• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbiseyi diktirmek ne kadara mal olur..

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
mrb kızlar bu elbiseyi diktirmek istiyorum sizce kaça mal olur bide 44 bedenim bana yakışırmı?

bence 38 beden ince belli güzel göğslü 1,70 lik hnmlarn elbisesi bu bana kalırsa sana gitmez tabi banada:)) maliyete gelnce istanbulsa 500 dn aşağı dikmezler hazr dene bak al derim ( elbiseden soğuttm yahu:) tmamn benim düşüncem yakışacğna inanıysn diktr ama

bu elbise gittigidiyora 79 tl. diktirmeye kalksan 300-400 tl den aşağı değil
ben bu elbise için görüşmüştüm istediğin bedende dikiyorlar canım onlara diktir daha ucuza gelir

mrb kızlar bu elbiseyi diktirmek istiyorum sizce kaça mal olur bide 44 bedenim bana yakışırmı?

Merhaba
Arkadaşlar internette dükkanı olan,ve dükkanında bu modeli bulunduran biri olarak ben bu elbiseyi 427,00 tl satıyorum, ve beden olarak 20 numaraya kadar var bu modelde.Çok güzel bir modeldir.

canım elbise bence cok sık ve her bedenede uyar cunku rengıde sıyah.bursada dikimler genelde 200 250 tl ama suan bu elbıseden her mağazada var. en fazla 200 tl verıp alabılırsın bence dıktırmeye değmez cnm.

ya ben bu elbisenin fotoğrafını göremiyorum yardımcı olur musunuz ?

Back
X