• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu elbisenin altina hangi ayakkabi?

2.nin kemeri olmasaydı 2 çok hoş olabilirdi canım kemer ayakkabıyı klasikleştirir... o yüzden ben olsam 1 numarayı tercih ederim... :103: :103:

canım renk olarak bencede ikincisi ama model olarak topuk boyu ve şekli olarak birinci daha güzel. birincinin siyah modeli olsa güzel durabilir canım.

o elbisenin altına beyazlı bir ayakkabı gayet güzel olur, kendini gösterir o yüzden 1. ayakkabı derim ama kenarındaki güller sanki fazla gibi geldi

siyah bir ayakkabı ise yok olur gider, o yüzden siyahlı ayakkabı alma derim

kizlar fikirleriniz icin tskler:)siyah ayakkabi daha bugun elime gecti, yarin sabah elbiseyle resimlerini cekmeyi dusunuyorum, bakalim uzerinde elbiseyle nasil duruyor. ayakkabinin kendisini begendim, dusundugumden daha kibar duruyor( bu elbiseyle olmazsa baska seylerle giyerim enazindan :) )

beyaz ayakkabi ebay dendi, saticisina mail gonderdim nekadar zamanda elime ulasir diye, cvp gelmedigi icin almadim.
yeni aldigim siyah iyi durmazsa duz siyah ince topuklu ayakkabi giyerim herhalde

bence alttaki ayakkabı daha güzel 2.si..yukarıdaki kıyafetine uymaz ayakkabı modelli,kıyafetin omuz kısmı modelli o yuzden iyi değil bence.alttaki daha kibar:) onun harıcınde düz renk bir ayakkabı da seçebilirsin..

Kizlar basliklari aradim ama genel bi baslik bulamadim bu tur konular icin, oyuzden yeni baslik actim.
subat'ta kuzenimin dugunu var, resimdeki elbiseyi giyecegim ama ayakkabiya karar veremerdim... siyah olan acaba kaba mi durur acaba. suede ?acik renk olan da abartilimi olur?acik renk olani secersem o kenarindaki minik 'gul' lerinden renginden portfoy/clutch dusunuyorum
bu arada elbisenin omuzundaki tul, resimdeki gibi bembeyaz degil, daha cok kirikbeyaz.

Ben ikisini de beğenmedim canım

bence 1. ayakkabıyla çok göz alıcı ve dikkat çekici olursun
2. ayakkabıylada sade bir şıklık elde edersin

ama ikiside çok hoş, elbise de zevkine bayıldım...

Back
X