BU ELBİSE HANGİ RENK

Sahtan beri kaç kez oldu resme bakıyorum hiç bir değişiklik olmadı . Karanlıkta , ışık altında , şu an başka telden bakıyorum yine aynı . Ben hep böyle gördüm bazen renkler daha parlak oluyor sadece .

10 kere baktım ve hepsinde mavi siyah gördüm ama siyahi soluk gibi yani kahvemsi. Hiçbir baktığımda da rengi değişmedi. Sizler nasıl beyaz görüyorsunuz ben de mi bir gariplik var

ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gordu
ne gordugunu yazarak soyle istersen

ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gordu
ne gordugunu yazarak soyle istersen

Resmi yeniden çektim , ışık oyunları varsa etkisi kaybolur belki herkes gördüğüm gibi görür

Uçuk mavi , altın sarısı ama mat

İyide senin yeniden çektiğin o resmi ben yine aynı görüyorum, yani mavi ve siyah, sanırım benim kayış koptu

Şansımı deneyeyim dedim tutmadı . Herkes farklı görüyor . Renk olayı çok enteresan ya .
Sabahtan beri hic siyah göremedim ben .
Resmin orjinali bile muammalı herkes başka diyor .

mavı sıyah görenler hangı acıyla bakıyorlar acabaaa
ben neden goremıyorum ben buz mavısı ve kahve goruom

bırı bu resmı bı daha yukleyebılırmı konu sahıbecımızzzzz

gozlerini kisinca mavi siyah oluyor diyolar

ben kirli beyaz , sari gordum valla her sekilde

Bu fotoda elbisenin rengi değişiyor kendiliğinden kimisine mavi-siyah kimisine de krem altın rengi denk geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…