Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu elbiseye nasıl bir canta ve ayakkabı olur ?

Ne kadar hoş bir elbiseymiş öyle rengi harika? SAtın mı aldınız? Alacak mısınız? Vücuduna da muhteşem olmuş mankenin.
GÖgsündeki işlemelerden ayakkabı parlak ve çanta olabilir.
Yada zümrüt yeşili yada bu gibi yakut kırmızısına tercihim hep siyahtan yanadır.

tesekkürlerr :) bi aksilik cıkmazsa bi kaç güne elimde satın aldım yani :) taslı veya gümüş rengi bir ayakkabı canta bende düşündüm ama cok sırıtmasından korktum dediginiz gibi benimde aklımda siyah var ama cokta klişe olsun istemedim :44:

Bu elbiseye siyah ayakkabı ve siyah çanta kullanmalısın eğer asil bir duruş istiyorsan. Renli, taşlı şeyler elbiseyi basitleştirir.

Bir de bu elbiseyi nerede giyeceksiniz? merak ettim.
Mezuniyet mi?düğün mü? kokteyl mi? neresi.
Cidden çok hoş elbise.
Bıktığınızda bedenimiz uyuşursa satın almak isterim sizden? :)

dügünde giyicem :)) valla bende cok begenerek aldım acıkcası satmam diye düşünüyorum ama cok istiyorsanız bilindik bir internet sitesinden aldım bu sitede yeni degilim yani aldıgım sitenin adını versem ne kadar dogru olur bilmiyorum :)

Güle güle kullanın çok beğendim. Rengi harika.:)
Böyle iddalı renklerde siyah vazgeçilmezim. Sadece elbiseye yoğunlaşılıyor.
Rugan tercih etmeyin bence ne çantada ne de ayakkabıda:)

cook tesekkürler :) kafamda bir şeyler var siyah deri alırım diye düşünüyorum ama bakalım elbise gelsinde alışverişe o zaman cıkar bakarım artık

Elbisen gerçekten çok güzelmiş ayakkabı ve çanta için sana harika bir site önerebilirim.mutlaka aradığın tarzda ayakkabı ve çanta bulabilirsin bence..istersen http://kadinkadina.org/ sayfasına göz atabilirsin..umarım beğenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…