Bu duygunun adı ve tarifi yok

Benim canım ciğerim dedem. İçim o kadar sızlıyor ki anlatamıyorum. Beyni pıhtı attı 20 gün önce sonra akciğerinde enfeksiyon başladı. Bugün de miyokardit başladığının haberini aldık. Saatler geçtikçe durumu daha kötüye gidiyor. 100 yaşında evet kendimi teselli ediyorum çok güzel bir ömür yaşadı. Allah gençlere sağlık versin ama karşınızdaki sizin için çok anlamlı bir insan olunca tüm teselliler boş kalıyor. Kalbimin ortası kocaman bir boşluk. Sevdiğin birinin ölümünü beklemek ve kaybetmek çok kötü. İlk defa sevdiğim çok ama çok sevdiğim bir insanı kaybediyorum. Geçer mi bu kalbimin ortasına çöken acı. Nasıl geçer? Çok yabancıyım bu duygulara ben. Tarifi yok bunun. Öyle sizinle de dertleşmek istedim. Can sıktıysam affola.
Evet geçiyor çok ıyı anlıyorum senı benzer durumları yasadım bır ınsanı sevıyorsan yas maş hıkaye ınsan ölümü yakıştıramıyor,çok acı cekıyor,cok özlüyorsun,hiç bitmez bu acı diyorsun kendi acını kutsallaştırıyorsun ama her gecen zaman acın azalıyor inan.Geçer dedıklerınde kızıyordum kımse benı anlamıyor kımsenın acısı benımkı kadar buyuk değil diye dusunuyordum.İyi ki geçiyor öbür türlü ilk günkü gibi kalsa insan zaten delirir.Ama tavsiyem kendını kasma ben bunu her konuda yapıyorum ve ceremesını cekıyorum gerçi.O an ayakta durmak zorundayım ağlayanları ben tutmak zorundayım gibi gereksiz bir misyon edniyorum kendime herkes rahatladıktan sonra göğsüme oturan öküzü kaldırmak çok daha sancılı oluyor.Sabır dilerim

Benim canım ciğerim dedem. İçim o kadar sızlıyor ki anlatamıyorum. Beyni pıhtı attı 20 gün önce sonra akciğerinde enfeksiyon başladı. Bugün de miyokardit başladığının haberini aldık. Saatler geçtikçe durumu daha kötüye gidiyor. 100 yaşında evet kendimi teselli ediyorum çok güzel bir ömür yaşadı. Allah gençlere sağlık versin ama karşınızdaki sizin için çok anlamlı bir insan olunca tüm teselliler boş kalıyor. Kalbimin ortası kocaman bir boşluk. Sevdiğin birinin ölümünü beklemek ve kaybetmek çok kötü. İlk defa sevdiğim çok ama çok sevdiğim bir insanı kaybediyorum. Geçer mi bu kalbimin ortasına çöken acı. Nasıl geçer? Çok yabancıyım bu duygulara ben. Tarifi yok bunun. Öyle sizinle de dertleşmek istedim. Can sıktıysam affola.
Zamanla hafifliyor ama hep bı eksiklik oluyor ☹️

Rabbim dedeciğinize şifa versin❤️ Ne güzel ki sizin gibi ona düşkün bir torunu var belli ki hem sevmiş hem de sevilmiş güzel bir hayat yaşamış
inşallah sağlığına kavuşur fakat kavuşamazsa da lütfen kendinizi çok hırpalamayın düşünün ki dedeniz tüm hastalıklarından , acılarından kurtulacak...🙏

Allah acil sifalar versin. Yasi 100 de olsa, uzun zaman hasta da olsa insan sevdigini kaybetmeye hazir olmuyor. Ben 19 yasindayken babami kaybettim. Hala ölümü ona yakistiramiyorum. Cok özlüyorum, cocuklarimi görmesini cok isterdim, ama insan bu aciyi bir yaninda hep tasiyip devam ediyor. Biz bunca sene onsuz nasil yasadik bilmiyorum ki. Sizi teselli edecek pek birsey yok elimde maalesef. Allah kimseye cektirmesin. Size de sabirlar diliyorum. Hastadan haber beklemek de cok zor.

Allah sabir versin 🙏

29 yasindaki esimi koydum topragin altina. Geciyor, allahtan gelen kabulleniliyor.

Yaşı fazla olan insanlarla daha cok anı biriktryor insan. Daha da uzucu olablyor. Allah yardmcsi olsun. Size de sabirlar diliyorum. Hicbsy sonsuz degil. Bu gercegi kabul etmk gerek maalesef. Hepimizin sonu bu. Yasamin da,ölümün de hayirlisini nasip etsn Allah.. dua edin..bazen teslim olmk gerekiyor 😪

Allah sabırlar versin.
Makamı cennet olsun dedeciğinizin.

Elbette genç vefatları daha bir kahrediyor insanı ama yaşlılarımızla da anılarımız çok oluyor. Hele bir de böyle tonton insanlarsa.
Ah 90 yaşında anneannem var, Allahım daha uzun ömürler versin diyorum ama nasip elbette.
O benim canım inşallah yaşasın bizlerin çocuklarını,mürüvvetlerini görmeye devam etsin, eksik olmasın inşallah derim hep.

Kalbinize ferahlık versin Allah,acı elbet zamanla azalır, anılar hafızalarda kalır.

Bugün sonsuzluğa uğurladık en kıymetli mi. Mekanı cennet olsun 🙏
Cennet olsun mekanı. Ilk günler çok zor geçiyor. Sonra çaresizce alışıyorsun. Ben anne bana kızkardeşimi kaybetmiş biri olarak diyorum ki asla acı bitmiyor alışıyorsun. Başınız sağolsun. Ayrica kac yasinda olursa olsun ölüm cok zor.

Cennet olsun mekanı. Ilk günler çok zor geçiyor. Sonra çaresizce alışıyorsun. Ben anne bana kızkardeşimi kaybetmiş biri olarak diyorum ki asla acı bitmiyor alışıyorsun. Başınız sağolsun. Ayrica kac yasinda olursa olsun ölüm cok zor.
Allah anne baba ve kardeşinizin mekanını cennet etsin inşaallah 🙏

Benimde geriye
Allah sabırlar versin.
Makamı cennet olsun dedeciğinizin.

Elbette genç vefatları daha bir kahrediyor insanı ama yaşlılarımızla da anılarımız çok oluyor. Hele bir de böyle tonton insanlarsa.
Ah 90 yaşında anneannem var, Allahım daha uzun ömürler versin diyorum ama nasip elbette.
O benim canım inşallah yaşasın bizlerin çocuklarını,mürüvvetlerini görmeye devam etsin, eksik olmasın inşallah derim hep.

Kalbinize ferahlık versin Allah,acı elbet zamanla azalır, anılar hafızalarda kalır.
Benimde geriye 88 yaşında annanem kaldı dedemden emanet. Allah onlara uzun ömürler versin inşallah 🙏

Allah sukur ki sizleri gormus ne guzel birlikte zaman gecirebilmissinz. Iki dedemi de cok kucuk yaslarda kaybettim isterdim aklim erdigi zamanlarda birlikte gecirdigimiz anılarımızin olmasini.babannemi kaybettim 6 yil.once cok uzuldum.hala yasiyormus gb hissediyorum evindeymis bir telefon kadar yakinmis gb. Allah sirali olum versin yasli olani kabullenirsin ama.genc olan daha zor kabullenilir.

Back
X