Bu erkeğe şans vermeli miyim?

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Kızlar sizi tip olarak cezbetmeyen biriyle(çok kısa ve çok zayıf), sırf sizi çok seviyor ve iyi biri olarak tanınıyor diye, bir şans vereyim diyerek sevgili olur musunuz? Bir de bu kisi geçmişinde travmatik bir ayrılık yaşamış, nikahtan bi gün önce kavga edip ayrılmışlar. Dediğine göre kız hep sorun cikariyormus ama o susuyormus, sonunda dayanamamis telefonda tartışıp ayrılmışlar. Bir daha da hic görüşmemisler..

Bana aşık olduğunu çok sevdiğini ve kabul edersem uzatmadam evlenmek istediğini söyledi ama bu acelesi de ayrica kafami karıştirdigi için sizin ne diyeceginizi merak ettim.

Madem beğenmiyorsun niye hayır deyip gondermiyorsun diyeceksiniz belki ama, ne yaparsam yapayim beni kaybetmek istemediğini söylüyor sorun neyse duzeltmek için uğraşıyor, mesajda bir seyi yanlış anladiysam hemen arayıp uzun uzun açıklıyor. ama tam dediklerine ikna oluyorum bu sefer de tipine takılıyorum.

Asla,asla ,asla.
Dış görünüşü sizi cezbetmeli öncelikle,bir ömür aynı yatak,tenine dokunacak,heyecan duymazsan ya da için almazsa tecavüze döner o iş.
Seni ömür boyu hiçbir Allahın kulu çoook sevmeyecek onu da bil.En azından her hatası gözüne batmaz tipi hoşuna gitmedi diye.

Dışını begenmedigimiz insanların içini merak etmiyoruz ya sende etme. Bunu illaki karizmatik çok yakışıklı olacak ondan sonra sevip aşık olacağız anlaminda söylemiyorum. Yakışıklı değildir belki ama sempatiktir sevimlidir bir şeyi illaki hoşuna gider insanın bu yoksa eğer gerisinin geleceğini düşünmüyorum

valla tatlım bazı şeyleri eksik görüyorsan başka yönden fazlasıyla tamamlayacağı kısımları olmalı. o da yoksa bu iş fos

Aranızda bi çekim olsaydı zaten tipine takılmazdın.sonuçta aşık olunan her erkek yada her kadın çok güzel çok yakışıklı degil.ama sen demekki hiç bişeyinden etkilenmemişsinki bu kadar takılmışsın ee bu durumdada devam etmenin anlamı Yok

Canım ben olsam hiç bi şekilde gorusmezdim bile . Gözüme bi kere hoş gorunmuyorsa olmaz yakışıklı olsun demiyorum ama en azından yanına yakismali diye düşünüyorum .. buda önemli değil aslında tecrubelerimden yola çıkarak sorunlu bir birliktelik yaşamak istemezdim don dolaş arkasını topla yaşadığı travmatik durumu senin de omuzlarına yüklemek istiyor belli ki aceleci davranarak . Bence olmamalı

Teşekkürler.

Sevgisini çok gösterince vicdan yapmaya başlamıştım sırf uzmemek icin tamam diyecektim neredeyse ama haklısınız cekici gelmeyen biriyle birlikte bir ömür nasıl geçer...

Tipini beğenmiyorsun, kör kütük aşık değilsin, sevmiyorsun ee sadece iyi birisi diye biriyle evlenilir mı ya... üstelik zayıf ve kısa derken nötr de değilsin bence çirkin geliyor sana. Sadece yakışıklı olsaydı ve iyi biri olsaydı da düşünme derdim.

Evlilik aynı anda bulunması gereken çok faktör içeriyor bence. Biri eksikse diğerleri onu tolere edecek kadar fazla olmalı. Ama olmazsa olmazı aşk bence. Aşık olmadigim birini ne tipi ne zekası ne iyiliği ne parası için çekemezdim. Ama aşk birçok eksikliği tolere edebilir.

Bence sen fazla düşünüp kafanı yorma bu konuda. Ne güzel sözlere ne de iyi niyete kanma. Sevmeden, hayran olmadan birisiyle hayat geçmez.

Bir insan yakışıklı, süper fit, manken gibi, uzun, vs. vs. olmak zorunda değil. Ama onunla evlenecek kişinin hoşuna gitmesi lazım mutlaka şöyle bakar bakmaz içinde bir şeyler olması lazım. Sizde o beğeni hissini uyandıran birini bulun. Belki o kişi bu adamdan çok daha çirkin olur, ama siz beğenirsiniz o gözle bakamazsınız.

Eşimin 1,92 boyu var
Ben 1,60 ım
İlk gördüğümde tipten etkilenemedim cnk asırı uzundu
Ama suanda bir battaniyenin altında oturuyoruz:)

Şuanda gözüme acayıp yakıısklı geliyor:))

asla görüşmezdim,
bu arada eşim çok mu yakışıklı hayır, ama ilk gördüğümde bile (hiçbir şey hissetmediğim halde) çekici gelmişti. yani birini beğenmeyebilirsiniz ama bir çekim oluşur, aşık olursunuz, ama sizde hiçbiri yok, zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…