Bu endiseler ne zaman son bulacak :(

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Esimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsima bu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?

Evettt annelik ic gudusu erkekler pek bizim kadar umursamiyor :) mutluyum cogu zamanda boyle geceleri yada tekken kurcaliyor aklimi :)

Bu endişeler doğuncada bitmeyecek sadece endişe sebepleri değişecek, sanırım ölene kadar annelik bu yüzden bitmiyor:) rahat olmaya çalışın derim oluruna bırakın herşeyi yoksa hiçbir şeyden tat alamaz olur insan

Bitmiyo maalesef bnm ikinci hamileliğim gidişatı az çok biliyo olmama rağmen bu sefer daha bile paniğim fazla bilmek de ters tepki yapıyo maalesef. Olumsuz ne okusam acaba bende de olurmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Normalde de pimpirikli bi insan olunca hamilelik dha bi zor geçiyo ne yazıkki.
Doktorum da dioki sen ne kadar okursan oku kafaya takarsan tak senin hamileliğin sana özel ne gelirse onu yaşayacaksın. Ama ben rahatlamıyorum o ayrı:)
Allah hayırlısını versin inş

Benimde tüp bebek dogurana kadar rahat edemezsin en iyisi çok araştırmamak araştırdıkça kafan karışır

Üf hepsini sırayla yaşadım, çok şükür bebeğimi kucağıma aldım stres yapma diycem ama yapacaksın, nette yazanları Okumayı bırakırsan biraz olsun rahatlarsın ben öyle yapmıştım.

Rahmine dustugu andan dogtuktan sonrasina endise bitmiyor. Ben hala kizim.uyurken gidip nefes aliyor mu diye bakardim. Sana tavsiyem hamileligini zehir etmek istemiyorsan internette hamilelikle ilgili olumsuzluklari okuma. Bunu veren rabbim dermanida herseyide onda. Ona dua et. Yolk kesesi bebegi besliyor onun icin bebegin ordadir hic endise etme. Tup bebekte cok nadir bos gebelik olur zaten. Birak olumsuzluklari ve anin tadini cikar. Ben kizimda dunyami zehir ettim sonucunda cok aglayan gazli bi bebegim oldu dogduktan sonra daha da depresif hallere girdim. Simdi ikinciye hamileyim bisey olacaksa her turlu olacak diyorum Allah yasatmasin kotu seyler hic birimize evlatla sinamasin.

Sana verebileceğim en büyük tavsiye uygularsan hayatın kurtulur uygulamazsan panikatak bir anne olursun. internetten araştırma!!!

Merhaba herkese iyi bayramlar. Bir temmuz askı seni takip ediyorum genelde aynı surecleri yasıyoruz ben de bayramdan sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah dediğin gibi su 8 hafta bi gecse sanki rahatlicam ama sonrasında 2 li test 4 lu test cinsiyeti eli yuzunden tam mı vs derken bu stres bitmeyecek ve hamileliğin heyecanını yasayamayacakmısım gibi geliyo. Yrn3 demiş ki nefes alıo mu diye bakıyorum ben de bakarım muhtemelen ve bu endişe omur boyu devam eder:)biraz rahatlamamız lazım nasıl olcaksa:)

Evet sanirim oyle olcak :) ama su kalp atisini duysam cok rahatlicam. Ah ah neden bu hafta bayrama denk geldi ki :)

Öncelikle kesinlikle internette bir şeyler okumayı bırakman gerekiyor. Bu resmen kafa karışıklığı ve vesvese sebebi.

Tarama testleri, detaylı ultrason, idrar tahlilleri, son aylarda hareketlerini saymak falan derken 7 aylık bir süreç var önünde. Sakin olman ve bebeğe de stres yaptırmaman gerek.

İlk gebeliğimde 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkken gelişimi durdu. Sağlıksız bir gebelikti. İnan bana her gün defalarca bu niye böyle şu niye şöyle diye araştırıp duruyordum. Ve ne bana ne de kaybettiğim bebeğe faydası olmadı. Öyle olması gerekiyormuş demek ki.

İnşallah kalp atışını duyacaksın ama yine de sürekli kontrole gidip görmek isteyeceksin. Eşim her hafta 'doktora gidelim mi?' derdi. Ne zaman ki 19.haftada hareketlerini o da hissetmeye başladı sakinleşti ve sustu.

Biraz sakinleş bir şey olacağı varsa olur. Tamamen Allah'a emanet sen hiç bir şey yapamazsın.

Haklisin. Insallah saglikla kucagimiza aliriz

ahanda ben dedimm !!!! :) :) valla.kipir kipir hareket ettigini gorduk cok sukur... simdi de tarama testleri gerginligi basladi.... aaah canim ah kucagimiza alalim insallah saglikla.. o zaman baslayacak asil.endiseler.. atesi mi var ay gazi bikmemne :)

ahanda ben dedimm !!!! :) :) valla.kipir kipir hareket ettigini gorduk cok sukur... simdi de tarama testleri gerginligi basladi.... aaah canim ah kucagimiza alalim insallah saglikla.. o zaman baslayacak asil.endiseler.. atesi mi var ay gazi bikmemne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…