• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler mi gerizekalı yoksa biz kadınlar mı fazla takıntılıyız ??

kız sadece benzetme yapmış, baktığını sanmıyorum ben baksam ve böyle desem hoş mu olurdu demiş sinirle.

kadınlara çemkirmeye ne kadar heveslisiniz ya, ortada adamın yaptığı BÜYÜK bir yanlış var ona laf etmek yerine konu sahibini suçlamışsınız.

kadınları baskılayın erkekleri pohpohlayın hep zaten.

neyse amacım kavga çıkarmak isteyenlere karşı taraf olmak değil, sadece konu sahibine destek olmak istedim, kadının derdi ne bir de böyle sataşmalarla uğraştırmayın.

konuna gelince, bence yalan söylemiş, böyle bir şaka yapacağı falan yoktu yakalanınca senin gönlünü hoş etmek için "senin kalçaların daha güzel" demek için bahane bulmuş.

kesinlikle haklısın, ama bu konuda tavsiyem kavga çıkararak çözemezsin, baktığını mı hissettin? bunu hissedip bozul ve o anda soğuk davranmaya başla. eğer çok abartırsa sen de hafif başka erkeklere bakar gibi yaparsın, eminim delirir bakalım o zaman yapıyor mu? şaka bi yana kısssasa kısssas yapma yine de sen, kalitenden ödün verme

ayrıca bir nacizane tavsiyem de kılığını kıyafetine formuna dikkat et, ben sevgilimle dışarıya çıktığımda erkeklerin bana bakıp bakmadığını kontrol etmekten başka kadınları gözü bile görmüyor. ama biraz kişiliğinde de kadınları kesme huyu yoktur, biz tanışırken bile bana baktığını gördüğümde hemen bakışlarını kaçırırdı.

en sevmediğim erkek huyudur yanında sevdiği varken başka kadınları kesmeyi kendinde cüret bulma, allah kolaylık versin ne diyeyim, umarım böyle davranmayı keser.

sakin ol sen, kendine güven kıssasa kıssas yapmamaya çalış yeter.

Son düzenleme:
özrü kabahatinden büyük olan varlığa "ERKEK" diyoruz:51:
ama senin söylediğnde onun yaptığı şakaya benzemiş. yakışmamış. :(

Son düzenleme:
Yaptığı benzetme yapılan şakadan çok daha çirkin olmuş..
Başka türlü anlatılamaz mıydı?
Kendini küçük düşürmeden??

birbirinizi bulmuşsunuz nedir şikayetin ? :51:

hadi onun terbiyesizliğini anladık, sen nasıl hüküm veriyorsun adamların şeyiyle ilgili dışarıdan?

iğrenç bir konuşma ve düşünce :19:

?...Buyuk yilam yuvasina sigmazmis :23::23: :52:

erkeğin böyle bir şaka yapması muzipliğindendir, ha bu şakayı kaldıracak bir sevgilisi de olabilirdi,
sana göre ağır olmuş demek ki,
ama senin de aynı şekilde empati yapman yakışmamış,
bence iki durum kıyaslanamaz,
ha diyebilirsin ki, şu çocuk ne kadar yakışıklı, olabilir anlarım ama diğer hoş değil

Son düzenleme:
erkeğin böyle bir şaka yapması muzipliğindendir, ha bu şakayı kaldıracak bir sevgilisi de olabilirdi,
sana göre ağır olmuş demek ki,
ama senin de aynı şekilde empati yapman yakışmamış,
bence iki durum kıyaslanamaz,
ha diyebilirsin ki, şu çocuk ne kadar yakışıklı, olabilir anlarım ama diğer hoş değil

Tamamda kiz zaten sevgilisinin 'sakasina' sinirlenmis. Baksa ve guzel kizmis Allah sahibine bagislasin deseydi oyle sinirlenmizdi heralde? En azindan ben bisey demezdim.

Ve evet o kiyaslama bence yakismamis ama sinirden oyle yazilmistir diye dusunuyorum...

Evet biraz önce yorumlarınızı teker teker okudum.
Memlekette ne çok ahlak zabiti ne çok erdemli asil hatun varmış gördüm. Benim sıkıntımı drsheldoncooper nickli arkadaşım gayet iyi anlamış ve benim kişiliğimi gayet iyi çözümlemiş. Anlamayanlar veya kendi egolarını tatmin etmek için zavallı bir şekilde zırvalayanlar yada iki satır yazıyla karakter,yaş vs. analizi yaptıklarını sananlar umrumda bile değil.

Sizin gibi önyargılı ve yaftacı insanlara da nasıl bir insan olduğumu anlatmak için de yorulmam kasmam emin olun.

