• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Elbiseyi ne ile giyebilirim yardim edin arkadaslar !!!

g%C3%BClkurusu-kapal%C4%B1-elbiseler.jpg

kına gecesi oldugu için boyu uzun bi hırka ile kombin etmen daha iyi olur gibi geldi..hatta elbiseyle aynı boyda olsa daha şık durur..eşarbınıda gerdanını kapatacak şekilde elbisenin içine doğru alabilirsin..renk olarak gümüş grisi,krem,pudra pembesi veya bej kullanabilirsin..

buda elbisenin butun ozelligini kapatir bence :50:

benim en cok mavi ceket hosuma gitti ama mavisi uyar mi veya kahverengi bej gibi olan renk bunlardan hangisi uyur sizce.

bence digeride biraz spor kaciyor sanki bu daha klasik uykun gibi elbiseye ama kurdale varya elbisedeki onu filan kapatir yani gerci esarpta takacaksin galiba degil mi?

o elbiseyi giymen sartmi yani her turlu ozelligi kapanir cunku tesseturlusun sonucta baska elbise baksan ya :44:

bence digeride biraz spor kaciyor sanki bu daha klasik uykun gibi elbiseye ama kurdale varya elbisedeki onu filan kapatir yani gerci esarpta takacaksin galiba degil mi?
ewet dogru önünü ililemesem belki gzl olur diye düsündüm.ewet esarpta takicam ama o hic elbisenin üzerine felan gelmeyecek sadece boyun kismi kapanacak sekilde.
o elbiseyi giymen sartmi yani her turlu ozelligi kapanir cunku tesseturlusun sonucta baska elbise baksan ya :44:

aslinda sart degilde ne bilim bu elbiseyi bayadir alali hic giymedim.cok severek aldim bari simdi giyim dedim.yoksa bir gömlek bir pantolon giyer giderim yani

Back
X