Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar yakinda bir kina gecesi var bu elbiseyi giymek istiyorum ama tesettürlü bayan olarak
ne ile giyebilirim bir türlü kara veremiyorum.
bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
ewet straplez.bende öyle düsündüm mesela bolero ile ama ayni rengini bulamadum.baskada ne renk olur bilemiyorum.Straplez galiba bu elbise,Üzerine Sütlü kahve yada vizon renginde uzun kollu ince hırkayla güzel olabilir die düşünüyorum ,içine de aynı renk badi
alternatiflerle deneyip cekersen resmini daha iyi yardımcı olabiliriz canım.
geçen sezon moda olan dantel vücuda oturan bolerolar vadı bu renktende çok vardı piyasada onlarla olabilir.
elbiseyi al ve iyi bir terziye git uygun kumaştan içerden dikişle önünü kapatacak şekilde kapalı olduğun için büyük ihtimalle cepken gibi bir dikiş diksin ama dışardan değil elbiseye aitmiş gibi dursun.
ben hic sevmedim bu ceketi :26:
elbiseyi al ve iyi bir terziye git uygun kumaştan içerden dikişle önünü kapatacak şekilde kapalı olduğun için büyük ihtimalle cepken gibi bir dikiş diksin ama dışardan değil elbiseye aitmiş gibi dursun.
hic bulamadim.türkiye olsa bulunurda yine burda hic yok ya.
Straplez galiba bu elbise,Üzerine Sütlü kahve yada vizon renginde uzun kollu ince hırkayla güzel olabilir die düşünüyorum ,içine de aynı renk badi
onu yirtilmis gibi di mi :) aslinda cok unlu bir tasarimcinin. ama sanki dikkati goguslere cekiyor gibi. fakat bolerodan da daha iyi. bolye yarim ceketler guzel oluyor. farkli bir kumastan olacak. kesimi biraz daha duzgun olacak. bu cok spor.
ikinci resim de buEki Görüntüle 389394