• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Elbiseyi ne ile giyebilirim yardim edin arkadaslar !!!

elmi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
947
4
46
- Yurtdışı
Selam arkadaslar yakinda bir kina gecesi var bu elbiseyi giymek istiyorum ama tesettürlü bayan olarak
ne ile giyebilirim bir türlü kara veremiyorum.
bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Eklentiler

• $DSC04488.webp
    $DSC04488.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 137
Selam arkadaslar yakinda bir kina gecesi var bu elbiseyi giymek istiyorum ama tesettürlü bayan olarak
ne ile giyebilirim bir türlü kara veremiyorum.
bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Straplez galiba bu elbise,Üzerine Sütlü kahve yada vizon renginde uzun kollu ince hırkayla güzel olabilir die düşünüyorum ,içine de aynı renk badi

alternatiflerle deneyip cekersen resmini daha iyi yardımcı olabiliriz canım.

kizlar ben tesetturlu degilim ama cok acik giyinmeyi de sevmem. en zorlandigim sey begendigim bluzleri elbiseleri kapali hale getirmektedir. elbisen hos ama nasil kapali hale getirilir bilemiyorum. pudura rengi. icine krem giyebilirsin belki. basortunde pudura rengiyle uyumlu, mumkuse biraz parlak olursa ve boynuna dogru ortersen guzel olabilir. ustun de ceket sart.

ama basortun cok onune gelirse fiyongu kapatir o da olmaz. zor bir elbise secmissin bence.

Son düzenleme:
geçen sezon moda olan dantel vücuda oturan bolerolar vadı bu renktende çok vardı piyasada onlarla olabilir.

soyle bir ceketin varsa cok hos olabilir. ama o fiyonk orda olmayacak :)

$Picture 7.webp

bence uzerine uygun renkte bi ceket giyebilirsin kisa ceketlerdende olur :26:

Straplez galiba bu elbise,Üzerine Sütlü kahve yada vizon renginde uzun kollu ince hırkayla güzel olabilir die düşünüyorum ,içine de aynı renk badi
ewet straplez.bende öyle düsündüm mesela bolero ile ama ayni rengini bulamadum.baskada ne renk olur bilemiyorum.
alternatiflerle deneyip cekersen resmini daha iyi yardımcı olabiliriz canım.

aslinda pek alternatifimde yok.Eki Görüntüle 389404 Eki Görüntüle 389405 sadece bu var acaba icine krem rengi badi giyinip birde üzerine bunu mu giysem olur mu.

bu elbise uygun mu kina gecesi icin.

elbiseyi al ve iyi bir terziye git uygun kumaştan içerden dikişle önünü kapatacak şekilde kapalı olduğun için büyük ihtimalle cepken gibi bir dikiş diksin ama dışardan değil elbiseye aitmiş gibi dursun.

elbisenin kumasi ile dantel tarzi bolero hic uygun olmaz..bence giyebilecegin birsey al bu biraz iddali uzerine bisey uydurman cok zor cunku elbisenin ozelligi kaybolacak

Son düzenleme:
elbiseyi al ve iyi bir terziye git uygun kumaştan içerden dikişle önünü kapatacak şekilde kapalı olduğun için büyük ihtimalle cepken gibi bir dikiş diksin ama dışardan değil elbiseye aitmiş gibi dursun.

aslinda cok dogru söyle iyi bir terzi bulursam olur.

ben hic sevmedim bu ceketi :26:

onu yirtilmis gibi di mi :) aslinda cok unlu bir tasarimcinin. ama sanki dikkati goguslere cekiyor gibi. fakat bolerodan da daha iyi. bolye yarim ceketler guzel oluyor. farkli bir kumastan olacak. kesimi biraz daha duzgun olacak. bu cok spor.

kesinlikle katiliyorum

hic bulamadim.türkiye olsa bulunurda yine burda hic yok ya.

ozaman ata_seven inde dediği gibi elbiseyi alıp bir terziye git üzerine bir cepgen diktir. yada dantel veya fiyonkunun kumaşında askı yaptırabilirsin. ben yeğenimin gelinliğine yaptırmıştım.

7 cm eninde danteli arka kısımda dümdüz ditirdim ve ön kısma gelince 2 cm olacak şekilde büzerek diktirdim. kalın askı olduğundan baya göz dolduruyo. dantel yerine saten veya jarseylede olabilir.

onu yirtilmis gibi di mi :) aslinda cok unlu bir tasarimcinin. ama sanki dikkati goguslere cekiyor gibi. fakat bolerodan da daha iyi. bolye yarim ceketler guzel oluyor. farkli bir kumastan olacak. kesimi biraz daha duzgun olacak. bu cok spor.

hem cok spor hem on kismi cok yukarda gogusler disarda kaliyor cix olmaz bu:9:

g%C3%BClkurusu-kapal%C4%B1-elbiseler.jpg

kına gecesi oldugu için boyu uzun bi hırka ile kombin etmen daha iyi olur gibi geldi..hatta elbiseyle aynı boyda olsa daha şık durur..eşarbınıda gerdanını kapatacak şekilde elbisenin içine doğru alabilirsin..renk olarak gümüş grisi,krem,pudra pembesi veya bej kullanabilirsin..

Son düzenleme:
Back
X