• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ELBİSE HANGİ RENK

bende beyaz sarı görüyorumm
kendimi adeta parçaladım ama yok olmuyor olmuyor mavi siyah göremiyorum :))))

Ben de mavi-siyah görüyordum. Geçen bir arkadaş paylaşmış beyaz-altın gördüm. ''Hıı demekki renkleri var herkes farklı renktekini paylaşıp milleti çıldırtıyor'' diye düşündüm.Okumak için yorumlara indim sonra yukarı bi çıktım elbise mavi-siyah oldu :KK57:
İki rengi de gördüm mutluyum :KK53: :KK71:

Ben de mavi-siyah görüyordum. Geçen bir arkadaş paylaşmış beyaz-altın gördüm. ''Hıı demekki renkleri var herkes farklı renktekini paylaşıp milleti çıldırtıyor'' diye düşündüm.Okumak için yorumlara indim sonra yukarı bi çıktım elbise mavi-siyah oldu :KK57:
İki rengi de gördüm mutluyum :KK53: :KK71:
valla bende mavi siyah görsem bir rahatlıcam :)))) ama yok göremedim daha hahahahah

"Sonuç olarak, elbisenin rengine dair net bir sonuca ulaşılamadı ise de şu kadarı herkesin ortak fikri: Ortada bir göz yanılsaması, bir renk bozulması var. Fotoğrafın renklerini açtığınız zaman beyaz-altın, mevcut haliyle baktığınızda ise mavi-siyah görünüyor.

201502270951_black-and-blue-dress.gif

SONUÇ: ELBİSE MAVİ-SİYAH RENKTE!"

.....................................................................

:p:KK70::KK70:Ne elbiseymis arkadaş

"Sonuç olarak, elbisenin rengine dair net bir sonuca ulaşılamadı ise de şu kadarı herkesin ortak fikri: Ortada bir göz yanılsaması, bir renk bozulması var. Fotoğrafın renklerini açtığınız zaman beyaz-altın, mevcut haliyle baktığınızda ise mavi-siyah görünüyor.

201502270951_black-and-blue-dress.gif

SONUÇ: ELBİSE MAVİ-SİYAH RENKTE!"

.....................................................................

:p:KK70::KK70:Ne elbiseymis arkadaş

Ben hala ilk tonda görüyorum mavi kahve

Back
X