- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
valla tatlım bazı şeyleri eksik görüyorsan başka yönden fazlasıyla tamamlayacağı kısımları olmalı. o da yoksa bu iş fosKızlar sizi tip olarak cezbetmeyen biriyle(çok kısa ve çok zayıf), sırf sizi çok seviyor ve iyi biri olarak tanınıyor diye, bir şans vereyim diyerek sevgili olur musunuz? Bir de bu kisi geçmişinde travmatik bir ayrılık yaşamış, nikahtan bi gün önce kavga edip ayrılmışlar. Dediğine göre kız hep sorun cikariyormus ama o susuyormus, sonunda dayanamamis telefonda tartışıp ayrılmışlar. Bir daha da hic görüşmemisler..
Bana aşık olduğunu çok sevdiğini ve kabul edersem uzatmadam evlenmek istediğini söyledi ama bu acelesi de ayrica kafami karıştirdigi için sizin ne diyeceginizi merak ettim.
Madem beğenmiyorsun niye hayır deyip gondermiyorsun diyeceksiniz belki ama, ne yaparsam yapayim beni kaybetmek istemediğini söylüyor sorun neyse duzeltmek için uğraşıyor, mesajda bir seyi yanlış anladiysam hemen arayıp uzun uzun açıklıyor. ama tam dediklerine ikna oluyorum bu sefer de tipine takılıyorum.
Canım ben olsam hiç bi şekilde gorusmezdim bile . Gözüme bi kere hoş gorunmuyorsa olmaz yakışıklı olsun demiyorum ama en azından yanına yakismali diye düşünüyorum .. buda önemli değil aslında tecrubelerimden yola çıkarak sorunlu bir birliktelik yaşamak istemezdim don dolaş arkasını toplaKızlar sizi tip olarak cezbetmeyen biriyle(çok kısa ve çok zayıf), sırf sizi çok seviyor ve iyi biri olarak tanınıyor diye, bir şans vereyim diyerek sevgili olur musunuz? Bir de bu kisi geçmişinde travmatik bir ayrılık yaşamış, nikahtan bi gün önce kavga edip ayrılmışlar. Dediğine göre kız hep sorun cikariyormus ama o susuyormus, sonunda dayanamamis telefonda tartışıp ayrılmışlar. Bir daha da hic görüşmemisler..
Bana aşık olduğunu çok sevdiğini ve kabul edersem uzatmadam evlenmek istediğini söyledi ama bu acelesi de ayrica kafami karıştirdigi için sizin ne diyeceginizi merak ettim.
Madem beğenmiyorsun niye hayır deyip gondermiyorsun diyeceksiniz belki ama, ne yaparsam yapayim beni kaybetmek istemediğini söylüyor sorun neyse duzeltmek için uğraşıyor, mesajda bir seyi yanlış anladiysam hemen arayıp uzun uzun açıklıyor. ama tam dediklerine ikna oluyorum bu sefer de tipine takılıyorum.
Eşimin 1,92 boyu varKızlar sizi tip olarak cezbetmeyen biriyle(çok kısa ve çok zayıf), sırf sizi çok seviyor ve iyi biri olarak tanınıyor diye, bir şans vereyim diyerek sevgili olur musunuz? Bir de bu kisi geçmişinde travmatik bir ayrılık yaşamış, nikahtan bi gün önce kavga edip ayrılmışlar. Dediğine göre kız hep sorun cikariyormus ama o susuyormus, sonunda dayanamamis telefonda tartışıp ayrılmışlar. Bir daha da hic görüşmemisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?