• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Elbiseyi ne ile giyebilirim yardim edin arkadaslar !!!

ewet dogru önünü ililemesem belki gzl olur diye düsündüm.ewet esarpta takicam ama o hic elbisenin üzerine felan gelmeyecek sadece boyun kismi kapanacak sekilde.

aslinda sart degilde ne bilim bu elbiseyi bayadir alali hic giymedim.cok severek aldim bari simdi giyim dedim.yoksa bir gömlek bir pantolon giyer giderim yani

ama iliklemessen de ceket oynarken filan hareket ederken omuzun filan acilabilir gibi bilmiyorum ki bence farkli bir tercih yap bu elbise tesseture gore degil sanki :44::44:

http://www.gelinlikleri.com/sites/default/files/imagecache/resim500x500/bolerolu-gelinlikler2.jpg

böyle bir dikim ama bolero değil elbiseye dikecekler . ön kısmıda kapalı yapılacak.önü kendi kumaşından düğmelerle kapatılacak. gelinliklerin arkalarında olur ya. yada kopçayla kapanacak. elbiseye içten dikildiği için straplezin düşme tehlikesi oynayınca açılma tehlikesi olmayacak. boyun kısmını yaptırmayabilirsin başörtün boynuna sarılacaksa. yada aynen böyle yapıp baş örtünü arkadan toplayabilirsin abiye şekilli olarak. bu arada üstü dantel altı elbisenin kumaşından çift kat yaparsan daha iyi durur. aayyyy dert oldu içime valla bilgsayarda programım bozuk. çizip gönderemiyorumda kafayı yiyicem :)))))

http://www.gelinlikleri.com/sites/default/files/imagecache/resim500x500/bolerolu-gelinlikler2.jpg

böyle bir dikim ama bolero değil elbiseye dikecekler . ön kısmıda kapalı yapılacak.önü kendi kumaşından düğmelerle kapatılacak. gelinliklerin arkalarında olur ya. yada kopçayla kapanacak. elbiseye içten dikildiği için straplezin düşme tehlikesi oynayınca açılma tehlikesi olmayacak. boyun kısmını yaptırmayabilirsin başörtün boynuna sarılacaksa. yada aynen böyle yapıp baş örtünü arkadan toplayabilirsin abiye şekilli olarak. bu arada üstü dantel altı elbisenin kumaşından çift kat yaparsan daha iyi durur. aayyyy dert oldu içime valla bilgsayarda programım bozuk. çizip gönderemiyorumda kafayı yiyicem :)))))

ayyyyyyyyyyyy bu cok gzl olur ya dedigin gini icinede elbisenin kumasindan yarin bir terziye gideyim bakim.
walla nerdeyse vazgecicem giymekten yaa.
kapaliyim diye istedigimi giyemiyorum istedigim zaman.
saol ya ugrastin benim icin

benim bulmaya calistigimda bu tarz bisey böyle dantelli bodyler var altdan citcitli yada yada daracik vücuda oturan. Elbisenin icine giyince potluk falan yapmiyorlar. Bogazli olmasi sart degil sanirim örtün nasil olsa bogazini kapaticak...

ayyyyyyyyyyyy bu cok gzl olur ya dedigin gini icinede elbisenin kumasindan yarin bir terziye gideyim bakim.
walla nerdeyse vazgecicem giymekten yaa.
kapaliyim diye istedigimi giyemiyorum istedigim zaman.
saol ya ugrastin benim icin

ayyy inşallah olur canım gerçi terziye kalmış sen ne dediğimi anladın yapabilirse çok iyi olur ama dantel girerse işin içine ki bence girsin :))) o fiyonku çıkar çok abartı olur. o fiyonk plaj elbisesi havasında zaten

benim bulmaya calistigimda bu tarz bisey böyle dantelli bodyler var altdan citcitli yada yada daracik vücuda oturan. Elbisenin icine giyince potluk falan yapmiyorlar. Bogazli olmasi sart degil sanirim örtün nasil olsa bogazini kapaticak...

olabilir aslında çok çıkamazsan işin içinden öle bi badi alıp elbisenin içine diktirebilirsin. böle boğazlılarıda var hem. gerçi yurt dışında varmı bilmem.

ayyy inşallah olur canım gerçi terziye kalmış sen ne dediğimi anladın yapabilirse çok iyi olur ama dantel girerse işin içine ki bence girsin :))) o fiyonku çıkar çok abartı olur. o fiyonk plaj elbisesi havasında zaten

öyle yapayim bakim umarim terzi yapabilir.
tessekkürler arkadaslar yardimlariniz icin .iyi geceler:3:

Selam arkadaslar yakinda bir kina gecesi var bu elbiseyi giymek istiyorum ama tesettürlü bayan olarak
ne ile giyebilirim bir türlü kara veremiyorum.
bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

bence sen bu elbıse ıcın hıc uğrasma canım cok zor yapıncada hos olurmu bılemem zamanın varken baska bısı bak

Back
X