Herşeyden önce o yaptığınız yakıştırmalarınızı yapmak bana ve asaletime yakışmaz

Kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş.
Saygılarımla

kız sadece benzetme yapmış, baktığını sanmıyorum ben baksam ve böyle desem hoş mu olurdu demiş sinirle.

kadınlara çemkirmeye ne kadar heveslisiniz ya, ortada adamın yaptığı BÜYÜK bir yanlış var ona laf etmek yerine konu sahibini suçlamışsınız.

kadınları baskılayın erkekleri pohpohlayın hep zaten.

neyse amacım kavga çıkarmak isteyenlere karşı taraf olmak değil, sadece konu sahibine destek olmak istedim, kadının derdi ne bir de böyle sataşmalarla uğraştırmayın.

konuna gelince, bence yalan söylemiş, böyle bir şaka yapacağı falan yoktu yakalanınca senin gönlünü hoş etmek için "senin kalçaların daha güzel" demek için bahane bulmuş.

kesinlikle haklısın, ama bu konuda tavsiyem kavga çıkararak çözemezsin, baktığını mı hissettin? bunu hissedip bozul ve o anda soğuk davranmaya başla. eğer çok abartırsa sen de hafif başka erkeklere bakar gibi yaparsın, eminim delirir bakalım o zaman yapıyor mu? şaka bi yana kısssasa kısssas yapma yine de sen, kalitenden ödün verme

ayrıca bir nacizane tavsiyem de kılığını kıyafetine formuna dikkat et, ben sevgilimle dışarıya çıktığımda erkeklerin bana bakıp bakmadığını kontrol etmekten başka kadınları gözü bile görmüyor. ama biraz kişiliğinde de kadınları kesme huyu yoktur, biz tanışırken bile bana baktığını gördüğümde hemen bakışlarını kaçırırdı.

en sevmediğim erkek huyudur yanında sevdiği varken başka kadınları kesmeyi kendinde cüret bulma, allah kolaylık versin ne diyeyim, umarım böyle davranmayı keser.

sakin ol sen, kendine güven kıssasa kıssas yapmamaya çalış yeter.

Boşver lafını etmeye değmez boş insanları konuşup yorulmaya da değmez ben verdim cevabını onların
drsheldoncooper arkadaşım işin aslını söyliyeyim mi sana beraber yürürken çoğu kez senin dediğin gibi olur hatta bikeresinde çocuğun birini dövecekti neredeyse niye bakıyosun benim hatunuma diye. İşin garibi sokakta tekbaşına yürüdüğümde birinin bana baktığını farketsem erkek arkadaşım gelir aklıma ve başımı öne eğerim. Kısasa kısas bana yakışmaz zaten onu bir örnek olarak söyledim sadece. Zaten bu son olay bitme noktasıydı hayırlı uğurlu olsun yolu.

Hayır kadında erkekte sagına soluna bakmasa ne olur onu anlamıyorum,sokaga çıkan insan illa etrafında nasıl kadın nasıl erkek var diye bakmak zorunda mı:26:

Son düzenleme:
Ayrıca değerli vakitlerini konuma ayırıp yol göstermeye çalışan empati kurmaya çalışan tüm yorumculara da teşekkür ederim

Hayır kadında erkete sagına soluna bakmasa ne olur onu anlamıyorum,sokaga çıkan insan illa etrafında nasıl kadın nasıl erkek var diye bakmak zorunda mı:26:

Baksak ne olur ayrıca sorun o da değil aslında ama ben bu kadar hassas ve ince düşünürken şu karşılaştığım durumu hazmedemiyorum

Çok sinirliyim Çok kızgınım ağzımdan alevler püskürecek nerdeyse:47::47::47:

Buluştuğumuzda yoldan geçen kıza uzun uzun baktı ve ardından burnundan getirdim ne hakla ya ne hakla:47::47::47:

Sebebi ise daha vahim bir cümle: ''Sana şaka yapacaktım sadece senin kalçaların onun kalçalarından daha güzel deyip kızdıracaktım'' Bu cümlenin affedilecek bir tarafı varmı siz söyleyin şaka bile yapacak olsan sokakta gördüğün kızlarla beni neden karşılaştırıyorsun????? Madem o halde bende şöyle deme hakkına sahibim: ''Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''

hiçbir kadının sevgisini haketmiyosunuz hiçbiriniz ey erkekler bizim fedakarlığımıza sadakatimize tırnağınızın ucu layık değil hepinizden nefret ediyorum

erkek arkadaşım da öyle bakar kızlara felan
birgün kafede otururken karşı masadaki adama şöyle bi gözüm kaydı
bağıra çağıra kafedençıkardı beni
bir daha da oraya gitmedik
kendileri yapar bize yasak

Evet biraz önce yorumlarınızı teker teker okudum.
Memlekette ne çok ahlak zabiti ne çok erdemli asil hatun varmış gördüm. Benim sıkıntımı drsheldoncooper nickli arkadaşım gayet iyi anlamış ve benim kişiliğimi gayet iyi çözümlemiş. Anlamayanlar veya kendi egolarını tatmin etmek için zavallı bir şekilde zırvalayanlar yada iki satır yazıyla karakter,yaş vs. analizi yaptıklarını sananlar umrumda bile değil.

Sizin gibi önyargılı ve yaftacı insanlara da nasıl bir insan olduğumu anlatmak için de yorulmam kasmam emin olun.

Herşeyden önce o yaptığınız yakıştırmalarınızı yapmak bana ve asaletime yakışmaz

Kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş.
Saygılarımla

haklısın senin kadar iyi bilemedik kendimizi :51: kimin ahlak sahibi olduğu belli buralardan. :31:

ne zamandır berabersiniz ve yaşlarınız ? bir de eğitim ve iş durumlarınızı alıp ona göre yorum yapacağım:ssz:

2 sene oldu ikimizde 30 lu yaşlardayız iş durumu hepsinden vahim hiç sorma o konuyu zaten beni sinir eden bir konu da bu sürekli mesaide mayıs ayından beri görüşemiyoruz saçmalığa koş yani

Back
X