- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Benim kardesim de uzman cavuş ama hic uçari hareketine denk gelmedim ama evet uzman cavuslar hakkinda böyle bir söylem varuzman çavuş ise kesinlikle uzak dursun. daha fazlasını da söylemek istemiyorum
Deme yaa benim kardesim de uzman cavus hic böyle degilUzman çavuştan sonrasını okumadım.
Sen nerden bileceksin böyle olup olmadığını? Sosyal medya hesabını ele geçirsen bu benim kardeşim mi dersin bence.Deme yaa benim kardesim de uzman cavus hic böyle degil
O zaman neden evlilik konulari aciyordur ya da 7 aydir her gun arayip konusuyordurBence kalkıp da bana karşı duyguların ne diye sormasın zamana bıraksın ve mesafesine dikkat etsin. Sevgili bile değillerse ya da böyle bir yakınlık yoksa aralarında zaten cinsellik konusunun olmaması gerekli
Ben de öyle dedim adini koymamasi icin hic bir sebep yok liseden tanisiyorlar ee 7 aydir konusuyorlarBencede uzak durmali zaten isteyen seven insan adini koyardi. Biraz uzaklassin davranislarina baksin yegeniniz
Ciddi bir iliskisi var izine gelince paso onun yaninda storyler fotograflar falanSen nerden bileceksin böyle olup olmadığını? Sosyal medya hesabını ele geçirsen bu benim kardeşim mi dersin bence.
Erkek kafası kadınlardan daha farklı çalışır belki yeğeninize güven vererek cinsellik için zemin hazırlamıştır buna emin olamayızO zaman neden evlilik konulari aciyordur ya da 7 aydir her gun arayip konusuyordur
Amaan neymis bu uzman cavuslar yaDiğer arkadaşların yazdığı gibi uzman çavuşlardan uzak dursun.
Bu da ihtimal dahilinde tabii uzaklasir insallahErkek kafası kadınlardan daha farklı çalışır belki yeğeninize güven vererek cinsellik için zemin hazırlamıştır buna emin olamayız
Benimle cikar misin demesin ama sevgilim olur musun desin askim desin seni seviyorum desin ne olduklari belli olsun oyle degil mi ?Çıkma teklifi kalktı artık normal değil mi böyle olması…
Aşık olmuşsa ayrı tabii. Ama %90’ı kız düşürme peşinde. Can sıkıntısını alsın diye aynı anda 4-5 kızla yazışıyorlar. Nerden mi biliyorum? İlk atandığım ilçede öyle çoklardı ki. Memurlar olarak aynı binada oturuyorduk hep. Gözlemliyordum. Liseli, meslek okullu kızları bulup ekliyorlardı habire. Yurt nöbetçisiydim bir keresinde. İki kızın elinde telefon yakaladım, aynı çocukla birbirinden habersiz flörtleşiyorlardı. Çocuk da uzman.Ciddi bir iliskisi var izine gelince paso onun yaninda storyler fotograflar falan
Aboov su an soktayim demek ki onca erkegin arasinda kafa gidiyor bunlarda gördükleri kizlara yaziyorlarAşık olmuşsa ayrı tabii. Ama %90’ı kız düşürme peşinde. Can sıkıntısını alsın diye aynı anda 4-5 kızla yazışıyorlar. Nerden mi biliyorum? İlk atandığım ilçede öyle çoklardı ki. Memurlar olarak aynı binada oturuyorduk hep. Gözlemliyordum. Liseli, meslek okullu kızları bulup ekliyorlardı habire. Yurt nöbetçisiydim bir keresinde. İki kızın elinde telefon yakaladım, aynı çocukla birbirinden habersiz flörtleşiyorlardı. Çocuk da uzman.
Kesinlikle katılıyorum 23 yaşındaki bir genç kız için 7 aylık ilişkide direk evlilik konusu olması erken aslında ama zamana bırakılır böyle konular hiç kimse benimle çıkar mısın demiyor artık ama tavırlarıyla ya da hitap şekilleriyle bu duygular zaten belli ediliyorBenimle cikar misin demesin ama sevgilim olur musun desin askim desin seni seviyorum desin ne olduklari belli olsun oyle degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?