ya evet öyle oluyormuş. yaşamadan bilinmiyorBizimde oldu zamanında ama ben birdaha eskisi gibi olup devam ettiremedim.Birseyler kopuyor artık..
bitti tekrardan sizinkiEvet ben affettim ama içimde hep bir sitem vardı . Yani hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ,unutulmuyor .
Yaşadım. Ve soğudum. Asıl istediğim zamanlar ve ihtiyacım olduğu zamanlar yanımda olmadığı için sevgim bitmiş meğer, bunu geri döndüğünde anladım.dönmesi için ölüp bittiğiniz dönmesini çok istediğiniz kişi dönse..
döndükten sonra içinizde ona karşı bir nefret oluşuyor mu?
yani o kadar isteyip sonra gelince ona karşı içinizde neden beni bıraktı, neden bu kadar zaman aramadı. bu acıyı üzüntüyü neden yaşattı. en kötü zamanımda yanımda neden yoktu vs diye kin ve nefret duymak neyin nesi olabilir?
Siz hesap evresine gecmissiniz.dönmesi için ölüp bittiğiniz dönmesini çok istediğiniz kişi dönse..
yani o kadar isteyip sonra gelince ona karşı içinizde neden beni bıraktı, neden bu kadar zaman aramadı. bu acıyı üzüntüyü neden yaşattı. en kötü zamanımda yanımda neden yoktu vs diye kin ve nefret duymak neyin nesi olabilir?
yani tabiki gitmesinde benim de rolüm vardı. sonuçta herşey karşılıklı. ve ben onu sürekli eleştirdim. böyle bir hatam vardı. hatta ayrıyken keşke dönse bunları yapmazdım derken. şimdi bunların hepsini unutup bambaşka bir ruh haline büründüm ya. ben bile kendime inanamıyorum.Neden bana bu acıyı yaşattı diye değil de, beni seviyor mu? Seviyorsa neden dönmedi bunca süre nerdeydi , şimdi neden? Diye düşünürum
yani tabiki gitmesinde benim de rolüm vardı. sonuçta herşey karşılıklı. ve ben onu sürekli eleştirdim. böyle bir hatam vardı. hatta ayrıyken keşke dönse bunları yapmazdım derken. şimdi bunların hepsini unutup bambaşka bir ruh haline büründüm ya. ben bile kendime inanamıyorum.
daha düne kadar dönsün isterken bugün içimde aşırı bir kin ve içimde yine söylemeyip tuttuğum çok kötü sözler hazırlıyorum ona karşı.
sevgi konusunda şüphem çok yok çünkü en başından beri zaten her zaman olsun diye uğraşan oydu.
tek sorun niye dönmek için 2 ay bekledi. daha önce dönmeliydi. hatta nasıl oldu da bitirdi. bitirdiyse şimdi şansı haketmiyor gibi gibi şeyler
en kötüsü de içimdeki kin ve nefreti kusarsam ve giderse tekrar dönmesini istemekten kokuyorum. kısacası kısır bir döngü.
Yaşlar kaç burclar neyani tabiki gitmesinde benim de rolüm vardı. sonuçta herşey karşılıklı. ve ben onu sürekli eleştirdim. böyle bir hatam vardı. hatta ayrıyken keşke dönse bunları yapmazdım derken. şimdi bunların hepsini unutup bambaşka bir ruh haline büründüm ya. ben bile kendime inanamıyorum.
daha düne kadar dönsün isterken bugün içimde aşırı bir kin ve içimde yine söylemeyip tuttuğum çok kötü sözler hazırlıyorum ona karşı.
sevgi konusunda şüphem çok yok çünkü en başından beri zaten her zaman olsun diye uğraşan oydu.
tek sorun niye dönmek için 2 ay bekledi. daha önce dönmeliydi. hatta nasıl oldu da bitirdi. bitirdiyse şimdi şansı haketmiyor gibi gibi şeyler
en kötüsü de içimdeki kin ve nefreti kusarsam ve giderse tekrar dönmesini istemekten kokuyorum. kısacası kısır bir döngü.
Kin nefret değilde, döndü istediğiniz oldu amacınıza ulaştınız belki o yüzden size artık güzel gelmiyordur bu durum. Öyle olabilir mi?dönmesi için ölüp bittiğiniz dönmesini çok istediğiniz kişi dönse..
neden şimdi döndüğü kısmına çok takılmıyorum. muhtemelen özlemiş olabilirNeden şimdi döndüğü, neden bu kadar vakit olmadığı sorusu kadar önemli.
peki şans verip bişeyler yaşadınız mı.Yaşadım. Ve soğudum. Asıl istediğim zamanlar ve ihtiyacım olduğu zamanlar yanımda olmadığı için sevgim bitmiş meğer, bunu geri döndüğünde anladım.
ayrıca dönse nolur ki? Yine gidecek. Güveni sarsmış bi kere...
Neden kendisine sormuyorsunuz? İletişimsizlik mahveder.neden şimdi döndüğü kısmına çok takılmıyorum. muhtemelen özlemiş olabilir
ama asıl önemli soru. benim hayatımda bu ayrılık aşamasında bir sürü değişiklik oldu. benim bu değişiklikleri adaptasyon sürecimde yanımda olmadı. destek olmadı. zorluklar yaşadım yoktu. e şimdi olsan ne olmasan ne diyip böyle adamın saçını başını yolasım geliyor ya.
ay bu nasıl bir hınç içimdeki anlatamam. düşündükçe yüzüne bağrasım geliyor şimdi defol git diye. sırf ki pişman olmamak için sabrediyorm
sordum tabiki. ama buradaki gibi içimden gelen cümlelerle değil çok bunalmıştım üstüme geldin gibi şeyler söyledi. şuan burada asıl hissettiklerimi ona yansıtamıyorum. sadece ona karşı aşırı gururlu davranıyorum. tek yapabildiğim bu. ama bunu da dediğim gibi ya giderse pişman olmamak için yapıyorum. ama biraz daha zaman geçerse yüzüne patlıcam sanırım çünkü o böyle bana karşı iyi davrandıkça daha da sinir oluyorum ve geçen zamana ve kendime haksızlık yaptığım için ona olan kızgınlığım artıyor.Neden kendisine sormuyorsunuz? İletişimsizlik mahveder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?