Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Yani evet haklısınız. 😊 Belki mütevazı oluşu, efendi ve sessiz duruşu beni etkiledi bilmiyorum. Yine de insan ön yargılarından, korkularından uzaklaşamıyor. Hekim eşi olan arkadaşlarım var ama çok iç açıcı şeyler duymayınca, görmeyince biraz mesafeli olduğum bir durum haline geldi. Belki kendisinin farklı bir duruşu olduğu için böyle hissettim bu duygulara kapıldım. Ne yapacağımı bilemez bir durumdayım. 😊
Buradaki kadınlar nelerden bahsediyor? Eşi hekim olana rastlamadım zaten erkekler defolu geneli. Şimdiye kadar yetiştirme tarzı ile alakalı bir durum bu. Hekim olmasına bağlamamalısınız bana kalırsa. Ayrıca kompleks yapmanıza da gerek yok. Uzaktan seyredin. Belki bakışlarınızı yakaladı bu sebeple selam vermek istedi belki de o da boş değil. Ama siz yeter ki kompleks yapmadan havalı davranın. Ben açılmanızı uygun bulmuyorum en fazla yanıt alırsanız ufak karşılık verebilirsiniz.

Ya üslubunuza,hanımefendi kişiliğinize bayıldım.İnsallah hakkınızda hayırlısı olsun🥰.
Güzel düşünceniz ve temenniniz için teşekkür ediyorum. 😊 Umarım en kısa zamanda düzelir bu durumum. Yoksa halim hal değil 😊

Tamamen duygusal boşluk işte bir sevgiliniz olunca geçer yoksa insanın içinde o boşluk oluyor bir arayış oluyor bazen seninle ilgilenen birini istiyorsun bu nedenle en ufak şeye yaklasabiliyorsun
Hayatımda herhangi biri de olmadı çok uzun zamandır. Nasıl, neden böyle oldu bir anda ben de anlam veremedim. Zihnimi oyalayacak başka şeyler bulmam lazım. 😊

Buradaki kadınlar nelerden bahsediyor? Eşi hekim olana rastlamadım zaten erkekler defolu geneli. Şimdiye kadar yetiştirme tarzı ile alakalı bir durum bu. Hekim olmasına bağlamamalısınız bana kalırsa. Ayrıca kompleks yapmanıza da gerek yok. Uzaktan seyredin. Belki bakışlarınızı yakaladı bu sebeple selam vermek istedi belki de o da boş değil. Ama siz yeter ki kompleks yapmadan havalı davranın. Ben açılmanızı uygun bulmuyorum en fazla yanıt alırsanız ufak karşılık verebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum değerlendirmeniz için. Hak veriyorum da ayrıca. Umarım hayırlısı olur. Umarım bu duygu yoğunluğu çok uzun sürmez. İnsan yoruluyor kalben ve ruhen. 😊

Birinden hoşlanmak suç değil. Aranızda sadece 2 yaş var neden dert ettiniz bilmiyorum ama dert değil. Aynı iş yerinde birinden hoşlanmışsınız, bundan daha normal bir şey olamaz. Kendisi de ne yani bilim insanı falan mı😀 Hayır olsa ne olacak? Baktınız hislerinizin karşılığı yok kafanızda bitirirsiniz olur biter.
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki birinizden biri evli🙄

genelde bu tarz hislerim karşımdakini tanımaya başladığımda yok olup gidiyor :D bu muymuş püüü falan oluyorum. belki sen de olur da tanırsan gözünde büyüttüğünü düşünebilirsin. uzaktan bi hoşlanma var şu an aslında hepsi bu. sana adım at da diyemem, atma da diyemem. içimde kalmasın diye düşünürsen (şimdilik öyle düşünmüyor gibisin) biraz aynı yerlerde denk gelmeye bak, bir iki hareketinden zaten aşağı yukarı nasıl biri olduğunu anlarsın. sonra o da senden hoşlanmışsa bir şekilde adım atar, yaklaşır. ha ben senin yerinde olsam çoktan bişeyi bahane edip tanışmıştım zira ben adım atmaktan çekinmiyorum ama bu adım "hey, merhaba hoşlandım senden" tarzında olmuyor elbette. tanışmaya yönelik adım diyelim hadi adına.

