Bu duygular normal mi? Sizlerde yasadiniz mi?

queeny22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
314
92
48
28
uc senelik sevgilimle artik ciddi adimlar atmaya baslayacagiz. Biz cok bekledik bugunleri ve saglamda bir iliskimiz var her ne kadar ayrilik barismalar olsa da. Birbirimizin aileleri ile tanistik artik ailelerimizi tanistirma planlari icerisindeyiz. Ama su bir kac gundur bende bir haller var sebebini bilmiyorum. Yaptigi hareketler batmaya normalde kafama takmadigim seyleri takmaya basladim ve bir huzursuzluk hali icindeyim. Onun asla ysptigi bir sey yok benimle alakalimbir durum bu. Bunlar gecici korkular mi? Sizlerde yasadiniz mi?

3 yıllık birliktelik ve sonucu istenilen düzeyde ilerlemiş mutlu olman gerekiyor diye düşünüyorum. Hiçbir şey yapmayan biri neden batar ki? Büyük saçmalık

3 yıllık birliktelik ve sonucu istenilen düzeyde ilerlemiş mutlu olman gerekiyor diye düşünüyorum. Hiçbir şey yapmayan biri neden batar ki? Büyük saçmalık
Soyle soyliyim sacma bir sekilde daha onceden yalrigi hatalar beni kizdirdigi konular aklima geliyor. Her iliskide herkesin yapacagi gibi seyler bunlar. Ve bir uzaklaşma durumu icindeyim kendime cok kiziyorum

Gerçekten sevmiyorsunuz. Sizin durumunuz için söylüyorum seven takmaz affetmek için çözüm arar.

Aileler tanışınca bir rahatlama gelmiş.Eskiden göz ardı ettiğiniz şeyler batmaya başlamış.İiskide kırılma noktası aile gibi geldi bana sorgulama varsa arkasından net karar gelir ya tamam ya devam.

Çok sağlam ilişkilerde dediğin ayrılıp barışmalar olmaz. İttire kaktıra giden ilişkilerde ayrılıp barışmalar olur. Senin durumun da çok normal, bu sorunlar olduğundan psikolojin devreye giriyor ve iş ciddiye binince panikliyorsun.

Ufak tefek seni rahatsız eden şeyler varsa bu sana evrenin bir işareti de olabilir.
İşaretleri takip et derim.

Bazı ilişkiler ciddiye bindikçe aslında zannedildiği kadar iyi olmadığı ya da bize gerçekten iyi gelmediği su yüzüne çıkabilir.. sonuçta gelişiyoruz, dönüşüyoruz ve bu süreçte ilişkimiz konusunda da farkındalıklar yaşamaya başlıyoruz..

Olabilir gayet normal bir şey.. demek ki sevgiliniz tam anlamıyla içinize sinmiyor.. demek ki tam olarak benimsemiyorsunuz.. yani karşınızdaki dünyanın en iyisi bile olsa kişisel çekimler, hisler,duygular bambaşka olabilir..

Yeteki bu süreçte, sevgilinizin hissedip "neden farklısın neden soğuksun vb." Sorularına dürüstçe cevap verin, "yok öyle bir şey,sana öyle geliyor" falan diyerek onu manipüle etmeyin.

Duzelir mi bu durum? Gercekten emek verilen bir iliskiydi daha dund kadar da ölüp bitiyordum onun icin

Evlenirken insanin paniklemesi bana normal geliyor. İşler ciddiye binerken, ister istemez omuzlara da biniyor o yükten.

Nasıl olur, nasıl olacak, ya yanlış kararsa...

İlişkinizi siz daha iyi bilirsiniz,
Daha önce 3 kere aldattı, 5 kere dövdü gibi şeyler değilse aklınıza gelenler .
Mesele yok

Yok bir kere ayrilik yasadik oda anlasmazlik sonucu ve sonrasinda da zaten kapida kole olmalarla barisildi. Birdahada ayrilmadik ne aldatma ne ihanet olmadi

Duzelir mi bu durum? Gercekten emek verilen bir iliskiydi daha dund kadar da ölüp bitiyordum onun icin
Bilemiyorum ama düzeltmeden önce sakın ciddi adımlar atmayın derim.. Yani nişanlanalım düzelir, evlenelim düzelir falan diye düşünmeyin. Akışa bırakın biraz kendinize de yüklenmeyin..

Bilemiyorum ama düzeltmeden önce sakın ciddi adımlar atmayın derim.. Yani nişanlanalım düzelir, evlenelim düzelir falan diye düşünmeyin. Akışa bırakın biraz kendinize de yüklenmeyin..
Zaten bu asamada yasiyorun bunu. Hatta yarin annesi gelecek ve konusulacak bunlar artik.

Zaten bu asamada yasiyorun bunu. Hatta yarin annesi gelecek ve konusulacak bunlar artik.
Kendimi hazır hissetmiyorum biraz zamana ihtiyacım var diyebilirsiniz. Sizin için doğru bir zaman değil, kalıcı hasarlar bırakacak kararlar almamalısınız.

7 yıllık ilişkimiz de hiç ayrılıp barışmadık gayet sağlam bir ilişkimiz var yani ayrılmayı hiç göze alamadık. Sonu da zaten evlilik oldu. İşler ciddiye binince de bir korku gelmiş olabilir size bence geçici bir durumdur.

Umarim dediginiz gibi olur cunku cok sasirdim bu durumuma ve kiziyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…