• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbise için kazık mı yemişim sizce?

drygs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.569
956
133
selam arkadaşlar ağbimin düğünü için elbisemi aldım ancak eve gelince nedense içime sinmeyen yanları oldu. mesela fiyatı güya mağaza indiimdeymiş etiket fiyatı 290 mış ben de tutturdum 200 olsun neden 150 demedim 150 ye de düşerlerdi belki diye pişman oldum. çünkü temmuzda kardeşimin düğünü için 490 dedikleri elbiseyi 250 tl ye almıştım bunun indirimiaz mı olmuş ne?
ha elbisenin etiketi de yoktu üstünde eve gelince dank etti neden çıkarılmış olabilir. acaba giyildi mi dedim ama sadece kumaş kokusu var üstünde.
sizce arkadaşlar değer mi bu elbiseye. bi de acaba geçen senelerin modasımı bu acaba diye aklıma takıldı. daha önce bu elbiselerden görüp fiyat soran var mı?
aldığıma pişmman olmalıyım dersiniz :) $100_3346.webp$100_3345.webp$100_3340.webp$100_3344.webp

geçen yılın modası mı pek bilmiyorum takip etmem fazla açıkcası.
benim çok hoşuma gitti çok güzelmiş.
fiyatına gelince de bence de biraz daha zorlasaydın 150 olurdu daha da iyi olurdu.
Artık almış bulunmuşsun bence elbisenin güzelliğiyle yetin :34:

elbise güzel bence,ama dediğin gibi daha pazarlık edebilirdin :) neyse olan olmuş almışsın artık.

cevabınız için ve beğendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. artık dediğiniz gibi olan oldu. eğer beğenildiyse hiç sorun yok. önemli olan beğeniklmesi.

canım bende cumartesi günü 280 milyonluk elbiseyi 200e aldım
bence elbisen şirin hoş vede 200 çok değil bu elbiseye,, yani üzme kendini:)

canım bende cumartesi günü 280 milyonluk elbiseyi 200e aldım
bence elbisen şirin hoş vede 200 çok değil bu elbiseye,, yani üzme kendini:)

teşekkür ederim canım. senin elbisen de hayırlı olsun. eminin o da güzeldir.

bence cok zarif guzel bir elbise. Renginden dolayi bu senenin modasi oldugunu dusunuyorum, hic kafana takilmasin cok guzelde yakismis.

merhaba konuyla alakalı değil ama bi şey danışmak istiyorum kızlar ablamın düğünü için uzun elbise almıştım aykkabıma göre kısalmasını yapmışlardı ama başka bi ayakkabı beğendim ve aldım yeni aldığım ayakkabım 2 cm uzun diğer ayakkabımdan elbisemin altından aykkabım gözüküyo sizce hoş durmaz mı ben karar veremedimmm :S:S

merhaba konuyla alakalı değil ama bi şey danışmak istiyorum kızlar ablamın düğünü için uzun elbise almıştım aykkabıma göre kısalmasını yapmışlardı ama başka bi ayakkabı beğendim ve aldım yeni aldığım ayakkabım 2 cm uzun diğer ayakkabımdan elbisemin altından aykkabım gözüküyo sizce hoş durmaz mı ben karar veremedimmm :S:S

blemicem ki ben şimdi ayakkabının tamamı görünürse sanki kısa gelmiş gibi olabilir ancak ucundan az birşeyse sorun yaratacağını sanmıyorum. yine de görmeden yaptığım yorum çok sağlıklı olmayabilir. ben genelde yere kadar değecek şekilde kullanıyorum

Ucuz abiye çok yok ki zaten, parayı gözden cıkarmak gerekıyor.
Elbise farklı bir model, zayıfmışsın, güzel de taşımışsın, güle güle kullan.

Portia ve Aslı85 çok teşekkürler rahatlattınız beni. bu cumatesi giyeceğim inş. bugun bir de dantel gibi motifli ama demir gibi bi maddeden yapılmış siyah bir kolye aldım. uyumlu olacağını düşündüm. düğün fotolarımdan paylaşırım.

Back
X