bu duyguyu yaşayan var mı?

Sen benim konuma yorum yapmıştın .döndümü senin kide .
ay evet ya şimdi gördüm. 10 gün önce işte ne kadar üzülüyordum :(
ay şimdi o kadar karışık ruh halindeyimki. o zamanlar keşke dönse diyen kişi şimdi adamın suratına kusmak istiyorum. ben mi dengesizim acaba?
evet canım. u dönüşü yaptı.
sizin ki neden bitti peki. sende de aynı böyle duygular mı oldu.

Ona sorun bu 2 aylık süreçte baştan sona ne hissetti? Neden en başında dönmedi? Sonra barışmaya nasıl karar verdi? Neler düşündü? Bunlardan tatmin edici cevaplar alırsanız kininiz geçer diye düşünüyorum alamazsanız da hayırlısı...

Ona sorun bu 2 aylık süreçte baştan sona ne hissetti? Neden en başında dönmedi? Sonra barışmaya nasıl karar verdi? Neler düşündü? Bunlardan tatmin edici cevaplar alırsanız kininiz geçer diye düşünüyorum alamazsanız da hayırlısı...
sordum ama bu kadar detaylı sormadım. yani bu konuları detaylı sorarsam kinim geçer mi diyorsun? yani beni ikna ederse geçebilir. evet.
güzel bir öneri. çok sğl :KK200:

sordum ama bu kadar detaylı sormadım. yani bu konuları detaylı sorarsam kinim geçer mi diyorsun? yani beni ikna ederse geçebilir. evet.
güzel bir öneri. çok sğl :KK200:
Bence mantıklı izahlar yaparsa geçebilir. Eminim onun da korkuları çekinceleri vardır; kırgınlıkları vardır. Ne demek ❤️

ay evet ya şimdi gördüm. 10 gün önce işte ne kadar üzülüyordum :KK43:
ay şimdi o kadar karışık ruh halindeyimki. o zamanlar keşke dönse diyen kişi şimdi adamın suratına kusmak istiyorum. ben mi dengesizim acaba?
evet canım. u dönüşü yaptı.
sizin ki neden bitti peki. sende de aynı böyle duygular mı oldu.
Canım benimki kafam karışık falan diyerek çekip gitti,ki ben zor dönemlerden geçtim baya üzülüyordum ağlama krizlerim falan oldu çünkü başka sorunlarım da vardı . Sonra Doğuya tayin oldu aradan 2 ay falan geçti döndü barıştık tabi sosyal medyasında gittiği yerlerde bazı kızlarla takipleştiğini gördüm .eskiye göre çok iyiydi bana karşı , benimle çok ilgileniyordu .ama o güven bir kere gittimi olmuyor .o bana acımamıştı bırakıp giderken , evet seviyordum hala da seviyorum ama affedemedim ve ben terkettim . Ve çok rahatladım .insan terkedince üzülmüyormuş terkedilmek çok koyuyor . Senin ki niye ayrılmıştı

Canım benimki kafam karışık falan diyerek çekip gitti,ki ben zor dönemlerden geçtim baya üzülüyordum ağlama krizlerim falan oldu çünkü başka sorunlarım da vardı . Sonra Doğuya tayin oldu aradan 2 ay falan geçti döndü barıştık tabi sosyal medyasında gittiği yerlerde bazı kızlarla takipleştiğini gördüm .eskiye göre çok iyiydi bana karşı , benimle çok ilgileniyordu .ama o güven bir kere gittimi olmuyor .o bana acımamıştı bırakıp giderken , evet seviyordum hala da seviyorum ama affedemedim ve ben terkettim . Ve çok rahatladım .insan terkedince üzülmüyormuş terkedilmek çok koyuyor . Senin ki niye ayrılmıştı
onu bunaltmışım :110:

Tabiki de yani. Çok geçerli bi neden sunmasi lazim. Anca o zaman affederim. Kacirildim alikonuldum, tanık koruma programina alındım, söylesem seni de öldüreceklerdi falan. Yoksa daha iyisini bulamadi diye geri döneni napiyim alașkina.

peki şans verip bişeyler yaşadınız mı.
yani ben şuan ağzına kusasım geliyor. saçını başını yolmak istiyorum. ama asıl ilginç olan dönene kadar da çok özledim sanıyordum
Vermedim. Çok inandırıcı şekilde dönerler, biz kadınlar da duygusal olunca hemen güzel anılar canlanıveriyor... ama yapma sakın şans verme. Şans vermek bir kere daha aynı şeyleri yaşamaya hazır olmak manasına geliyor zaten. Eğer toleransın arttıysa, aynı şeyi tekrar yapsa affederim umursamam diyosan affet.

dönmesi için ölüp bittiğiniz dönmesini çok istediğiniz kişi dönse..
döndükten sonra içinizde ona karşı bir nefret oluşuyor mu?
yani o kadar isteyip sonra gelince ona karşı içinizde neden beni bıraktı, neden bu kadar zaman aramadı. bu acıyı üzüntüyü neden yaşattı. en kötü zamanımda yanımda neden yoktu vs diye kin ve nefret duymak neyin nesi olabilir?
Eskı camdan bardak olmaz.Olsa o zaman olurdu.Boşverın

Vermedim. Çok inandırıcı şekilde dönerler, biz kadınlar da duygusal olunca hemen güzel anılar canlanıveriyor... ama yapma sakın şans verme. Şans vermek bir kere daha aynı şeyleri yaşamaya hazır olmak manasına geliyor zaten. Eğer toleransın arttıysa, aynı şeyi tekrar yapsa affederim umursamam diyosan affet.
Ne kadar zaman sonra dönmüştü?

dönmesi için ölüp bittiğiniz dönmesini çok istediğiniz kişi dönse..
döndükten sonra içinizde ona karşı bir nefret oluşuyor mu?
yani o kadar isteyip sonra gelince ona karşı içinizde neden beni bıraktı, neden bu kadar zaman aramadı. bu acıyı üzüntüyü neden yaşattı. en kötü zamanımda yanımda neden yoktu vs diye kin ve nefret duymak neyin nesi olabilir?
Hiç böyle bir duygu yaşamadım. Gidenlerin hiçbirini geri dönünce kabul etmedim çünkü. Ben sadece bir kişiden gidemedim onunla da evlendim.
Anlayacağın doğru insan olunca bunu farkediyorsun bir kere giden bir daha gider affetme eğer araya başka birisi girdiyse asla affetme... Bence 😊

Back
X