Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu elbise hakkında ne düşünürsünüz ( RESİMLİ)

güzel ama mezuniyet için basit kaçar abiye olmasada biraz daha iddialı olsa iyi olur bence

elbise fena değil ama ayakkabı ve takı kombinlerini güzel yaparsan çok şık olursun gibi geliyor bana
ben olsam mavi ayakkabı ve takılarla kombinlerdim

qüzel begendim ama çok günlük değilmi

Kızlar bilemedim mezuniyete gelecek erkek arkdaşımın sınıfındaki kızlar ne giyecek o yüzden abiye hiç ama hiç giymek istemiyorum. kesinlikle takı saç makyaj ile daha şıklaştırabilirim diye düşündüm birde deniz kenarına yakışır bir elbise gibi geldi bana empati kurarsanız siz olsanız ne yapardınız

qüzel begendim ama çok günlük değilmi

Kızlar bilemedim mezuniyete gelecek erkek arkdaşımın sınıfındaki kızlar ne giyecek o yüzden abiye hiç ama hiç giymek istemiyorum. kesinlikle takı saç makyaj ile daha şıklaştırabilirim diye düşündüm birde deniz kenarına yakışır bir elbise gibi geldi bana empati kurarsanız siz olsanız ne yapardınız

güzel ama mezuniyet için basit kaçar abiye olmasada biraz daha iddialı olsa iyi olur bence

Ya da sizin önerebileceğiniz elbise var mı int den falan gösterebileceğiniz :) kızlar cidden yardımlarınıza çok ihtiyacım var

Bende boy kilo müsait canim neden öyle dedin ki
Hayır fizikle alakası yok ADL okadar güzel elbiseler üretmiyor bana göre kötü görünür..
CANIM BİR de ben bu dediğin elbiseleri gördüm malını beğenmedim mavi olan baya spor gibi geldi
Olurmuu nasıl mangonun kumaş kalitesi çok güzel en azında ADL elbiseninde çokta uygun güzelim ya o çok günlük yani sen bilicen iş ama aşırı kötü. Bende bunu bir dene seksi ve çok hoş gösteriyor birazda düz fiziğin varsa süper olursun..

Yani o elbisene verdiğin paraya değmiycek

Anladım canım peki başka önerebilceğin var mı :))))

Tatlım bak bir kaç alternatif daha sunayım..

deniz kenarıysa özellikle çok hoş durur bunlar..

Bershka Turkey - Bershka strapless dress

Bershka Turkey - Bershka full dressBershka Turkey - Bershka sheer dress

Son düzenleyen: Moderatör:
pofff benim neden gözüme bu elbise çok guzel gozukuyor anlamadım canım ya :) önerebilceğin bi elbise var mı pekii

canım zevkler tartısılmaz ki :=) benım gece kıyafetlerım pek elbıse türünde değil, ancak yazlık yere gidince gece gıyecegım şeylerim var
sen netten arastır bıraz :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…