bu elbiseyi nerden bulabilirim yardım edermisiniiiizz !

lalabel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
129
45
98
45
merhaba herkese. bu elbisesyi nereden bulabilirim yardım edebilecek birileri varmıdır.
aslında kafamda net bir şey yoktu ama çok ağır olmayan çıtı pıtı bir elbise arıyordum. önerileriniz olursa da beklerim lutfeeennn !!
elbise grii.webp
elbise grii.webp elbise grii.webp

• Beğen
Reactions: mbz
Nerde bulursun blmyorum ama çok güzelmş omuz detayları .. İnşallah bulursun ne diym..

Nerde satılır.
bulursun blmyorum ama çok güzelmş .

merhaba herkese. bu elbisesyi nereden bulabilirim yardım edebilecek birileri varmıdır.
aslında kafamda net bir şey yoktu ama çok ağır olmayan çıtı pıtı bir elbise arıyordum. önerileriniz olursa da beklerim lutfeeennn !! Eki Görüntüle 1269627 Eki Görüntüle 1269627 Eki Görüntüle 1269627
merhaba bu başlığı maalesef geç gördüm ama hatırladığım kadarıyla gitti gidiyorda var bu elbise,tam emin değilim ama sanki gördüm gibi.(bu arada isim verdim ama yasak mı bilmiyorum)

bence de elbise çok basit sıradan bir elbiseaslında. manken çok iyi taşımış herkeste bu kadar güzel durmayabilir.

Gelinlik 21 diye bir yer var oradan bulabilirsiniz. Zamanında bende çok aramıştım bu elbiseyi. Kişiye özel dikiyorlarmış :)

Gelinlik 21 diye bir yer var oradan bulabilirsiniz. Zamanında bende çok aramıştım bu elbiseyi. Kişiye özel dikiyorlarmış :)

Simdimi soylenir buuuuu uhuhu :(((((((((
Diktirdinmi peki denedinmi guzelmi bu kadar. Gecti zamani ama modelden vazgecmedim. Eminsen bakarim canim yaa

Back
X