Bu erkekler dünyaya kadınların huzurunu bozmak için gelmiş olabilir mi ?

Bayramda olması önemli onun için. Bende akşam kutlamak için çabaladım ama pek oralı olmadı. Bu samimiyetsizlik mi oluyor bilemedim. Ama bayramdan kastım kurban bayramı. Yani 2 ay sonra. İlk ben kutlayacağım inşallah 😅
Gece 00:00 da kutlayın bidaha ki bayram 😅 dogumgünü şeysi gbi.. kafaya takcak değilde eğlenilcek hale getirin olayı🥰

Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.

Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazen ☹️ yani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya. 😒
Bunda bişey yok ki ben olsam ay aşkım unutmuşum koşturmaktan geçmiş bayramın kutlu olsun dersim iki cilveyle bitirirdim

Gece 00:00 da kutlayın bidaha ki bayram 😅 dogumgünü şeysi gbi.. kafaya takcak değilde eğlenilcek hale getirin olayı🥰
Bir sonraki bayram ben yapacağımı çok iyi biliyorum 😂 sabredip gece 12 den kutlayayım bu da çok güzel fikir. Teşekkür ederim 😅😅

Yok zaten takmıyorum. O benle konuşmayınca ben sizinle konuşmak istedim. Dün ki psikolojiyi atlattım galiba çok şükür ☺️

Bunda bişey yok ki ben olsam ay aşkım unutmuşum koşturmaktan geçmiş bayramın kutlu olsun dersim iki cilveyle bitirirdim
Ahahah yaptım zaten 😂😂 ama adam tripli kabul etmedi. 😅 bana ders vermek istedi ki bir sonraki bayram unutmayayım ben böyle düşünüyorum 😂

Hatta kahve yaptım hadi gel bayramlaşın unutalım diye. Yarım ağız şey yaptı. Bayramda olur dedi bayramlaşma. Yani ben daha ne yapayım🥰

Ahahah yaptım zaten 😂😂 ama adam tripli kabul etmedi. 😅 bana ders vermek istedi ki bir sonraki bayram unutmayayım ben böyle düşünüyorum 😂
Bir erkeğin trip atmasına katlanamıyorum o zaman uzasın bana bulaşmasın moduna giriyorum sende öyle yap

Bazen insan sözcüklere dökemediklerini tavırlara döker, hamilelik yaşamadım ama biz kadınların hormonları tavanken çok hassas oluyoruz.

Bazen insan sözcüklere dökemediklerini tavırlara döker, hamilelik yaşamadım ama biz kadınların hormonları tavanken çok hassas oluyoruz.
Kınadım diye mi başıma geldi bilmiyorum ama bu hormonlar baya fenaymış ya☺️ beni ağlatacak duruma getirdi. Saçma sapan şeylere doluyorum 😂adam da az bir şey saçmalayınca kendimi burada buldum birden

Hayırlısı geçişi bir süreç sonuçta bu 🤷‍♀️

Back
X