bu elbiseye nasıl bir kombin..yardımmmmmm

bence bu renk. saçını afif bitopoz yaptır. süet, topuklu, ayakkabı rengini bilemiycem kısa küpeler narin bileklik çok güzel bir kombin olur.

çılgın birşeyler hayal edelim

küpeler ince sarkık. bileklik de öyle. saçlar dalgalı açık hafif kabarmış. ayakkabı ve çantanın rengi konusunda sıkıntı var :)

ama kıyafeti lacivert seçersen kesinlikle lame

elbisenin tonlarına yakın bir ayakkabı.yüksek topuklu zarif bir model olmalı.farklı renkte küçük bir çanta.siyah,bordo,koyu mor vs olabilir.kesinlikle hafif maşa ile dalgalandırılmış ensede biten doğal bir topuz.

bu arada orta yaşın üzerinde değilseniz lacivert almayın.bu renk şahane..

Stiletto ayakkabı kesinlikle. Saçlar topuz ama modern bi topuz. Küpe küçük ve sallantısız. Çok sade bi çanta siyah.

Bence kesinlikle ten rengi bir stiletto olmalı. . Minik sert el cantasi clutch mi ne... saclar ya daginik düşük bir topuz ya da tam tersi sıkı bir atkuyrugu..

1)yazın lacivert elbise olmaz illa ki bu elbiseyi istiyorsan bu rengi tercih etmelisin.

2)saçını boyunu bilmeden pek saç için yorum yapılması zor ama at kuyruğu yapabilirsin yeteri kadar uzunsa.yüz ve saç tipine göre bunlardan biri olabilir.

3)elbise çok parıltılı zaten o yüzden ayakkabıda ayrıca bir renk kullanmak bana çok mantıklı gelmedi. bence şöyle bir şey olabilir.

4)çanta olarak da bu tip bir şey olabilir.

5)takı olarak zaten kolye kullanamazsın elbise çok ışıltılı zaten çok abartmaya gerek yok saçını toplatırsan belirgin bir küpe takabilirsin.küpe olarak da bunlar olabilir bence.

6)bunlar bu elbise için fikirlerim yakın bir tanıdığının düğününe gidiyorsan daha farklı bir elbise seçebilirsin bence.

QUOTE=llazkizi34;30605882]bunlar nasıllll
Eki Görüntüle 724241 Eki Görüntüle 724242 [/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, arkadaşımın düğünü var nar çiçeği elbise aldım altına siyah ayakkabı giymek istemiyorum. Dore çanta ve ayakkabı düşünüyorum sizce nasıl olur yorumlarınızı alabilir miyim???
Teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…