Bu erkeğe şans vermeli miyim?

Önemli olan iç güzelliği ayıp,ayıp utan kendinden ,sen kimsin ki beğenmiyorsun o oğlanı.... demek isterdim ama haklısın valla ben de istemezdim,ayrıl adam iyice abayı yakmadan

Benim basıma benzer bir durum geldi.Beğenilmeyecek bir tip değildi ama öyle etkilenmedi de.6 ay arkadaştik.Sonra bana ilgisini belli etmeye başladı.Ben ay olmaz havalarindayim.Sonra beni bir iki hafta da öyle etkiledi ki baktım sevgili olmusum.Fiziksel olarakta ne kadar çekici olduğunu öyle fark ettim.Olabiliyor bazen ilk basta çekici gelmiyor sonra değişiyor durum.Ama zaten konustugun biriyse ve hala ilgini çekmiyorsa zorlamanın anlami yok.Çok yakışıklı olması gerekmez ama fiziksel olarak da bir çekim olması gerekli.

Nötr olsan şans ver derdim ama sen bayağı bayağı beğenmiyorsun adamı. Hani gülüşü ve bakışı güzel ama biraz zayıf demek var, tam evet diyeceğim aklıma tipi geliyor kısa ve çok zayıf demek var. Zorlama bence :)

Hicmi begenmiyorsun yoksa cok yakisikli degil ama cirkinde degilmi diyorsun . Misal benim erkek arkadasim da cok yakisikli degil normal iste ama bana cok tatli hatta cok yakisikli grliyo sevdigim ixin ondan yakisiklisini gorsemde etkilenmiyorum , seninde böyle mi oluyor yoksa farklimi

İçime sinmeyen birine şans vermezdim.
Sırf iyi diye sevili olunmaz.
Bütün olaram ele almalısın. Dışı da içi de cezbetmeli.

tamam dış görünüş herşey değil ama o da önemli yani. bi biscolata erkeği olmasa da en azından az çok şöyle baktığında beğendiğin, gözüne hoş görünen biri olmalı. sonuçta aynı yatağa gireceksin onunla, için az da olsa titremeli.

uzun boylu olmayabilir tamam ama en azından biraz kilo alsın, spor yapıp vücudunu güzel bi şekle soksun. ne bileyim bakımlı olsun, giyimi, tarzı, saç stili güzel olsun. o zaman en azından bi tık daha iyi görünür. biraz da insanın kendi elinde güzel/yakışıklı olarak değerlendirilebilmek.

Bu birazda size bağlı bana kalırsa... Bazı insanlar karşısındakini tanıdıkça çekici ve karizmatik bulurlar, bazıları ise ilk bakışta bir şeyler hissetmek isterler. Siz hangisi olduğunuza karar vermeli ve buna göre hareket etmelisiniz diye düşünüyorum.

Uniersitedeyken sirf boylarmiz uyuyor diye sinif arkadasimla bizi yakistirdilar ve bunu aleni soylediler.bu arada ben kisaydim dolayisiyle o da kisa birisiydi.o da benden hoslaniyor olacakti ki bu yakistirmadan utandi bende ustunde durmadim.sinirlenmistim de.cunku gercekten cok iyi bir insandi.belki de olabilecek en iyi insandi ama bana cekici gelmiyordu.tabi ki cikmadim.mezun olduktan sonra bir kere daha beni aradi.cok guzel konustuk ama beni neden aradigini o zaman dusunmus gene de uzerinde durmamistim.olmuyordu cunku.
sonra formasyon dersi alirken gene tip olarak cok yakisikli olmaysn ama malesef gene cok iyi bir insan bana ummadigim bir anda acildi. (Nedense tipi uygun olmayanlarin karakteri duzgun oluyor.)
Onada hayir dedimm
Ama simdiki esimde basta hic tipim degildi.Haa bu arada esim gayette yskisiklidir.Ama tipim degildi.ama ben simdi onun yerine kimseyi koyamiyorum.
Yani zorlama kaderindeki seni gelip bulur canim.

merhaba daha önce böyle bir şey başımdan geçmişti. çok sevdiği için başlamıştım. çünkü çevremdekiler hep önemli olan onun seni sevmesi sende bir gün seversin dediler. ama olmadı en fazla 1 hafta dayanabildim. ama ben hiç bir şekilde etkilenmiyordum hem tip hem duygusal olarak. kişiliği iyi olsada içim ısınmamıştı. bence önemli olan senin içinin ısınıp ısınmadığı. ancak nikahtan bir gün önce ayrılmışsa bir travma geçiriyor olabilir. seni ilerde aşırı kıskanıp sahiplenici bir tavır sergileme olasılığı var. sonuçta evlilikten birgün önce ayrılmak çok zor bir durum ve güven sorununu ortaya çıkarır gibi geldi bana. ama sen her sabah uyandığında onu görmekten mutlu olacaksan ve kıskançlık gibi sorunlar yoksa bir düşün derim. için ısındıysa bir şans ver. ama her açıdan nötrsen bence fazla zorlama oda ümitlenmesin.

İlgisinin fikrini etkilemesine izin verme. Sen sevebilecek olsaydın bu zamana kadar severdin zaten bundan sonra da ilgi duyamaz kendine yazık edersin

ilerde ten uyumu onemli :) bakınca heycan duymalısın bence için titreyecek şöle

Cok yakisikli olmasi degil, sana yakisikli/çekici gelmesi onemli.. Hic bi sekilde seni çekmeyen hatta cirkin buldugun biriyle nasil olacak? Bunun yatak odasi var bi kere..
Seni cok seviyor olmasi o kisiyle mutlu olacagin anlamina gelmez..

Adam yalan söylüyor bu ortada
hadı duş görünüş e tahammül edilir diyelim sevgililik için ama bunun karakteri de sıkıntılı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…