Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Yani ara ara dikkatimi çekerdi sessiz, sakin biri oluşuyla bu kişi ama yani herhangi bir hisse kapılmazdım. Selam verdi diye kendi kendime gelin güvey oldum, hoşlanmaya başladım ruhen saçma hisler içerisindeyim resmen. 😂 Sanırım duygusal bir boşluk anıma denk geldi. 😂😂 Öyle hemen her selam verene karşı böyle hissedecek biri de değilim halbuki. Çok saçma buluyorum bu hislerimi ya.
Hepimizin geçmişinde vardır böyle anlar,kendinizi suçlamaktan vazgeçin,gayet insanı duygular bunlar ve neyin ne olacağını kimse bilemez🙂.

Memurum. Görmemeye çalışıyorum ama duygularım kalbim görmek için beni yönlendiriyor. Bu görme isteği de benim canımı sıkıyor. Kendimi, ruhumu boşu boşuna yoruyormuşum gibi geliyor.
Hekimse ne olmuş? Doğa üstü bir varlık mı? O da bizim gibi mıçıyor 😂 Eşi meslek sahibi olmayan hekimler yok mu? Çevrenizdekilere göre düşünmeniz sizi yanıltır.

Bazen birinden öyle etkilenirsiniz gözünüzde öyle büyütürsünüz ki acemi tavırlar, ateş basmalar, aşırı heyecanlar yaşarsınız. Belki de biraz tanısanız büyü bozulacak, hiç öyle hissetmeyeceksiniz. Ama bence aşktan korkmayın. Eğer bir şeyler yaşanacaksa bırakın yaşansın. Bu duygular kolay hissedilmiyor.

Bana lütfen bir şeyler önerin. Çalıştığım yerde biri var. Efendi görünümlü, saygılı ve saygın bir mesleğe sahip biri. Yaşı benden neredeyse 2 yaş küçük. Ara ara görürdüm yemek aralarında veya işe giriş çıkışta ama herhangi bir sohbetimiz vs. olmadı şimdiye kadar. Geçenlerde iş çıkışı selam verdi elini kaldırarak ben de başımla selam verdim. Daha sonrasında iş yerinin yanında olan bir dükkana girdim birkaç dakika sonra bu kişi girdi ben satıcıyla konuşuyordum o arada herhangi bir konuşma geçmedi. Rastlantı olduğunu düşünüyorum. Nasıl oldu bilmiyorum bu çocuk aklımdan çıkmıyor, yemek aralarında işe giriş çıkışlarda görme hissi oluştu içimde ve sürekli aklımda, bu his beni çok rahatsız ediyor arkadaşlar. Karşımdaki kişinin bana karşı duygusu vs olduğunu zannetmiyorum kesinlikle. Öyle kolay kolay platonik olan biri de değilimdir asla ama zihnim beni yoruyor düşünmemeye çalıştıkça kendimi onu düşünürken buluyorum. Aramızda hem yaş hem de statü farkı olduğu için karşı taraftan adım geleceğini düşünmüyorum. Beklentim de yok, sadece bu hoşlantı hissi beni rahatsız ediyor. Olmayacak birini sürekli düşünmek, görmek istemek ve bunu engelleyememek beni yoruyor. Aklımdan nasıl çıkarabilirim bu kişiyi bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Platonik aşktan kurtulma yolları nedir, işe yarayan ne varsa uygulamak istiyorum kalbim zihnim bu histen kurtulsun istiyorum.
Geçici bir duygu hoslanti olabilir zamanla geçer bence böyle durumlarda insan karşıdan gelen her hareketi yanlış anlayabiliyor hoşlandığınız için bu mümkün karşı tarafın bir hissi olsa mutlaka belli eder zamana bırakın

Oğlak burcu musunuz =)) Ben de sizin gibiyim, ama o duyguyu yaşamayı da seviyorum. İnsanın dinlediği müzikler okuduğu şiirler bile bambaşka oluyor =) Bence adamı görünce tatlı tatlı gülümseyin, 2-3 saniye göz teması kurun. Onda da bir şeyler belki vardır bilemeyiz di mi
Kovayım yükselenim nedir bilmiyorum ama 😊 Sürekli göremiyorum da, bu duygular beni denk gelmek için düzenimi değiştirmeye zorlasa da. 😂 Sevgi hissi elbette ki çok güzel ancak insanı hayal kırıklığı yaşama ihtimali, neticesiz bir duygu olmak durumu yoruyor. Kafam rahattı önceden, şu an yorulduğumu, daha doğrusu kendimi yorduğumu hissediyorum 😂 Onda aynı hislerim olduğunu sanmıyorum, olsa anlardım diye düşünüyorum. Sessiz sakin efendi, mütevazi biri, bana özel olarak selam vermiş değil halbuki. Kendimle savaş halindeyim. 😊

