bu elbiseye kombin acil yardımm ;)

gundelık hayatta cok spor gıyınıyorum ve sadelıkten yanayım. tek topuklum o var ,şimdi bırkaç saatlık eglence içinde yeniden ayakkabı falan almayım dedim zaten durumumda yok o nedenle onu kullanmayı düşünüyorum.
Olur o zaman baska secenegin yoksa neden olmasin. Bende iki saatlik icin yeni ayakkabi almazdim. Kendinde varsa diye dedim. O zaman sey yap cantani degistirmeye calis, yani bir arkadasindan falan alabilirsin o gecelik.

kızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.

Siyah süet stiletto ve çantam var onları kullanacagım.

Saçlarım çok uzun sayılmaz omuzların biraz altında.

Takı ve saç nasıl olmalı sizce? Ve makyaj tabıkı de...

Elbisenin kesimi gayet iddialı, zaten modelde de takı vs kullanılmamış farkındaysanız. Bu elbiseye altın zarif yüzük ya da ince bir tasma bileklik dışı takı abartı durur. Altına da resimdeki gibi kırmızı ya da ten rengi ayakkabı, saçlar ve makyaj da sade olmalı. Yoksa ABARTILI olursunuz.

Bi r de lütfen kırmızı ruj kullanmayın. Kahverengi tonlarında dumanlı göz makyajı ve nude ruj.

Kırmızıyla siyahi hiç bı zaman yakıştıramam ben çok alaturka gelir bana

Kirmiziya en çok nude yakışıyor bana göre
Nude bir stiletto giyer düz fön veya tepeden sıkı at kuyruğu yapar nude ton ruja buğulu bir göz makyajı yapar tek taş küpe takardim
Okadar
Üstüne de bilekte veya diz altında uzun kaban attın mı omuzlara tamamdır
Kaban ya etek boyuyla eşit olmalı ya uzun olmalı omuzlara at ama giyme gittiğin yerde cikaricaksin zaten

Kırmızı başlı başına dikkat çeken bir renk topuzlar takılar inciler eklersen kombine gelinin görümcesi gibi olursun bence :)
Hah ağzınızı öpüm:) İnciler topuzlar falan çok abartılı.

kızlar tek tek etiketleme işini beceremiyorum ben sadeliği seviyorum o nedenle elbiseyi sade tercih ettim (açıkcası fiyatıda uygundu aldım), bu ara ekstra harcama yapabilme imkanım yok elde olan çanta ayakkabı bahsettıklerım başka yok çünkü her daım bır yere gıden bırı değilim .... yani yenı bırsey alamayacagım ;(
takı ıncı setım, sıyah ve altın sarısı karısımlı kolye kupe yuzuk setım falan var, sallantılı kupemde var bunları kombınleyebılırım sanırım..
benzerlerini eke ekledim...
Hayır bunlar çok abartılı. Hiç takmayın bence.

Saclar naturel hafif dalgali, makyaj dudaklar kirmizi bronz allik gozleri cok abartmayacak sekilde bir makyaj zarif bir küpe ve bileklik hos olur diye dusunuyorum :21:

Boyun kısmı kapalı bu elbsıenın ben olsam güzel bır at kuyruğu yaptırırdım yada topuz ama bence at kuyruğu yaptırmalısın. Kolye olmaz boyun kısmını öldürürsün elbısenın. Şık bır bıleklık yeterli. Ama bence sıyah çanta ve sıyah ayakkabı kesınlıkle olmaz. Örneğin adı ne hanı ten rengi bi stıletto harıka olur bence. Üzerindeki tek renk elbısen ve bu tonlardaki rujun olmalı . Gözlerine cok makyaj yapma hafif olsun.

Ayakkabı olarak ten rengi güzel olur kırmızı da yakıştırıyorum ben kırmızı elbiseye kırmızı ayakkabı , makyaj çok abartılı olmasın kırmızı ruj sürme nude olsun , boyun kapalı kolye olmaz bu elbiseye anca olursa uzun kolye olur , saçları da hafif ensede dağınık topuz yapabilirsiniz.
Şimdiden iyi eğlenceler.

874BD0C8-6C37-492F-9704-4C77C297C217.webp Bence ayakkabınızın tabanı kırmızı değil ise tercih etmeyin nude yada gold bir ayakkabı kırmızı minik bir çanta dağınık topuz ve bu tarz bir küpe çok şık olabilir

elbise ile aynı renk ruj ve ojeler şart. hafif göz makyajı ve dalgalı saç. ince bir bileklik ve küpe kafi. kolye gerekmez..

Siyah ayakkabı çok klasik olur.. onu yerine bej renklerinde bir ayakkabı yada çok şık bir buti(nasıl yazılır bilmiyorum).. çünkü elbise sade bence.. ayakkabı ve aksesuarlarla zenginleştir..

Kolye kesinlikle olmaz.
Gosterisli bir kupe ve bir bileklik yeterli.
Saclari toplansa iyi olur.

Kirmizi ya da ten rengi stiletto olabilir.

Back
X