Birinden hoşlanmak suç değil. Aranızda sadece 2 yaş var neden dert ettiniz bilmiyorum ama dert değil. Aynı iş yerinde birinden hoşlanmışsınız, bundan daha normal bir şey olamaz. Kendisi de ne yani bilim insanı falan mı😀 Hayır olsa ne olacak? Baktınız hislerinizin karşılığı yok kafanızda bitirirsiniz olur biter.
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki birinizden biri evli🙄
Çok haklısınız ama zihnime ve kalbime söz geçiremiyorum. Kendimle savaşıyorum, o kadar kurallar koymuşum ki kendime. Karşılığı çok yüksek ihtimalle yok, o yüzden bir an önce bu hislerden kurtulmanın yollarını arıyorum daha çok düşünüyorum. 😂 Belki hayatında birinin olduğunu ya da evleneceğini vs. duysam geçecek şu duygularım ama bekar olduğu dışında bilgim de yok. 😊

genelde bu tarz hislerim karşımdakini tanımaya başladığımda yok olup gidiyor :KK70: bu muymuş püüü falan oluyorum. belki sen de olur da tanırsan gözünde büyüttüğünü düşünebilirsin. uzaktan bi hoşlanma var şu an aslında hepsi bu. sana adım at da diyemem, atma da diyemem. içimde kalmasın diye düşünürsen (şimdilik öyle düşünmüyor gibisin) biraz aynı yerlerde denk gelmeye bak, bir iki hareketinden zaten aşağı yukarı nasıl biri olduğunu anlarsın. sonra o da senden hoşlanmışsa bir şekilde adım atar, yaklaşır. ha ben senin yerinde olsam çoktan bişeyi bahane edip tanışmıştım zira ben adım atmaktan çekinmiyorum ama bu adım "hey, merhaba hoşlandım senden" tarzında olmuyor elbette. tanışmaya yönelik adım diyelim hadi adına.
Teşekkür ediyorum yorumunuz ve tavsiyeleriniz için. Açılma ya da tanışma girişiminde bulunacak cesaretim yok ne yazık ki, yani yapı olarak böyle bir şey yapamam. Medeni cesaret sıfır bende😂 Aslında sabah işe gelirken, yemek arasında ya da çıkışta denk gelmeye çalışsam da pek mümkün olmuyor. Zaten bunun için uğraşmak, bunu düşünmek beni yoruyor. Saçma sapan davranışlarda bulunmaktan da korkuyorum. Sanki boş hayallere boş umutlara kapılıyorum gibi.

Çok haklısınız ama zihnime ve kalbime söz geçiremiyorum. Kendimle savaşıyorum, o kadar kurallar koymuşum ki kendime. Karşılığı çok yüksek ihtimalle yok, o yüzden bir an önce bu hislerden kurtulmanın yollarını arıyorum daha çok düşünüyorum. 😂 Belki hayatında birinin olduğunu ya da evleneceğini vs. duysam geçecek şu duygularım ama bekar olduğu dışında bilgim de yok. 😊
Anlıyorum.. bence siz kendinize güvenmiyorsunuz, ona belli ederim beni istemez, ben hemen unutayım uzak durayım diye düşünüyorsunuz. Belki de hoşanacak ya hu☺️ Kendinize güvenin. Herkes dünyanın en güzeliyle, en iyi işte çalışanıyla, kendinden küçük biriyle ilişki kurmuyor. Oluruna bırakın☺️

Anlıyorum.. bence siz kendinize güvenmiyorsunuz, ona belli ederim beni istemez, ben hemen unutayım uzak durayım diye düşünüyorsunuz. Belki de hoşanacak ya hu☺️ Kendinize güvenin. Herkes dünyanın en güzeliyle, en iyi işte çalışanıyla, kendinden küçük biriyle ilişki kurmuyor. Oluruna bırakın☺️
Doğru bir tespit olabilir, belki de hislerimden bu denli kurtulmak istememin sebebi de özgüven eksikliğimdendir. Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Bakalım zaman ne gösterecek. 😊 Hislerim daha da mı yoğunlaşacak ya da azalarak bitecek mi, bunu zaman gösterecek sanırım. Kurtulmaya çalıştıkça daha da batıyorum çünkü.

Ne oluyor hekim olunca… hepsi aynı zaten, olmuşken doktor olsun 😂

Yorumunu okuyunca kuzenimin sevdiği için zengin olan değilde fakir olan çocukla evlenip pişman olduktan sonraki duyunca çok güldüğüm meşhur sözü geldi aklıma:
"keşke zengin olanla evlenseydim. Bunda olan ondada vardı" :olamaz:

Yorumunu okuyunca kuzenimin sevdiği için zengin olan değilde fakir olan çocukla evlenip pişman olduktan sonraki duyunca çok güldüğüm meşhur sözü geldi aklıma:
"keşke zengin olanla evlenseydim. Onda olan ondada vardı" :olamaz:
Benim yazdığım da zaten evlenip boşanmış olan arkadaşımın o zamanlar bekar olan bana yaptığı bir espriydi. Bunca yıl geçti hala unutmam. Haklıymış açıkçası 😂

