Bu duyguyla baş edemiyorum

Bacım. Adil Yıldırım izle. Güzel akil veriyor cidden. Kendine de sakin ama sakin hirs yapma. Biraz hirs olmuş. Gizemli ol biraz onun dikkatini çekecek paylaşımlar yap yani ama ayni zamanda geri çek kendini. Belki de tamamen sırtlandir belki de ilişki adamıdır sen uymuyorsundur belki de kendine güveni yoktur bilemeyiz

Cinsellik istemenin ask sayildigi su zamanda..yani sende istiyosun onu bence beraber olsan bi sure gececek belki bu duygun demekki.. sadece cinsellik icin olurum diyosan ol ama herifin akli fikri uckurunda.. 2. Gorusmede dalmaya calismak nedir?

Anladım ben yanlış anlamışım o halde malum yeni moda seks arkadaşlığı ....hayırlı sevildigin sevecegin kisi çıkar karşına dünyada bir sürü erkek var.. mutlu olacağın kişiyi bulana kadar devam et ..mutsuz bir ilişki olma ihtimali olan bir şeye saplanıp kalma .

Okuduğun şeyi anla ona göre yorum yap

Ya o rabbin senin gibilerden bizi korusun ben ciddi diyorum bir cennet cehennem varsa ben sizle cennete gir deseler girmem sana göre iğrenç olabilir onaylamazsın kendi görüşündür ama ae damar başı bozuk bilmem ne sana mı kaldı senin yaptığın şu an o rabbine göre kul hakkı değil mi ? Bir de sevgili olur sevişirsin eyvallah demişsin dininize güncelleme falan geldi sanırım ? Bana gelmedi de haber verin ona göre bende yükselteyim eski sürümde kalmasın

Siz zaten dilsiz değil düpedüz dilli baya insan görünümlü şeytansınız pardon ama sevgilisiyle yapıp yapamayacağının karar mercisi siz misiniz? Kim verdi yetkiyi size ? Kabul edemem normalleştiremem diyorsunuz da size kabul edin diyen kim ? Yani kendinizi ciddi ciddi bu kadar önemsemenizi kim sağlıyorsa selam söyleyin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…