- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Evettt annelik ic gudusu erkekler pek bizim kadar umursamiyor :) mutluyum cogu zamanda boyle geceleri yada tekken kurcaliyor aklimi :)Doğuma kadar bitmiyo canm kalp atışı tarama testleri sonra hareket etmeye başlayacak yok bugn hiç hareket etmedi vs annelik iç güdüsü işte , ama rahat ol canm sen rahat oldukça hersey daha güzel oluyo mutlu anneye mutlu bebek gelsin olur mu
Haklsn cok dua ediyorum rabbim en iyisini bilir. Hayırlıysa rabbim yazmışsa kavusuruz insallahOlumsuz seyler okumayi birak canim. Kafani rahat birak. Rabbime sigin. O herseyin en guzelini verir.
Sana verebileceğim en büyük tavsiye uygularsan hayatın kurtulur uygulamazsan panikatak bir anne olursun. internetten araştırma!!!Esimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsimabu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?
Evet sanirim oyle olcak :) ama su kalp atisini duysam cok rahatlicam. Ah ah neden bu hafta bayrama denk geldi ki :)Merhaba herkese iyi bayramlar. Bir temmuz askı seni takip ediyorum genelde aynı surecleri yasıyoruz ben de bayramdan sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah dediğin gibi su 8 hafta bi gecse sanki rahatlicam ama sonrasında 2 li test 4 lu test cinsiyeti eli yuzunden tam mı vs derken bu stres bitmeyecek ve hamileliğin heyecanını yasayamayacakmısım gibi geliyo. Yrn3 demiş ki nefes alıo mu diye bakıyorum ben de bakarım muhtemelen ve bu endişe omur boyu devam eder:)biraz rahatlamamız lazım nasıl olcaksa:)
Haklisin. Insallah saglikla kucagimiza alirizÖncelikle kesinlikle internette bir şeyler okumayı bırakman gerekiyor. Bu resmen kafa karışıklığı ve vesvese sebebi.
Tarama testleri, detaylı ultrason, idrar tahlilleri, son aylarda hareketlerini saymak falan derken 7 aylık bir süreç var önünde. Sakin olmam ve bebeğe de stres yaptırmaman gerek.
İlk gebeliğimde 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkken gelişimi durdu. Sağlıksız bir gebelikti. İnan bana her gün defalarca bu niye böyle şu niye şöyle diye araştırıp duruyordum. Ve ne bana ne de kaybettiğim bebeğe faydası olmadı. Öyle olması gerekiyormuş demek ki.
İnşallah kalp atışını duyacaksın ama yine de sürekli kontrole gidip görmek isteyeceksin. Eşim her hafta 'doktora gidelim mi?' derdi. Ne zaman ki 19.haftada hareketlerini o da hissetmeye başladı sakinleşti ve sustu.
Biraz sakinleş bir şey olacağı varsa olur. Tamamen Allah'a emanet sen hiç bir şey yapamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?