Bu duygunun tarifi nedir

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
iyi geceler biraz önce kız arkadaşımla kavga ettim çok haksızdı ağlamamak için kendimi zor tuttum ne zaman başıma kötü bir şey gelse hemen sevgilimle konuşmak istiyorum sanki konuşunca bütün sıkıntılar bitecek gibi Sanki şimdi ona sarılınca bütün moralim düzelecek gibi annemi babamı kardeşlerimi değil de onu görünce bütün herşey düzelecek gibi çok aşırı mı bağlıyım neyim anlayamadım ne zaman hüzünlensem kimseye anlatmam ona anlatırım sanki bütün dertlerime derman olacak gibi bilmiyorum çok moralim bozuldu cevap ta alamadım uyuyor herhalde niye bu kadar duygusalım allahım

Bir adı aşk diğer adı boşluk ..aileden göremediğin ve özlediğin ne varsa dustugun boşluğu dolduran kişiye aşırı bağlılığın ..yanlış bir yerde ..kimseye bu kadar bağlanmamak lazım ..illa birine mi sarılacaksın, kendine sarıl ..kimseyi gereksiz yükseltme ,sonra tepeden bakarlar ..

Sakinlesmeniz icin sevgiliniz ile konusuyor olmanizda bir gariplik yok :) cok normal bir durum..

Ama soyle bir tavsiyem olacak size..
Sinir harbinden her ciktiginizda sevgilinize yazmayin..
Bazi erkekler, bi sure sonra dert dinlerken daraliyor..
Once sakinlesin, sakinlesmeyi ogrenin..
Olayin sinirini bi uzerinizden atin, kendinizi iyi hissettiginizde tane tane anlatirsiniz sevgilinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…