bu elbiseye kombin acil yardımm ;)

Elbisenin renginde, tonlarında bir kırmızı ruj sür, saçlara hafif dalga verdikten sonra tepeden değil alttan at kuyruğu yap. Parmaklara da bir kaç tane eklem yüzüğü tak altın sarısı renginde. Kolye olmaz bu kıyafete.

sac toplu ve kolyeli

Sac acik ama elin yuzunde acik.
Mutlaka sık bir bileklik tak

Ben ince kemerde takardim ama abiyeye gidecek tarz

Bence bu elbisenin altina suet siyah fazla gitmez. Ben olsam tercih etmezdim. Nude renklerde ruganin varsa daha guzel olur veya yine nude tonlarda tek serit bir ayakkabi. Saclarini cok serbest birak, sanki hicbir aey yapmamissin gibi hafif dalgali ve daginik dursun. Parlak tasli veya puskullu bir sallanan kupe guzel durabilir gumus-siyah tonlarinda. İnce bir bileklik takabilirsin. Elbise cok guzel. Ama sen ayakkabi canta secimini yeniden dusun.
gundelık hayatta cok spor gıyınıyorum ve sadelıkten yanayım. tek topuklum o var ,şimdi bırkaç saatlık eglence içinde yeniden ayakkabı falan almayım dedim zaten durumumda yok o nedenle onu kullanmayı düşünüyorum.

Elbisenin bel kismi biraz bol gibi. Brlinize altin rengi ince bir kemer takin. Kirmiziyla altin rengi cok yakisiyor. Yine altin rengini cantanizda kullanabilirsiniz. Ya da ayakkabinizin topuk kismi altin rengi olabilir. Cok detayli oluyor belki ama cok şık oluyor. Saclarinizi arkaya dogru jöleleyin. Şu resimdeki gibi. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...-y-RROwryMpR9PuW0hPKPxxgymR9Zq9ZIKsfgb3zZSJe_
Ince bir bileklik kullanabilirsiniz bileginizde. Kupenizi isterseniz minik taşli takin isterseniz uzun omuzlara uzanan bir kupe takin. Bu sac modeline ikisi de yakisiyor.
benım stılettonun topuk kısmı altın rengı aslında ;)

Saçlardalga fönlü , aynı tondan ruj, elbisenin üstüne büyük bir kolye . 2. Seçenek: saçlar minik hoş bir topuz büyük sallantılı bir küpe yine kırmızı ruj.

Bu elbise çok sıradan bu şekilde, siyah kalın kemer tak ki elbise kendini göstersin, inci kolye ve küpe de tak, kolye tam boynunun hizasında olsun. Saçları da mutlaka topla. Ellerine siyah eldiven takabilirsin bilelik yerine, bilelik çok sıradan. Saçların ve gözlerin ne renk? Ona göre bir makyaj önerisi verebilirim.
kahve göz çikolata kahve saç...
inci takımım var bir ara düşündüm taksam mı ki diye ama kapalı yakaya ben kolye pek yakıştıramıyorum o nedenle vazgeçtim.. ama evde bir deneyim bu kombını ;)

İnce zarif uzun bi kolye ince bi bileklik ensede topuz ben siyah tercih etmezdim cantayla ayakkabiyida ayni renk kullanma bence sallantili kupeler tamamdir :)

Bu elbise çok sıradan bu şekilde, siyah kalın kemer tak ki elbise kendini göstersin, inci kolye ve küpe de tak, kolye tam boynunun hizasında olsun. Saçları da mutlaka topla. Ellerine siyah eldiven takabilirsin bilelik yerine, bilelik çok sıradan. Saçların ve gözlerin ne renk? Ona göre bir makyaj önerisi verebilirim.
Bu kombinde bir tek tüllü şapka eksik. :) Evet sizin fikriniz de cok hos.

