Bu endiseler ne zaman son bulacak :(

ahanda ben dedimm !!!! :) :) valla.kipir kipir hareket ettigini gorduk cok sukur... simdi de tarama testleri gerginligi basladi.... aaah canim ah kucagimiza alalim insallah saglikla.. o zaman baslayacak asil.endiseler.. atesi mi var ay gazi bikmemne :)

bitmiyor ama tüm tüp bebek annesi adaylarına yazdığımı size de yazayım

kafanızı meşgul edecek bir şey bulun

bakın şu an sizinle

onu bunu okumayın internetten çocuk dışında şeylere odaklanın

eşim 7 ay bitinceye kadar tek bir çorap dahi aldırmadı bana korkusundan bir şey olacak diye

her şey için kendinizi çok germeyin

hastane çantamı bile doğumdan önceki gece hazırladım

herkes ne rahatsın ya erken doğurursan dedi

hazırla bagajda dursun vs

hastanede bebeği giydiriyorlar anneye de ameliyat önlüğü giydiriyorlar dedim

sonra birisi gider evden alır gelir önemli değil dedim mesela

yani, olayı gözünüzde büyütmeyin ki gerilmeyin

inşallah herşey yolunda olur cnm bende tatilden sonra gidicem bende hesapladım doğum tarihi hemen hemen aynı

ayni endiseleri bende yasiyorum hemde icimde iki tane bulunan bebeklerimin kalp atisini henuz duymadim 3 gun once gittim doktora ikiside 5+4 gunlukler yolk olusmus bi kac gun icinde kalp atislarini duyariz dedi doktor ama hic rahat degilkm devamli onlara dua okuyorum beni birakmamalari gerektigini soluorum benim 4 tane dusugum var umarim birdaha olmaz benim miniklerim benimle kalir

artik annesin ve endiseer hicccc bitmeyecek.. dogursan da bitmeyecek...

canım sen rahat olursan hiç bsi olmaz. olumsuzlukları düşünme ne kadar düşünürsen o kadar çekersin. eger doktoruna güveniyorsan başka hic kimseyi dinleme.

Bende 5+4te gordum yolku zaten o haftada kalp atisi duyulmuyor ki bu hafta duyabilirdim ama malesef bayram.tatiliydi insallah 2 gun sonra duyariz. 2 gun sonra 7. Hafta olcak benim

Ayni dertten muzdaribiz. Sukur ben bebegimi gördüm darisi senin basina arkadaşım... ama gercekten annelik sonsuz bir delilik bence aklini basindan aliyor insanin, uyurken bie dusunuyorsun,dualar ediyosun saglikli olsun diye.. daha bunun detaylı ultrasonu falan var asil heyecan onlar aslinda

Annelik hic bitmeyen bir endise hali maalesef.her ne kadar dunyanin en guzel duygusu olsa da o endise olene dek gecmeyek.onun icin sadece dua et.elinden gelen her seyi yap her tedbiri al gerisini allaha birak ve dua et.rabbim ne derse o olur.

O endisler bendede var.. sanrm hc btmeyeck.. bu kadr sey bilmekde ii deild ya bi tanidim var kiz zor hamile kaldi ama 4 aylk hamile 1defa kesinmi gebelk die baktrmaya gtti cokda guzel gdioo.. bense kendi kendme kaldikcaaa delrcem heo bseler arastrp acaba olurmu diom.. Ay Allah hepimize saglikla yollasin meleklerimizi..

Amin amin insallah. Sakınan goze cop batarmis aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…