Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbiseyi düşünerek kilo veriyorum kızlar :))

petunia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
170
2
46
Balıkesir
çok farklı bi model değil kızlar ama çok istiyorum bu elbiseyi giymeyi. 10 kasımda kuzenimin düğününde giyicem. umarım bulabilirim , bulamasam da diktiricem ama giyicem bunu tabi istediğim kiloda da olucam o zaman ben göğüslerini bu kadar açık giyemem ama bi de renk lacivert olursa dadından yinmez bu elbise

Güzel bir elbise canım rahatlıkla bulursun bence dediğin gibi klasik bi model vardır mutlaka yakın mağazalarda :)
Yemek yiyeceğin an elbiseyi düşün hemen bırak

Güzel bir elbise canım rahatlıkla bulursun bence dediğin gibi klasik bi model vardır mutlaka yakın mağazalarda :)
Yemek yiyeceğin an elbiseyi düşün hemen bırak

hihihi aynen öyle yapıyorum , daha önce akraba düğünleri kabustu benim için. elbise bulamıyodum çünkü kendime göre bu sefer olanı değil istediğini alıcaksın diyorum kendime

hihihi aynen öyle yapıyorum , daha önce akraba düğünleri kabustu benim için. elbise bulamıyodum çünkü kendime göre bu sefer olanı değil istediğini alıcaksın diyorum kendime

ben de bi pantolon uğruna başlamıştım
azimli olunca herşey yapılıyor. elbide de hoş saks mavisi gayet hoş olur bence

bunlar da güzel di mi ben öyle sahneye çıkar gibi taşlı pullu elbise sevmiyorum , bunlar da çok hoşuma gitti. ama ben illaki de ilk elbise diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…