- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Ap açık sıyah mavi baştan beri öyle görüyorum kardeşim inanmıyor :)) oda beyaz altin görüyorGerçekten mavi siyah gören var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl olabilir ki? Çok açık beyaz sarı..
Gerçekten mavi siyah gören var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl olabilir ki? Çok açık beyaz sarı..
Sen tam renk koru olmusun galiba bilgeceHerkes iki rengi de gormus peki ben neden hep ayni rengi goruyorum? Hep mavi ve kina yesili...
Peki bunun bir cevabi yok mu?
Hah ayni yorumu ben de yapmistim.Mavi bunun neresinde abi ya.
Bildigin koyu mavidenmi bahsediyorsunz?
Mumkun degil.
Ben kirik beyz ve altin rengi gordum.
Hele bi de syah hic hic mumnkun degl.
Ben de indirdim. Telimde de beyaz- altindi. Hatta telde isik ayarlariyla falan oynadim ama degismedi. Sonradan baska bir resme bakarken baktim indirdigim resim mavi siyah olmus.ben bilgisayara kaydettim resmi baktım. bilgisayardaki resme baktığımda her daim dantelli yerler siyah, diğer yerler lacivert görüyorum. nette birkaç kez altın sarısı-beyaz halini de gördüm. ama bence netteki resimlerde oynanıyor. o nedenle bilgisayara ya da telefona resmi indirip bakın derim.
Hahah iste bu trollemeydiSarıyı beyazı siyahı maviyi nerde görüyorsunuz arkadaşşlar. Bildiğin kahverengi ve turuncu bu elbise.
Bir sure sonra sen de gorursun. Ben de simdi sabah gordugum altin kirik beyaz seklinde olani tekrar gormeye ugrasiyorum ama yokKonuyu tam okumadan cevaplamıştım elbisenin rengi mavi siyahmış ama ben hala ısrarla beyaz krem görüyorum. Kafayı yicem ya siz nasıl mavi siyah görüyorsunuz?
Bir sure sonra sen de gorursun. Ben de simdi sabah gordugum altin kirik beyaz seklinde olani tekrar gormeye ugrasiyorum ama yok
Elbise bildiğin beyaz-altın ya da sütlü kahverengi herneyse. Resim çekilirken ön taraftan güneş ışığı fazlaca vurduğu için beyaz olan kısım mavimsi gibi çıkmış. Olay bu bence.
Normali mavi siyah.Çıldırciim gözlerimi dinlendiriyorum şöyle etrafıma bakıp tekrar resme dönüyorum yine aynıŞimdi hangi renkleri görenler normal oluyor?
Elbisenin gercek rengi mavi siyahmış ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?