıkışı selam verdi elini kaldırarak ben de başımla selam verdim. Daha sonrasında iş yerinin yanında olan bir dükkana girdim birkaç dakika sonra bu kişi girdi ben satıcıyla konuşuyordum o arada herhangi bir konuşma geçmedi. Rastlantı olduğunu düşünüyorum. Nasıl oldu bilmiyorum bu çocuk aklımdan çıkmıyor, yemek aralarında işe giriş çıkışlarda görme hissi oluştu içimde ve sürekli aklımda, bu his beni çok rahatsız ediyor arkadaşlar. Karşımdaki kişinin bana karşı duygusu vs olduğunu zannetmiyorum kesinlikle. Öyle kolay kolay platonik olan biri de değilimdir asla ama zihnim beni yoruyor düşünmemeye çalıştıkça kendimi onu düşünürken buluyorum. Aramızda hem yaş hem de statü farkı olduğu için karşı taraftan adım geleceğini düşünmüyorum. Beklentim de yok, sadece bu hoşlantı hissi beni rahatsız ediyor. Olmayacak birini sürekli düşünmek, görmek istemek ve bunu engelleyememek beni yoruyor. Aklımdan nasıl çıkarabilirim bu kişiyi bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Platonik aşktan kurtulma yolları nedir, işe yarayan ne varsa uygulamak istiyorum kalbim zihnim bu histen kurtulsun istiyorum.