Etrafımda gördüğüm kadarıyla hekimlerin, kendi mesleğinden olmayan eşlerine karşı ya kendilerinin ya da ailelerinin zorbalıkları, küçümsemeleri olasılığı yüksek oluyor. Yani hayatlarının herhangi bir noktasında ya kendileri ya da aileleri karşı tarafa bir psikolojik baskı uyguluyor. Belki benim duyduklarım gördüklerim böyledir ancak yine de korkuyor insan. Hem zaten karşı tarafın aynı duyguları beslediğini düşünmüyorum. 😊 Hiç çaresi yok mudur platonik hislerden kurtulmanın?

Etrafımda gördüğüm kadarıyla hekimlerin, kendi mesleğinden olmayan eşlerine karşı ya kendilerinin ya da ailelerinin zorbalıkları, küçümsemeleri olasılığı yüksek oluyor. Yani hayatlarının herhangi bir noktasında ya kendileri ya da aileleri karşı tarafa bir psikolojik baskı uyguluyor. Belki benim duyduklarım gördüklerim böyledir ancak yine de korkuyor insan. Hem zaten karşı tarafın aynı duyguları beslediğini düşünmüyorum. 😊 Hiç çaresi yok mudur platonik hislerden kurtulmanın?
Ben de hekim olmayan kadınlarla evli hekimler tanıyorum oysa ki, gayet sıradanlar… neyse bence unutacağım düşünmeyeceğim diye debelenmek, gece yatıp uyuyacağım diye gözleri sımsıkı kapatmaya benziyor. İşe yaramıyor yani. Akışına bırakın…

Bana lütfen bir şeyler önerin. Çalıştığım yerde biri var. Efendi görünümlü, saygılı ve saygın bir mesleğe sahip biri. Yaşı benden neredeyse 2 yaş küçük. Ara ara görürdüm yemek aralarında veya işe giriş çıkışta ama herhangi bir sohbetimiz vs. olmadı şimdiye kadar. Geçenlerde iş çıkışı selam verdi elini kaldırarak ben de başımla selam verdim. Daha sonrasında iş yerinin yanında olan bir dükkana girdim birkaç dakika sonra bu kişi girdi ben satıcıyla konuşuyordum o arada herhangi bir konuşma geçmedi. Rastlantı olduğunu düşünüyorum. Nasıl oldu bilmiyorum bu çocuk aklımdan çıkmıyor, yemek aralarında işe giriş çıkışlarda görme hissi oluştu içimde ve sürekli aklımda, bu his beni çok rahatsız ediyor arkadaşlar. Karşımdaki kişinin bana karşı duygusu vs olduğunu zannetmiyorum kesinlikle. Öyle kolay kolay platonik olan biri de değilimdir asla ama zihnim beni yoruyor düşünmemeye çalıştıkça kendimi onu düşünürken buluyorum. Aramızda hem yaş hem de statü farkı olduğu için karşı taraftan adım geleceğini düşünmüyorum. Beklentim de yok, sadece bu hoşlantı hissi beni rahatsız ediyor. Olmayacak birini sürekli düşünmek, görmek istemek ve bunu engelleyememek beni yoruyor. Aklımdan nasıl çıkarabilirim bu kişiyi bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Platonik aşktan kurtulma yolları nedir, işe yarayan ne varsa uygulamak istiyorum kalbim zihnim bu histen kurtulsun istiyorum.
Akışına bırak gitsin. Varsa zaten onunda hisleri açılacaktır. Gönül bu statüye yaşa bakmaz ☺️ olacağı varsa olur..

Ben de hekim olmayan kadınlarla evli hekimler tanıyorum oysa ki, gayet sıradanlar… neyse bence unutacağım düşünmeyeceğim diye debelenmek, gece yatıp uyuyacağım diye gözleri sımsıkı kapatmaya benziyor. İşe yaramıyor yani. Akışına bırakın…
O kadar doğru ki, çabalıyorum çabalıyorum yine kurtulamıyorum şu hislerden. Akışına bırakıp daha da kapılmaktan korkuyorum. Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. 😊

Akışına bırak gitsin. Varsa zaten onunda hisleri açılacaktır. Gönül bu statüye yaşa bakmaz ☺️ olacağı varsa olur..
Onun hissi olmadığına emin gibiyim sıkıntı bende. 😂😊 Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için. 😊

Back
X