- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi eftelya2015
Kırmızı pembe uyumuna bayılırım. Toz pembe. Ayakkabıyı toz pembe kullanabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
otelde yemeklı bır organızasyon yemek ve canlı muzık falan..Yılbaşı partisi nerede olacak ?
Ona göre öneri de bulunalım![]()
gundelık hayatta cok spor gıyınıyorum ve sadelıkten yanayım. tek topuklum o var ,şimdi bırkaç saatlık eglence içinde yeniden ayakkabı falan almayım dedim zaten durumumda yok o nedenle onu kullanmayı düşünüyorum.Bence bu elbisenin altina suet siyah fazla gitmez. Ben olsam tercih etmezdim. Nude renklerde ruganin varsa daha guzel olur veya yine nude tonlarda tek serit bir ayakkabi. Saclarini cok serbest birak, sanki hicbir aey yapmamissin gibi hafif dalgali ve daginik dursun. Parlak tasli veya puskullu bir sallanan kupe guzel durabilir gumus-siyah tonlarinda. İnce bir bileklik takabilirsin. Elbise cok guzel. Ama sen ayakkabi canta secimini yeniden dusun.
benım stılettonun topuk kısmı altın rengı aslındaElbisenin bel kismi biraz bol gibi. Brlinize altin rengi ince bir kemer takin. Kirmiziyla altin rengi cok yakisiyor. Yine altin rengini cantanizda kullanabilirsiniz. Ya da ayakkabinizin topuk kismi altin rengi olabilir. Cok detayli oluyor belki ama cok şık oluyor. Saclarinizi arkaya dogru jöleleyin. Şu resimdeki gibi. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...-y-RROwryMpR9PuW0hPKPxxgymR9Zq9ZIKsfgb3zZSJe_
Ince bir bileklik kullanabilirsiniz bileginizde. Kupenizi isterseniz minik taşli takin isterseniz uzun omuzlara uzanan bir kupe takin. Bu sac modeline ikisi de yakisiyor.
çikolata kahve saclarım..Bence krem rengi bir stiletto daha güzel olur sanki. Saçınızı da dağınık topuz yapın bi tane de bileklik yeter. Bi de saç renginiz şu an nasıl ki? Boyamayı mı düşünüyorsunuz?
kahve göz çikolata kahve saç...Bu elbise çok sıradan bu şekilde, siyah kalın kemer tak ki elbise kendini göstersin, inci kolye ve küpe de tak, kolye tam boynunun hizasında olsun. Saçları da mutlaka topla. Ellerine siyah eldiven takabilirsin bilelik yerine, bilelik çok sıradan. Saçların ve gözlerin ne renk? Ona göre bir makyaj önerisi verebilirim.
36 beden kumral versek olmaz mıSarışın ve 38 beden hayal ettim. Kalın siyah taşlı bileklik ve balerin topuzu. Siyah taş küpe de olabilir veya olmayabilir.
Bu kombinde bir tek tüllü şapka eksik. :) Evet sizin fikriniz de cok hos.Bu elbise çok sıradan bu şekilde, siyah kalın kemer tak ki elbise kendini göstersin, inci kolye ve küpe de tak, kolye tam boynunun hizasında olsun. Saçları da mutlaka topla. Ellerine siyah eldiven takabilirsin bilelik yerine, bilelik çok sıradan. Saçların ve gözlerin ne renk? Ona göre bir makyaj önerisi verebilirim.
Bence hiç taki takma tek taş bı küpe ve bileklik takacaksan tak yeterlikızlar tek tek etiketleme işini beceremiyorum ben sadeliği seviyorum o nedenle elbiseyi sade tercih ettim (açıkcası fiyatıda uygundu aldım), bu ara ekstra harcama yapabilme imkanım yok elde olan çanta ayakkabı bahsettıklerım başka yok çünkü her daım bır yere gıden bırı değilim .... yani yenı bırsey alamayacagım ;(
takı ıncı setım, sıyah ve altın sarısı karısımlı kolye kupe yuzuk setım falan var, sallantılı kupemde var bunları kombınleyebılırım sanırım..
benzerlerini eke ekledim...
Çok sarkıksa takma, tam boyun hizanda olmalı, elbisenin bittiği kısımda, elbise ile bütün gibi olmalı benim bahsettiğim kombinde. Dedigim gibi takı takarsan bilelik kullanma, ne bulduysan takmış gibi görünürsün hoş durmaz.kahve göz çikolata kahve saç...
inci takımım var bir ara düşündüm taksam mı ki diye ama kapalı yakaya ben kolye pek yakıştıramıyorum o nedenle vazgeçtim.. ama evde bir deneyim bu kombını![]()
Biraz abartmış da olabilirim.Bu kombinde bir tek tüllü şapka eksik. :) Evet sizin fikriniz de cok hos.