qüzel begendim ama çok günlük değilmi
Bende boy kilo müsait canim neden öyle dedin kiÇok basit veinan resimdeki gibi durmaz üstünde daha kötü durur..
bunu : MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Çapraz askılı vücudu saran elbise
Yada bunu: MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Vücudu saran dokuma elbise
Kesinlikle ben olsam 2.maviyi giyerdim. Çokta şık gidip denedim ama nakitim yoktum ilk fırsaata bende alacağım..
CANIM BİR de ben bu dediğin elbiseleri gördüm malını beğenmedim mavi olan baya spor gibi geldiÇok basit veinan resimdeki gibi durmaz üstünde daha kötü durur..
bunu : MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Çapraz askılı vücudu saran elbise
Yada bunu: MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Vücudu saran dokuma elbise
Kesinlikle ben olsam 2.maviyi giyerdim. Çokta şık gidip denedim ama nakitim yoktum ilk fırsaata bende alacağım..
qüzel begendim ama çok günlük değilmi
güzel ama mezuniyet için basit kaçar abiye olmasada biraz daha iddialı olsa iyi olur bence
Hayır fizikle alakası yok ADL okadar güzel elbiseler üretmiyor bana göre kötü görünür..Bende boy kilo müsait canim neden öyle dedin ki
Olurmuu nasıl mangonun kumaş kalitesi çok güzel en azında ADL elbiseninde çokta uygun güzelim ya o çok günlük yani sen bilicen iş ama aşırı kötü. Bende bunu bir dene seksi ve çok hoş gösteriyor birazda düz fiziğin varsa süper olursun..CANIM BİR de ben bu dediğin elbiseleri gördüm malını beğenmedim mavi olan baya spor gibi geldi
Hayır fizikle alakası yok ADL okadar güzel elbiseler üretmiyor bana göre kötü görünür..
Olurmuu nasıl mangonun kumaş kalitesi çok güzel en azında ADL elbiseninde çokta uygun güzelim ya o çok günlük yani sen bilicen iş ama aşırı kötü. Bende bunu bir dene seksi ve çok hoş gösteriyor birazda düz fiziğin varsa süper olursun..
Yani o elbisene verdiğin paraya değmiycek
beğenmedim ben
yazlık yerde gündüz giyilir
Tatlım bak bir kaç alternatif daha sunayım..Kızlar bilemedim mezuniyete gelecek erkek arkdaşımın sınıfındaki kızlar ne giyecek o yüzden abiye hiç ama hiç giymek istemiyorum. kesinlikle takı saç makyaj ile daha şıklaştırabilirim diye düşündüm birde deniz kenarına yakışır bir elbise gibi geldi bana empati kurarsanız siz olsanız ne yapardınız
pofffbenim neden gözüme bu elbise çok guzel gozukuyor anlamadım canım ya :) önerebilceğin bi elbise var mı pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?