Bazen birinden öyle etkilenirsiniz gözünüzde öyle büyütürsünüz ki acemi tavırlar, ateş basmalar, aşırı heyecanlar yaşarsınız. Belki de biraz tanısanız büyü bozulacak, hiç öyle hissetmeyeceksiniz. Ama bence aşktan korkmayın. Eğer bir şeyler yaşanacaksa bırakın yaşansın. Bu duygular kolay hissedilmiyor.
Bu konuda hiçbir zaman cesur olamadım. Keşke tabularımı yıkabilseydim ancak yapabileceğim bir şey değil. Şu büyü bir an önce bir bozulsa da rahatlasam, o kadar istiyorum ki bu hislerin artık geçmesini 😂

Geçici bir duygu hoslanti olabilir zamanla geçer bence böyle durumlarda insan karşıdan gelen her hareketi yanlış anlayabiliyor hoşlandığınız için bu mümkün karşı tarafın bir hissi olsa mutlaka belli eder zamana bırakın
Bence de öyle olsa belli ederdi. Belli edecek bir harekette de bulunmadı. Gördüğü çalışanlara selam veren, sessiz, sakin efendi biri. Ben nasıl böyle bir duyguya kapıldım neden bu kadar yoğun yaşıyorum bu hissi bilmiyorum. Duygusal bir boşlukta mıydım da kendime iş çıkardım durduk yere diye düşünüyorum. 😂 Nasıl geçer bu hisler?

hayat kısa bence denemeye değerr :KK43:
Sanırım bu hislerimin geçmesini bekleyeceğim. 😂 Hayatında biri olduğunu falan öğrensem duysam hemen uzaklaşır zihnimdeki düşünceler, kalbimdeki hisler. Kendime çok kızıyorum. Arıyorum çözüm bulamıyorum. 😇

Hepimizin geçmişinde vardır böyle anlar,kendinizi suçlamaktan vazgeçin,gayet insanı duygular bunlar ve neyin ne olacağını kimse bilemez🙂.
Kalbim ruhum yorulmasa sıkıntı yok da. Engellemeye çalıştıkça yoğunlaşıyor sanki. 😊 Fazla kapılmaktan da korkuyorum sanırım. Kesinlikle olmayan ve olmayacak bir şey için kendimi ruhumu yoruyor gibi hissediyorum. Kendimle savaşmak istemesem de zor.

Hekimse ne olmuş? Doğa üstü bir varlık mı? O da bizim gibi mıçıyor 😂 Eşi meslek sahibi olmayan hekimler yok mu? Çevrenizdekilere göre düşünmeniz sizi yanıltır.
Yani evet haklısınız. 😊 Belki mütevazı oluşu, efendi ve sessiz duruşu beni etkiledi bilmiyorum. Yine de insan ön yargılarından, korkularından uzaklaşamıyor. Hekim eşi olan arkadaşlarım var ama çok iç açıcı şeyler duymayınca, görmeyince biraz mesafeli olduğum bir durum haline geldi. Belki kendisinin farklı bir duruşu olduğu için böyle hissettim bu duygulara kapıldım. Ne yapacağımı bilemez bir durumdayım. 😊

Kalbim ruhum yorulmasa sıkıntı yok da. Engellemeye çalıştıkça yoğunlaşıyor sanki. 😊 Fazla kapılmaktan da korkuyorum sanırım. Kesinlikle olmayan ve olmayacak bir şey için kendimi ruhumu yoruyor gibi hissediyorum. Kendimle savaşmak istemesem de zor.
Akışına bırakın,karşı tarafta ilgili ise mutlaka bir şekilde iletişim kurar sizinle.Ama olsa da olmasa da kendinizi yipratmayın.

Akışına bırakın,karşı tarafta ilgili ise mutlaka bir şekilde iletişim kurar sizinle.Ama olsa da olmasa da kendinizi yipratmayın.
Kendimi yormamak için çabalayacağım. Umarım başarabilirim. 😊 Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. 😊

Bence de öyle olsa belli ederdi. Belli edecek bir harekette de bulunmadı. Gördüğü çalışanlara selam veren, sessiz, sakin efendi biri. Ben nasıl böyle bir duyguya kapıldım neden bu kadar yoğun yaşıyorum bu hissi bilmiyorum. Duygusal bir boşlukta mıydım da kendime iş çıkardım durduk yere diye düşünüyorum. 😂 Nasıl geçer bu hisler?
Tamamen duygusal boşluk işte bir sevgiliniz olunca geçer yoksa insanın içinde o boşluk oluyor bir arayış oluyor bazen seninle ilgilenen birini istiyorsun bu nedenle en ufak şeye yaklasabiliyorsun

Back
X