Kırmızıyla siyahi hiç bı zaman yakıştıramam ben çok alaturka gelir bana

Kirmiziya en çok nude yakışıyor bana göre
Nude bir stiletto giyer düz fön veya tepeden sıkı at kuyruğu yapar nude ton ruja buğulu bir göz makyajı yapar tek taş küpe takardim
Okadar
Üstüne de bilekte veya diz altında uzun kaban attın mı omuzlara tamamdır
Kaban ya etek boyuyla eşit olmalı ya uzun olmalı omuzlara at ama giyme gittiğin yerde cikaricaksin zaten

Kırmızı başlı başına dikkat çeken bir renk topuzlar takılar inciler eklersen kombine gelinin görümcesi gibi olursun bence :)

kızlar tek tek etiketleme işini beceremiyorum ben sadeliği seviyorum o nedenle elbiseyi sade tercih ettim (açıkcası fiyatıda uygundu aldım), bu ara ekstra harcama yapabilme imkanım yok elde olan çanta ayakkabı bahsettıklerım başka yok çünkü her daım bır yere gıden bırı değilim .... yani yenı bırsey alamayacagım ;(
takı ıncı setım, sıyah ve altın sarısı karısımlı kolye kupe yuzuk setım falan var, sallantılı kupemde var bunları kombınleyebılırım sanırım..
benzerlerini eke ekledim...

Eklentiler

• elmas-monturlu-asansor-bileklikli-rose-set-my100031.webp
    elmas-monturlu-asansor-bileklikli-rose-set-my100031.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 062810g.webp
    062810g.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 58
kızlar tek tek etiketleme işini beceremiyorum ben sadeliği seviyorum o nedenle elbiseyi sade tercih ettim (açıkcası fiyatıda uygundu aldım), bu ara ekstra harcama yapabilme imkanım yok elde olan çanta ayakkabı bahsettıklerım başka yok çünkü her daım bır yere gıden bırı değilim .... yani yenı bırsey alamayacagım ;(
takı ıncı setım, sıyah ve altın sarısı karısımlı kolye kupe yuzuk setım falan var, sallantılı kupemde var bunları kombınleyebılırım sanırım..
benzerlerini eke ekledim...
Bence hiç taki takma tek taş bı küpe ve bileklik takacaksan tak yeterli
Kolyelik bir elbise değil
Takı gibi el çantaları var küçük abiye bir portföy o ışıltıyı verecektir

kahve göz çikolata kahve saç...
inci takımım var bir ara düşündüm taksam mı ki diye ama kapalı yakaya ben kolye pek yakıştıramıyorum o nedenle vazgeçtim.. ama evde bir deneyim bu kombını :KK66:
Çok sarkıksa takma, tam boyun hizanda olmalı, elbisenin bittiği kısımda, elbise ile bütün gibi olmalı benim bahsettiğim kombinde. Dedigim gibi takı takarsan bilelik kullanma, ne bulduysan takmış gibi görünürsün hoş durmaz.
Nude ruj sür ve göz makyajını güzel yap, buğulu gözler her zaman dikkat çeker. :)
Bu kombinde bir tek tüllü şapka eksik. :) Evet sizin fikriniz de cok hos.
Biraz abartmış da olabilirim. :KK70: Ama ben olsam böyle giyinirdim açıkçası. :)
Edit: Konu sahibi arkadaşım, sadelik sevdiğini yeni gördüm, ben bir tek makyaj konusunda sadeyimdir, kırmızı ruj ve rimel dışında bir şey sürmem yüzüme. Bu dediğim kombin sana ters gelebilir; ama dene yine de derim.

bence uzun bir kolye ile kombinle çünkü elbise çok hareketsiz ve düz. kolye iddialı olursa çok küçük küpe takman gerekir nokta şeklinde kesinlikle sallantılı olmaz çingene gibi durur. altına da rahatça dans edebileceğin 5-6 cm civarlarında topuklu ayakkabı.

Back
X