- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
inşallah herşey yolunda olur cnm bende tatilden sonra gidicem bende hesapladım doğum tarihi hemen hemen aynıEsimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsimabu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?
ayni endiseleri bende yasiyorum hemde icimde iki tane bulunan bebeklerimin kalp atisini henuz duymadim 3 gun once gittim doktora ikiside 5+4 gunlukler yolk olusmus bi kac gun icinde kalp atislarini duyariz dedi doktor ama hic rahat degilkm devamli onlara dua okuyorum beni birakmamalari gerektigini soluorum benim 4 tane dusugum var umarim birdaha olmaz benim miniklerim benimle kalirEsimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsimabu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?
artik annesin ve endiseer hicccc bitmeyecek.. dogursan da bitmeyecek...Esimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsimabu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?
Bende 5+4te gordum yolku zaten o haftada kalp atisi duyulmuyor ki bu hafta duyabilirdim ama malesef bayram.tatiliydi insallah 2 gun sonra duyariz. 2 gun sonra 7. Hafta olcak benimayni endiseleri bende yasiyorum hemde icimde iki tane bulunan bebeklerimin kalp atisini henuz duymadim 3 gun once gittim doktora ikiside 5+4 gunlukler yolk olusmus bi kac gun icinde kalp atislarini duyariz dedi doktor ama hic rahat degilkm devamli onlara dua okuyorum beni birakmamalari gerektigini soluorum benim 4 tane dusugum var umarim birdaha olmaz benim miniklerim benimle kalir
evet bende 12 temmuzda gidicem duymaya rabbim inşallah bizede pit pitlari duymayi nasip ederBende 5+4te gordum yolku zaten o haftada kalp atisi duyulmuyor ki bu hafta duyabilirdim ama malesef bayram.tatiliydi insallah 2 gun sonra duyariz. 2 gun sonra 7. Hafta olcak benim
Amin amin insallahevet bende 12 temmuzda gidicem duymaya rabbim inşallah bizede pit pitlari duymayi nasip eder
Ayni dertten muzdaribiz. Sukur ben bebegimi gördüm darisi senin basina arkadaşım... ama gercekten annelik sonsuz bir delilik bence aklini basindan aliyor insanin, uyurken bie dusunuyorsun,dualar ediyosun saglikli olsun diye.. daha bunun detaylı ultrasonu falan var asil heyecan onlar aslindaEsimdeki speem azligindan cocugumuz olmuyordu tup bebek denedik ve ilk denememizde cok sukur tuttu. E tabi tutana kadar test gunune kadar zaman gecmek bilmedi ogrendim 2 kat articakmi derdi basladi. Artti kese gorcekmiyiz derdi. E onuda gorduk. Sonra buyuyecek mi derdi buyudu de. Bos gebelikten cok korktum hep onunla ilgili seyler okudum yolk gozukurse bos gebelik olmaz yaziyordu ve en son gittim doktor yolku gorduk dedi. Oh dedim bos gebelik degil bayrami rahat geciririm simdide yolk olusuncada bos gebelik olabilir gibi yazilar cikiyor karsimabu hafta kalp atislarini duyup bebegi gorcektik ama malesef bayram haftasi ve randevum pazartesi gunler gecmek bilmiyor ne zaman bitcek bu endiseler ?
Amin amin insallah. Sakınan goze cop batarmis aslindaO endisler bendede var.. sanrm hc btmeyeck.. bu kadr sey bilmekde ii deild ya bi tanidim var kiz zor hamile kaldi ama 4 aylk hamile 1defa kesinmi gebelk die baktrmaya gtti cokda guzel gdioo.. bense kendi kendme kaldikcaaa delrcem heo bseler arastrp acaba olurmu diom.. Ay Allah hepimize saglikla yollasin meleklerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?